I fotkami Loli

Moderator: Junior Moderator
A proszę, proszęBabliś...a może my Cię "szczurzym transportem" wyślemy na ten drugi koniec naszej pięknej Ojczyzny, żebyś Ogryzkowi wytłumaczyła jak się trzynastolatki prowadzić powinny???
Świnki są superBabli pisze:Zawsze mnie te świnki brzydziły [], ale te są przewspaniałej urody,
![]()
marlena, ajajaj, a jak tam z adopcją, znalazłaś jakąś huskulinkę?
Pewnie, że więcej!!Babli pisze:A co do adopcji, albo się nic nie robi i jest : niespodzianka! Albo się mówi, bo tutaj z ciekawości umiera jedna forumowiczka [kto wie, czy nie więcej? ] !
Jak na razie nic nie powiem żeby nie zapeszyćBabli pisze:Świnka... może kiedyś?
A co do adopcji, albo się nic nie robi i jest : niespodzianka! Albo się mówi, bo tutaj z ciekawości umiera jedna forumowiczka [kto wie, czy nie więcej? ] !
Hehe do pisków o gwizdów da się przyzwyczaić. One w szczególności rano kwiczą jak są głodne, ale to cholera mój tato Gucie tak nauczył że na każde kwiknięcie jeść dostaje. Za bardzo ją rozpieścił i tyle.Nue pisze:Świnki mają przekochane pyski. Aczkolwiek nie jestem pewna, czy zniosłabym te piski i gwizdy pomnożone przez 2![]()
Jednak nie ma to jak ogony. Co nie?
potrzymam was w niepewności do Niedzieli wtedy wszystko na 100% się okażeOgoniasta pisze:Pewnie, że więcej!!Babli pisze:A co do adopcji, albo się nic nie robi i jest : niespodzianka! Albo się mówi, bo tutaj z ciekawości umiera jedna forumowiczka [kto wie, czy nie więcej? ] !
No Kochana, teraz już nie masz wyjścia!! Dawaj jakieś szczegóły tej tajnej kapturzastej "operacji"!!
![]()
A ja nie mogę się doczekaćBabli pisze:Marlena! Zazdroszczę już
co za określenieAkka pisze:Siwa jest taka majestatyczna
Nie ma sprawy*Delilah* pisze:HaSława brzmi tak pogansko
)
A tak w ogole Marlena adoptuj mnie tez do Twojego zwierzynca