Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Ano tak
Wszystkiego Najlepszego dla Babli i jej dzieciaczkow !
Wszystkiego Najlepszego dla Babli i jej dzieciaczkow !
Ee..! Myślałam, że napisałam
Wszystkiego naj dla A&A&A&A
! Drugiego tyle życzymy.

[żartuję oczywiście
]

Wszystkiego naj dla A&A&A&A

merch, no wiesz co.. po pierwsze nie mam dzieci, po drugie chyba dzieciaczkom Bąbli się należą życzenia !Wszystkiego Najlepszego dla Babli i jej dzieciaczkow !

[żartuję oczywiście

O kurcze, a ja z tego wszystkiego na smierc o tym zapomnialam....
Wszystkiego najlepszego dla panienek!

Wszystkiego najlepszego dla panienek!
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Babli , jak juz bedziesz miala te dzieciaczki tez zloze Ci zyczenia
, moze sie zdazyc , ze tez bez polskich znakow 

Sto lat!
(choćby liczone wspólnie dla gromadki- to całkiem realne)
Patrz Babli, wszystko wskazuje na to, że merch polski alfabet „nie zaskoczył” ale za to załapałaś się na szczere, dobre życzenia. Udało Ci się.

Patrz Babli, wszystko wskazuje na to, że merch polski alfabet „nie zaskoczył” ale za to załapałaś się na szczere, dobre życzenia. Udało Ci się.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/950 ... b587d.html
Ileż piękna na jednej fotce , Nina , pozazdrościć !
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pociech wspaniałej Bąbli !
Ileż piękna na jednej fotce , Nina , pozazdrościć !

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pociech wspaniałej Bąbli !

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- Anka.
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego dla Bąbli i juz nie takich szkrabów!
A maleństwa w dłoniach, pięęęękny widok
A maleństwa w dłoniach, pięęęękny widok

Dziękujemy za życzenia 
Dziwnie mi o tym pisać. Od dwóch miesięcy rozważam znalezienie nowego domu Zojce i Bajce. Długo o tym myślałam, o wszystkich za i przeciw. Nie potrafiłam sie zdecydować, no bo to przecież moje kluski, które strasznie kocham... Ale chyba lepiej dla nich byłoby gdyby zamieszkały u kogoś innego.
Moje stado jest duże, mieszka w kilku klatkach, niektóre szczury kompletnie sie nie tolerują. Szczury pochłaniają baaardzo wiele mojego czasu. A te łyse kluchy powinny mieszkać gdzieś, gdzie szczurów jest mało, gdzie ktoś będzie mógł poświęcić im więcej indywidualnego czasu, porządnie oswoić. Są trudne a ja na początku popełniałam błędy, o których, mam wrażenie, one doskonale pamiętają. Próbowałam oswajać na siłe, a z nimi trzeba pomału i delikatnie.
Teoretycznie ciągle robią postępy, ale w praktyce są to ledwo zauważalne kroczki.
Wątpie, żebym znalazła kogoś, kto wg mnie będzie dla nich odpowiednim opiekunem, ale może warto spróbować? Mi będzie ciężko, a one mnie i tak nie lubią...
Nie mam pojęcia co robić, ale mam wrażenie, że trzymając je na siłe u siebie, robie im krzywde
To jedyne szczury, które kompletnie nie potrafią 'załapać' ze mną kontaktu.

Dziwnie mi o tym pisać. Od dwóch miesięcy rozważam znalezienie nowego domu Zojce i Bajce. Długo o tym myślałam, o wszystkich za i przeciw. Nie potrafiłam sie zdecydować, no bo to przecież moje kluski, które strasznie kocham... Ale chyba lepiej dla nich byłoby gdyby zamieszkały u kogoś innego.
Moje stado jest duże, mieszka w kilku klatkach, niektóre szczury kompletnie sie nie tolerują. Szczury pochłaniają baaardzo wiele mojego czasu. A te łyse kluchy powinny mieszkać gdzieś, gdzie szczurów jest mało, gdzie ktoś będzie mógł poświęcić im więcej indywidualnego czasu, porządnie oswoić. Są trudne a ja na początku popełniałam błędy, o których, mam wrażenie, one doskonale pamiętają. Próbowałam oswajać na siłe, a z nimi trzeba pomału i delikatnie.
Teoretycznie ciągle robią postępy, ale w praktyce są to ledwo zauważalne kroczki.
Wątpie, żebym znalazła kogoś, kto wg mnie będzie dla nich odpowiednim opiekunem, ale może warto spróbować? Mi będzie ciężko, a one mnie i tak nie lubią...
Nie mam pojęcia co robić, ale mam wrażenie, że trzymając je na siłe u siebie, robie im krzywde

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina, eh... skoro uważasz, że nie jest im u Ciebie dobrze, i potrzebują więcej kontaktu z człowiekiem.. to chyba byłoby dobrym rozwiązaniem. Niefajnie.
Kciukam za dobrą decyzję.

Mam coś dla babci merch
Filmiki z komórki więc z góry przepraszam za okropną jakość
http://www.youtube.com/watch?v=314C_04u2zQ
http://www.youtube.com/watch?v=64c7W7p8Js4
http://www.youtube.com/watch?v=JEAu6QSD7yk
Zdjęcia, gdzieniegdzie może sie zaplątać troche Choco

Flora chodziła po moim łóżku po raz pierwszy, nigdy wcześniej go nie widziała. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jej reakcją, nie była ani troszke przestraszona tylko baaaardzo zainteresowana
Na ich wspólnych zdjęciu Flo wygląda jakby sie uśmiechała

Filmiki z komórki więc z góry przepraszam za okropną jakość

http://www.youtube.com/watch?v=314C_04u2zQ
http://www.youtube.com/watch?v=64c7W7p8Js4
http://www.youtube.com/watch?v=JEAu6QSD7yk
Zdjęcia, gdzieniegdzie może sie zaplątać troche Choco

Flora chodziła po moim łóżku po raz pierwszy, nigdy wcześniej go nie widziała. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jej reakcją, nie była ani troszke przestraszona tylko baaaardzo zainteresowana

Na ich wspólnych zdjęciu Flo wygląda jakby sie uśmiechała

Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 2:41 pm przez Nina, łącznie zmieniany 2 razy.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Z filmikow otwiera mi sie tylko jeden
.
Florka upasiona i podobna do Nosana i jescze bardziej niz do Nosana do Fizyka
U mnie Florentynka jest troszke grubsza a Feliia troszke dluzsza.
Dziekuje za foteczki , ale co zrobilas z Frida hę?

Florka upasiona i podobna do Nosana i jescze bardziej niz do Nosana do Fizyka

U mnie Florentynka jest troszke grubsza a Feliia troszke dluzsza.
Dziekuje za foteczki , ale co zrobilas z Frida hę?
Hmm, przed chwilą były wszystkie a teraz został ten najgorszy
Zaraz spróbuje coś z tym zrobić.
Florka nie jest upasiona
Tylko jakoś tak dziwnie wyszła na niektórych zdjęciach
O tu widać, że ma ładną figurke

U nas Frida jest tą troszke grubszą
Czarnuch spał w domku jak każdy inny, normalny szczur. W ich pokoju mała rewolucja, ojciec chowa kable w ściane, więc jest wiertarka, młotki, itp głośne rzeczy. Wszystkie szczury pochowane a Flora i Choco zaglądają zainteresowane tym co sie dzieje
EDIT
Filmiki już powinny działać
EDIT 2
Ale nie działają :/ Nie wiem o co chodzi. Wrzuce na tutuba

Florka nie jest upasiona

O tu widać, że ma ładną figurke

U nas Frida jest tą troszke grubszą

Czarnuch spał w domku jak każdy inny, normalny szczur. W ich pokoju mała rewolucja, ojciec chowa kable w ściane, więc jest wiertarka, młotki, itp głośne rzeczy. Wszystkie szczury pochowane a Flora i Choco zaglądają zainteresowane tym co sie dzieje

EDIT
Filmiki już powinny działać

EDIT 2
Ale nie działają :/ Nie wiem o co chodzi. Wrzuce na tutuba
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 2:39 pm przez Nina, łącznie zmieniany 2 razy.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
nie wykrecisz sie ja chce zdjecia Fridy !
Frida też będzie, ale raczej nie dzisiaj
Teraz nie chce jej wywlekać na siłe a niedługo jade na koncert. Jutro postaram sie obfocić czarnucha 
Filmiki wrzucone na jutuba, są w pierwszym poście
Baaardzo marna jakość...

Filmiki wrzucone na jutuba, są w pierwszym poście

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ale numer 
Mam gołębia. Mała cukrówka. Od dwóch dni siedziało toto pod moim domem, łudziłam sie, że jednak odleci. Ale nie odleciał. Siedział przerażony, przemarznięty i głodny na drzwiach budynku.
Mieszka sobie w małej klatce. Nie mam pojęcia jak sie tym zająć, napisałam na gołębim forum i mam nadzieje, że mi pomogą.
Na razie wcina podstawe szczurzej mieszanki (pszenica, owies, słonecznik, granulat, kukurydza), kupiłam mu grysik dla gołębi.
Dość duży już jest. Ma dorosłe piórka ale puszek mu jeszcze gdzieniegdzie wystaje spomiędzy piór, ma krótki ogonek. Lata kiepsko, najwyżej na 3-4 metry.
Heh, strasznie śmieszny jest
I boi sie ludzi i tak cichutko piska chowając sie w kącie. Może zrobie mu pare zdjęć jak będzie mi sie chciało włazić 3 piętra w góre na strych 

Mam gołębia. Mała cukrówka. Od dwóch dni siedziało toto pod moim domem, łudziłam sie, że jednak odleci. Ale nie odleciał. Siedział przerażony, przemarznięty i głodny na drzwiach budynku.
Mieszka sobie w małej klatce. Nie mam pojęcia jak sie tym zająć, napisałam na gołębim forum i mam nadzieje, że mi pomogą.
Na razie wcina podstawe szczurzej mieszanki (pszenica, owies, słonecznik, granulat, kukurydza), kupiłam mu grysik dla gołębi.
Dość duży już jest. Ma dorosłe piórka ale puszek mu jeszcze gdzieniegdzie wystaje spomiędzy piór, ma krótki ogonek. Lata kiepsko, najwyżej na 3-4 metry.
Heh, strasznie śmieszny jest

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp