Ja się nie chwalę, bo nie za bardzo mam teraz czas na forumowe sprawy, także wybaczcie za opóźnienie. 2 G-panienki przecudnej urody mieszkają już u mnie od niedzieli. To, że są super, nie muszę pisać, bo to wiadome, to, że już je kocham jest też całkiem normalne, bo przecież kochałam je już od chwili, gdy się urodziły

Napiszę więc, że łączenie ze stadem zostało oficjalnie zakończone w czwartek

Nie obyło się bez kilkudniowych przepychanek, fochów, jeżów, gonitw i ustawień, ale za to obyło się bez jakiejkolwiek ranki czy zadrapania. Jestem z tego tytułu bardzo szczęśliwa, bo początki były trudne i bałam się, że będzie dużo gorzej.
Ciemniejsza panienka od razu została Gotiką, natomiast imię Gloria nijak nie pasowało nam do jaśniejszej, w związku z tym przez kilka dni pozostawała bezimienna. W końcu przyjęła się Geminia, więc ostatecznie mamy w domu Gotisię i Gemisię (merch, bardzo proszę o oficjalną zmianę imienia w stosownej bazie danych)
O charakterach małych jeszcze trudno coś powiedzieć, oprócz tego, że są strasznie ruchliwe, żywiołowe i mają niespożytą energię. Biegają, skaczą, poznają świat, wszystko je interesuje. Takie kochane pchełki
Trochę nieudolnych zdjęć z pierwszych dni pobytu – ze względu na ich szybkość i ruchliwość trudno mi było zrobić coś lepszego, a przy tym ważniejsze było dla mnie pilnowanie, żeby duże nie zjadły małych, niż robienie przemyślanych zdjęć. Klatka jeszcze tymczasowa, z docelowej fotek nie mam, kiedyś to nadrobię. Ostatnie zdjęcie przedstawia całe stadko w tymczasówce – przedprzedostatni etap łączenia (potem było jeszcze wspólne wypuszczenie na terytorium rezydentek, a następnie wspólne zamieszkanie w niższych partiach klatki dużych)
Są naprawdę fantastyczne, możecie mi zazdrościć

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio