Babli pisze:A Ty jak śmiesz im łatać i zasuwać piękne dekoracje? Niepojęte! Przecież takie wyczucie stylu, a Ty tylko na estetykę idziesz, phi. !

Moderator: Junior Moderator
Babli pisze:A Ty jak śmiesz im łatać i zasuwać piękne dekoracje? Niepojęte! Przecież takie wyczucie stylu, a Ty tylko na estetykę idziesz, phi. !
Jest bardzo spokojniutka...zupełne przeciwieństwo Jawy, która już od pierwszych chwil przejawiała mocno nasilone ADHD.*Delilah* pisze:Też jest taka spokojna i wyluzowana? Pewnie to rodzinne.
A co do imion, to trzeba bedzie chyba jakieś nagrody ustalić bo nikt nie chce wysilic kreatywnosci i pomoc;)
Nawet się wyspać pracującemu człowiekowi nie dadzą!Anka. pisze:Już jest jutro
Bardzo mi przykro.Anka. pisze: Co do dwulicowości itp.ludzi to znamy z autopsji...
Też dałam się podejść, jestem w plecy kilkaset złotych i nawet Policja nic konkretnego nie jest w stanie zrobić![]()
Wykastrować i porzucić w lesie takich to za mało...
Oficjalnie jest VILEMOBabli pisze: Pogubiłam się już.. jak na imię ma Uszatek?
Jawa zjada mieszkanie a Fibi lśni..Anka. pisze: Jawa lśni, a Fibi zjada mieszkanie, czyli porządek zachowany.
Drabinka przydaje się głównie Fibi...pupcie ma za ciężką żeby wskakiwać, więc jej dostawiam.Anka. pisze:Drabinka pomysłowa, naprawde się tak dobrze sprawdza?