Wiek - około 6,5 tygodnia
Ulubione zajęcie - nurkowanie w akwarium i całowanie się z Shadowkiem

Mozart i ulubiony kumpel Shadow
Moderator: Junior Moderator

Mozart - gwiazda z małego zwierzyńca :)
						Mozart - gwiazda z małego zwierzyńca :)

Czy Mozart bardzo go dręczy ?
 Czy Mozart bardzo go dręczy ?  Skąd takie imię ?
 Skąd takie imię ? fajnie, że się lubią.
  fajnie, że się lubią. a co w nim jest? rybki, czy to taki specjalny basen dla Mozarta?
  a co w nim jest? rybki, czy to taki specjalny basen dla Mozarta? . klatka niestety wkrotce bedzie za mala .
. klatka niestety wkrotce bedzie za mala . tzn przeglądałam jakieś spisy i początkowo uwagę zwróciłam na inne propozycje, ale jak zobaczyłam maleństwo, to pierwsze co mi się skojarzyło to Mozart, bo mały "artysta" z niego
 tzn przeglądałam jakieś spisy i początkowo uwagę zwróciłam na inne propozycje, ale jak zobaczyłam maleństwo, to pierwsze co mi się skojarzyło to Mozart, bo mały "artysta" z niego  

To mieszanka ONka z Husky'im
 To mieszanka ONka z Husky'im  Z tym akwarium to dłuższa historia, Mocuś ma zakaz wchodzenia do niego
 Z tym akwarium to dłuższa historia, Mocuś ma zakaz wchodzenia do niego  Jak widzi, że patrzę na niego to tylko siada na krawędzi i sobie zagląda, ale wystarczy, że głowę odwrócę na 2 sekuny to skubany wskakuje, a jak kilka razy go zawołam albo widzi, że jestem w pobliżu to tylko głowe moczy
 Jak widzi, że patrzę na niego to tylko siada na krawędzi i sobie zagląda, ale wystarczy, że głowę odwrócę na 2 sekuny to skubany wskakuje, a jak kilka razy go zawołam albo widzi, że jestem w pobliżu to tylko głowe moczy  W akwarium są  rybki.
 W akwarium są  rybki.  Tzn chwilowo trwa poces uszczurowiania w moim domu (póki co mama wmówiła sobie, że to myszoskoczek i zaczyna jej się podobać - dzis pod moją nieobecność chwaliła się "myszoskoczkiem" przed przyjezdną rodzinką
 Tzn chwilowo trwa poces uszczurowiania w moim domu (póki co mama wmówiła sobie, że to myszoskoczek i zaczyna jej się podobać - dzis pod moją nieobecność chwaliła się "myszoskoczkiem" przed przyjezdną rodzinką  ), po zakończonym  (mam nadzieję pozytywnie) prozesie zaprzyjaźniania "zaopatrzymy się w kolejnego kolegę". Jest to niezbędne do utrzymania dachu nad moją głową
), po zakończonym  (mam nadzieję pozytywnie) prozesie zaprzyjaźniania "zaopatrzymy się w kolejnego kolegę". Jest to niezbędne do utrzymania dachu nad moją głową  
  Obecna jest w sumie sypialnią , łazienką i kuchnią, drzwi wejściowe ma prawie cały czas otwarte, więc młody zwiedza i bawi się z psem - wczoraj bawili sie w dentyste
 Obecna jest w sumie sypialnią , łazienką i kuchnią, drzwi wejściowe ma prawie cały czas otwarte, więc młody zwiedza i bawi się z psem - wczoraj bawili sie w dentyste  Mocuś policzył chyba wszystkie zęby kolegi
 Mocuś policzył chyba wszystkie zęby kolegi 
 Póki co w głowie siedzi mi Snejp
 Póki co w głowie siedzi mi Snejp  i na 90% tak właśnie będziemy wołać na drugi ogon
 i na 90% tak właśnie będziemy wołać na drugi ogon 
o matko!K&M pisze:Z tym akwarium to dłuższa historia, Mocuś ma zakaz wchodzenia do niegoJak widzi, że patrzę na niego to tylko siada na krawędzi i sobie zagląda, ale wystarczy, że głowę odwrócę na 2 sekuny to skubany wskakuje, a jak kilka razy go zawołam albo widzi, że jestem w pobliżu to tylko głowe moczy
W akwarium są rybki.
 co za szczur
  co za szczur   każdy szczur z jakim miałam styczność cholernie bał się wody... uważaj na te nieszczęsne rybki!
  każdy szczur z jakim miałam styczność cholernie bał się wody... uważaj na te nieszczęsne rybki!mama jak się dowie, że jej nie wyprowadziłaś z błędu...K&M pisze:póki co mama wmówiła sobie, że to myszoskoczek i zaczyna jej się podobać - dzis pod moją nieobecność chwaliła się "myszoskoczkiem" przed przyjezdną rodzinką
 to już Ci współczuję.
  to już Ci współczuję.K&M pisze:Mocuś policzył chyba wszystkie zęby kolegi

podoba mi się.
  podoba mi się.
 Za bardzo Go polubi aby miało dla Niej znaczenie czy to szczur, pies czy zając
 Za bardzo Go polubi aby miało dla Niej znaczenie czy to szczur, pies czy zając 

zdjęcia będą jak aparat wróci z nad morza i nowa klatka skończy się tworzyć
 zdjęcia będą jak aparat wróci z nad morza i nowa klatka skończy się tworzyć