Więc bardzo prosimy
  Więc bardzo prosimy  
Moderator: Junior Moderator
 Więc bardzo prosimy
  Więc bardzo prosimy  

.
. Ale powiem szczerze, że wszystkie małe szczurki są urocze, ale ten miot jakoś szczególnie chwyta mnie za serce. Może dlatego, że miał być to miot Estelki, a może dlatego, że te maluchy są naprawdę wyjątkowe
  Ale powiem szczerze, że wszystkie małe szczurki są urocze, ale ten miot jakoś szczególnie chwyta mnie za serce. Może dlatego, że miał być to miot Estelki, a może dlatego, że te maluchy są naprawdę wyjątkowe   Tak czy inaczej zakochałam się we wszystkich i bardzo żałuję, że nie ma więcej dziewczynek, bo wtedy nie tylko dwie panny byłyby dla mnie
  Tak czy inaczej zakochałam się we wszystkich i bardzo żałuję, że nie ma więcej dziewczynek, bo wtedy nie tylko dwie panny byłyby dla mnie  

Przodują czarnuszek , agutek ( chyba go nie oddam) i  jasnoniebieska panienka ( nie odrozniam ich).
 Przodują czarnuszek , agutek ( chyba go nie oddam) i  jasnoniebieska panienka ( nie odrozniam ich). 

Maluchy są fantastyczne, naprawdę nie mogę się już doczekać, kiedy będą u mnie.
  Maluchy są fantastyczne, naprawdę nie mogę się już doczekać, kiedy będą u mnie. 
 , jednej Twojej nie odrozniam od drugiej Twojej a slicznego ruska wszedzie widac
, jednej Twojej nie odrozniam od drugiej Twojej a slicznego ruska wszedzie widac