Czapeczniki III' zn Ela X Rolfik zostali rodzicami

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

merch

Re: Czapeczniki III' zn Ela X Rolfik zostali rodzicami

Post autor: merch »

No a mi sie snil koszmar szczurowy jechalam w pociagu i wiozlam wszytskie malce i wszytskie samice . Pociag mial luki jak w samolocie i tam powstawialam transportery. Za jakis czas zagladam a tam taltajstwo sie rozlazlo i zaczelam liczyc i lapac , co gorsza nie wiem co sie stalo z moimi starszymi samicami , ktore tez jechaly w tym pociagu.
Co ciekawe miot beskowy zrobil sie w moim snie cudnie owieczkowato rexowy i to tak cudnie ze na zdjeciach az tak poskrecanego futerka nigdy nie widzialam.
Musialam spac bardzo mocno, bo nieobudzilam sie nawet na dzwiek naszeo ekspresu cisnieniowego , ktory jest bardzo glosny.

Co ciekawe sen mial jakas wartosc prorocza okazalo sie , ze jeden besek jest poza klatka :P , musial wyjsc podczas wypuszczania Doroty a ja nie odlczylam szczurow przed zamknieciem.
Izabela

Post autor: Izabela »

Merch, jak mogłaś zgubić Zenusię ;) Trzeba było pójść dalej spać, to może by się zgraja znalazła :P
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
merch

Wiesz iza i tak to juz 12 byla :P
merch

No to sen jednak byl proroczy , wieczor uplynal nam pod znakiem goraczkowego szukania Dorotowego malucha, na szczescie udalo sie znalesc i liczba maluchow ponownie zaczela sie zgadzać.
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Meeerch... a nie dałoby się zrobić takich uroczych indywidualnych foteczek naszym chłopcom, jak mają ciury z miotu H? Prosimy!
merch

sprobuje :)
merch

Obrazek Obrazek

:)
merch

Mam niepotwierdzona rezerwacje na dwa maluszki z miotu H samczyki aguti jeden dumbo jeden standard oba sliczne , ewentualnie jacys chetni ?

Wciaz szuka domku wspolwlasnowsciowego w Lublinie lub w Warszawie Besek standard.

Przedwczoraj Elowe samczyki zostaly rozdzielone a reszta dzieci dana do jednej klatki jest pod opieka obu mamus :).
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Dziękujemy! Boże, jak się napatrzeć na nich nie mogę. Co za piękności, cudowności! Żeby już szybciej był ten przyszły tydzień!
merch

w najblizszym czasie moge miec klopoty z internetem , w sprawie szczurow prosze kontoktowac sie telefonicznie nr telefonu maja m innymi ninek , odmienna , Leia, Hanka
Hanka&Medyk

Post autor: Hanka&Medyk »

Ja nie dostałam :( Dałam tylko swój na wszelki wypadek.
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
merch

Juz dostalas :)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

To ja poprosze wszystkich, którzy mają już maluchy u siebie, o napisanie mi na pw imienia malucha i koloru/znaczenia ;)
Trzeba uaktualnić drzewko rodzinne :)

Tutaj tak na przyszłość ;)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Ja przyjade TLK Lublin 23.06.09 07:15
TLK 2810 TLK 2810
Tanie Linie Kolejowe
pociąg z rezerwacją miejsc, wagon barowy, przesyłki konduktorskie za opłatą
Nałęczów 07:34 07:35
Puławy Miasto 07:49 07:50
Dęblin 08:04 08:06
Warszawa Wschodnia 09:28 09:42
Warszawa Centralna 09:50 09:55
Warszawa Zachodnia 09:59 10:00
Sochaczew 10:34 10:35
Łowicz Główny 10:50 10:51
Kutno 11:21 11:22
Koło 11:56 11:57
Konin 12:14 12:15
Września 12:45 12:46
Poznań Główny 13:28

W Warszawie szczurki mozna odebrac z Warszawy wschodniej ( lepiej - dluzszy postoj) lub Centralnej

Z Poznania z dworca Glownego , szczurki przywioze ja , ale moze sie zdarzyc , ze nie bede mogla - trzymajcie mocno kciuki zebym jednak mogla w takiej sytuacj szczurki przywiezei Kriopijka , ktora bedzie jechala w tym samym dniu , tym samym pociagiem , na PW podam telefon do krwiopijki.

Prosze osoby z Warszawy o wczesniejsze bycie na dworcu dowiedzenie sie na ktory peron pociag przyjedzie , przygotowanie dlugopisu do podpisania umowy :), jesli ja nie bede mogla jechac takze zadzwonienie do krwiopijki , zeby sie dowiedziec w ktorym wagonie jedzie.
Izabela

Post autor: Izabela »

Ja się nie chwalę, bo nie za bardzo mam teraz czas na forumowe sprawy, także wybaczcie za opóźnienie. 2 G-panienki przecudnej urody mieszkają już u mnie od niedzieli. To, że są super, nie muszę pisać, bo to wiadome, to, że już je kocham jest też całkiem normalne, bo przecież kochałam je już od chwili, gdy się urodziły :D Napiszę więc, że łączenie ze stadem zostało oficjalnie zakończone w czwartek ;D Nie obyło się bez kilkudniowych przepychanek, fochów, jeżów, gonitw i ustawień, ale za to obyło się bez jakiejkolwiek ranki czy zadrapania. Jestem z tego tytułu bardzo szczęśliwa, bo początki były trudne i bałam się, że będzie dużo gorzej.

Ciemniejsza panienka od razu została Gotiką, natomiast imię Gloria nijak nie pasowało nam do jaśniejszej, w związku z tym przez kilka dni pozostawała bezimienna. W końcu przyjęła się Geminia, więc ostatecznie mamy w domu Gotisię i Gemisię (merch, bardzo proszę o oficjalną zmianę imienia w stosownej bazie danych)

O charakterach małych jeszcze trudno coś powiedzieć, oprócz tego, że są strasznie ruchliwe, żywiołowe i mają niespożytą energię. Biegają, skaczą, poznają świat, wszystko je interesuje. Takie kochane pchełki :-*

Trochę nieudolnych zdjęć z pierwszych dni pobytu – ze względu na ich szybkość i ruchliwość trudno mi było zrobić coś lepszego, a przy tym ważniejsze było dla mnie pilnowanie, żeby duże nie zjadły małych, niż robienie przemyślanych zdjęć. Klatka jeszcze tymczasowa, z docelowej fotek nie mam, kiedyś to nadrobię. Ostatnie zdjęcie przedstawia całe stadko w tymczasówce – przedprzedostatni etap łączenia (potem było jeszcze wspólne wypuszczenie na terytorium rezydentek, a następnie wspólne zamieszkanie w niższych partiach klatki dużych)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Są naprawdę fantastyczne, możecie mi zazdrościć :P
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”