Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
hehe krwopijka skad ja to znam :lol: ja mam nadzeje ze kiedys zdjecia beda mi wychodzic takie jak ma as :roll:
obiecuje wam lepsze zdjecia... ale wlansie musze sie nauczyc wszystko ustawiac itd...
a tak do zdjec moze bys zrobila jakies aktualne swojej klatki bo wiem ze mialas remoncik
No wiec odebralam film i zdjecia sa gorzej niz zle...wszystkie,ktore ja robilam Groszkowi sa nieostre i jakies przebarwione... zawsze wiedzialam,ze jestem potworkiem w robieniu zdjec,ale zeby az takim????? natomiast ja sama na zdjeciach wyszlam tak grubo,ze praktycznie mnie na nich nie widac, tylko sam tluszcz^^,wiec z wklejaniem \"siebie\" to ja jeszcze poczekam (az mnie bedzie stac na osobistego trenera ^^)
jelcz, panika zbedna ^_^ wszystko jest kwestia praktyki.jesli film, aparat swiatlomierz w przypadku zenita :roll: jest OK, to tylko kwestia treningu ^_^ kciuki trzymam
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Ja sobie dzisiaj takie stare fotki oglądałam- wspominałam moje dawne szczurki. Oj cienko było ze zdjęciami- nie ostre, robione z zbyt małej odległości- kwestia wprawy. http://ratteria.w.interia.pl/galeria.html
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com RATTERIA.W.INTERIA.PL
no wlansie wprawa juz sie niemoge doczekac kiedy tata wywola znow Film zorbilam takie sliczne zdjecie Floydowi przepikne jak Floyd spi an kapciu pod kanapa mam nadzieje ze sie dobrze oswietlilo :lol:
oj oj jelczu pomaranczowy :lol: daj mi lyzke z jogurtem i zrob zdjecie juz!!! ^^ teraz i w tej chwili bo ja chce zobaczyc twego berbecia calego a nie zaslonietego palcem :lol: (bo domyslas sie ze ten malyc chaski w sygnaturce to twoj potworek ^____^" )
Tiaaaa.... ten maly,co kiedys byl haski i kiedys byl maly to rzeczywiscie byl Groszek,choc trudno w to uwierzyc patrzac na niego teraz -_-.
ps.co Ci sie nie podoba w moim palcu? ;P
@.@ o jak milo :lol:
moje najpiekniejsze cudo dostalam w moim ukochanym wsklepie gdzie zwierzeta maja naprawde czysto, jedzenie i picie na ulicy Filipa! mial 2 siostrzyczki i jeszcze jednego brata... to wlasnie jego brata mialam wziasc... ale nastepnego dnia juz go nie bylo ale nie zaluje ze tak sie stalo :lol: jego 2 siostry tez byly cale niebieskie :lol:
[quote="lajla"]tto ze zaslania prawie calego szczura
a ja bym chciala go zobaczyc calego :lol:[/quote]
no dobrze,jak moj facet wroci z... KRAKOWA to postaram sie wyblagac jego siostre o pozyczenie nam na minute JEJ cyfrowki (o,ciezko jest ja od niej wyludzic -_-) cos porobie...albo niech lepiej on porobi,bo sadze,ze ja sie jednak nie nadaje 0_o
ooo w krakowie jest :lol: przyjedz kiedys z nim i groszkiem :lol:
no ale przeciez siostra napewno kocha swego brata i mu aparat porzczy ^^ a jak nie to trzeba zmusic ^^ sila :twisted:
Oj,co do tego kochania,to ja bym miala watpliwosci ^^
Przed chwila do niego dzwonilam i jest wlasnie w empiku (i jest nim zachwycony ^_^\" on od zawsze kocha empiki,a w opolu jest tylko 1 pietrowy ;/)