Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Babli pisze:A Ty jak śmiesz im łatać i zasuwać piękne dekoracje? Niepojęte! Przecież takie wyczucie stylu, a Ty tylko na estetykę idziesz, phi. !
O wybaczenie proszę za zniewagę tych artystycznych zapędów. Ewentualnie w ramach przeprosin mogę odstawić tą lampę...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Łaa Faktycznie siostrzyczka:) Pozdrowienia i miziaki
Też jest taka spokojna i wyluzowana ? Pewnie to rodzinne.
A co do imion, to trzeba bedzie chyba jakieś nagrody ustalić bo nikt nie chce wysilic kreatywnosci i pomoc ;)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
*Delilah* pisze:Też jest taka spokojna i wyluzowana ? Pewnie to rodzinne.
A co do imion, to trzeba bedzie chyba jakieś nagrody ustalić bo nikt nie chce wysilic kreatywnosci i pomoc ;)
Jest bardzo spokojniutka...zupełne przeciwieństwo Jawy, która już od pierwszych chwil przejawiała mocno nasilone ADHD.
Może pomysł z nagrodami jest dobry...hmmmm... Ja jakiś pomysł mam...ale nie jestem przekonana.. Myślę o Vilemo...mój TŻ natomiast chce ją nazywać Gapcia, ponieważ malutka, przez te wielkie uszka, przypomina mu tego gapowatego krasnala z disneyowskiej Królewny Śnieżki. Narazie ja wołam na nią ucholinka, a TŻ mówi do niej Pimpek..
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Oto dowód na to, że nuda w pracy może być twórcza...
Łabądek..
Foto-relacja z życia królewskiego jutro...
---
Co do dwulicowości itp.ludzi to znamy z autopsji...
Też dałam się podejść, jestem w plecy kilkaset złotych i nawet Policja nic konkretnego nie jest w stanie zrobić
Wykastrować i porzucić w lesie takich to za mało...
Nawet się wyspać pracującemu człowiekowi nie dadzą!
Pocykam jeszcze parę fotek za chwilkę i wrzucę w temacik.
Anka. pisze:
Co do dwulicowości itp.ludzi to znamy z autopsji...
Też dałam się podejść, jestem w plecy kilkaset złotych i nawet Policja nic konkretnego nie jest w stanie zrobić
Wykastrować i porzucić w lesie takich to za mało...
Bardzo mi przykro. Wiem co przeżywasz, więc głęboko współczuje.
Babli pisze:
Pogubiłam się już.. jak na imię ma Uszatek?
Oficjalnie jest VILEMO Jak na razie i tak wołamy na nią Ucholinka
Anka. pisze:
Jawa lśni, a Fibi zjada mieszkanie, czyli porządek zachowany.
Jawa zjada mieszkanie a Fibi lśni..
Anka. pisze:Drabinka pomysłowa, naprawde się tak dobrze sprawdza?
Drabinka przydaje się głównie Fibi...pupcie ma za ciężką żeby wskakiwać, więc jej dostawiam.
Jawa wszędzie wskakuje ...a maleńka na razie zwiedza tylko parter.