Przepraszam wszytskich za brak nowych wiesci i brak odpowiedzi na maile i PW , wyjezdzalam i pare spraw dodatkowo przed i powyjazdowych sie nalozylo , tak ze nie mialam za wiele czasu.
Zaległości będę sukcesywnie nadrabiać.
Maluchy z obu miotów porosly. Maluszki Eli to juz prawdziwe łobuziaki , bija sie , łażą po całej klatce , są duze i maj smieszne długie futro , reszte zobaczycie na fotkach . Przypominam o sposobie rezerwacji. Piszecie krótkie PW , dostajecie adres mailowy. Na maila z tematem miot piszecie pare slow o sobie i o swoich zwierzakach , dolaczacie zdjecia klatki ewentualnie zwierzakow , jesli takie macie i ksero dowodu osobistego.
A teraz nowe foteczki :
Boziu, no miniaturka misia koala! Piękne są po prostu. Ja nie mogę tego znieść, chciałabym tam do Was jechać i wymiziać te słodkie maluchy. A przy okazji niepostrzeżenie podprowadzić jednego, no góra dwa
To już jest szczyt wszystkiego! Ja nie mogę oderwać oczu od tych kulek puszystych. Normalnie chyba dzwonię do pewnej złodziejskiej firmy po szybki kredyt na nową klatkę
Leia nie moge sie doczekac , poza tym mysle ze mozecie cos upolowac na allegro, ale o ile pamietam , to jescze jest kwestia tej niedokonczonej adaptacji. Tak czy innaczej trzymam kciuki za pomyslny i szybki koniec robot budowlano- wykonczeniowych .
Przypominam o sposobie rezerwacji. Piszecie krótkie PW , dostajecie adres mailowy. Na maila z tematem miot piszecie pare slow o sobie i o swoich zwierzakach , dolaczacie zdjecia klatki ewentualnie zwierzakow , jesli takie macie i ksero dowodu osobistego.
Pamietajcie ze oddaje niejako wlasne wnuki , te szczurki przyszly u mnie na Swiat , a w zasadzie jest to juz kolejne pokolenie , czuje sie za nie odpowiedzialna i niewybaczybalym sobie , gdyby trafily w ręce nieodpowiedzialnych wlaścicieli. Te szczurki to dzieci maluszkow , ktore u mnie przyszly na swiat i wnuki , w koncu to rowniez prawnuki Czapkowe i praprawnuki Zeni , co ja bym im powiedziala , gdyby jakis maluszek zle trafil? Dlatego bardzo prosze wlasnie o te kilka slow o sobie i swoich zwierzętach.
Jeszcze jedna informacja nie akceptuje wysylania zwierzat ani poczta ani konduktorką, na dlugie podróze szczurki moga zostac wyslane wylacznie w wiekszych grupach- conajmniej 2 szczurki.
Nie oddaje samczykow do domow , gdzie mialyby byc kastrowane w trybie planowym.
Po raz kolejny pieję z zachwytu, a co Ale powiem szczerze, że wszystkie małe szczurki są urocze, ale ten miot jakoś szczególnie chwyta mnie za serce. Może dlatego, że miał być to miot Estelki, a może dlatego, że te maluchy są naprawdę wyjątkowe Tak czy inaczej zakochałam się we wszystkich i bardzo żałuję, że nie ma więcej dziewczynek, bo wtedy nie tylko dwie panny byłyby dla mnie
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
maluszki sa juz duze i bardzo proludzkie wystarczy ze wloze reke do klatki a zaczyna sie oblezenie Przodują czarnuszek , agutek ( chyba go nie oddam) i jasnoniebieska panienka ( nie odrozniam ich).
za moment wylegaja wszystkie , bardzo sa fajne i bardzo trudno będzie się z nimi rostac.
Leia, nie dziwię Ci się, ja też bym zazdrościła Maluchy są fantastyczne, naprawdę nie mogę się już doczekać, kiedy będą u mnie.
Merch, bardzo potrzebuję czegoś na osłodę życia - może by tak jakąś foteczkę moich dwóch? Albo kilka foteczek?