[*] Maniek
Moderator: Junior Moderator
[*] Maniek
Dzisiaj rano musiałam uspic swojego Maniusia...
Niestety to była koniecznosc... Miał nie dowład tylnich łapek, krew z nosa i buzi, brak apetytu, lezał i nic nie robił. Dzisiaj w nocy i nad ranem miał ciezkie ataki padaczki. Nie chciałam by sie dalej meczył. Strasznie ciezka była to dla mnie decyzja ale tak bylo dla niego lepiej ehh
Manius miał 4,5roku. Niesamowity szczurek, miał trałme z dziecinstwa a mianowicie został pokarmem dla węza, naszczescie waz nie miał ochoty i tylko odgryzł mu 1/4 ogonka. Pisze naszczescie bo mogło byc o wiele gorzej. Dostałam go od znajomego... Bardzo niesforny, nie grzeczny ale i kochany. Nie udało mi sie go oswoic na tyle by mogł kto inny go wziac na ręce. Ja tylko moglam mu dawac jesc, bawic sie z nim itp. Innych najzwyczajniej gryzł. Manius jak był młody wycwanił sie
. W nocy jak spałam otwierał sobie klatke i buszował po mieszkaniu... A ja potem za nim latałam i probowałam złapac (był niesamowicie zwinny i szybki) Cięzko mi sie to pisze wszystko... Ale ciesze sie ze juz lata sobie gdzies z innymi ogonkami. Jade nie długo na dzialke pochowac go. Bedzie lezał obok swoich ogoniastych kolezanek. Z jedna nawet miał mały romans... W tyg jade po szczurzyczke... Nie moge zyc bez tych małych smrodków... Niby mineło kilka godzin a ja juz nie moge wytrzymac tej ciszy, tego braku latania po klatce, trzeszczenia ząbkami podczas szamki... Masakra...

Ashley [*], Micra [*], Maniek [*], Sasha [*], Bianca [*], Ladiwa [*], Ernica, Franek, Gray
Re: [*] Maniek
(*)
Pięknego wieku dożył..
Pięknego wieku dożył..
<*> dla Maniusia 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Maniek dostał drugie życie i wykorzystał je w 100%
(*) na drogę
(*) na drogę
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
niech się dobrze bawi po drugiej stronie
dla Mańka [*]
dla Mańka [*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
['][']....dla Manka
Zycie wykorzystal w pelni!
Zycie wykorzystal w pelni!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Biedaczek
Naprawdę, pięknego wieku dożył.
Wiem co czujesz (jak wiesz, też straciłam zwierzaczka).
Trzeba się pocieszać tylko tym, że Mańkowi teraz jest dobrze tam, gdzie jest, je tyle dropsów ile zechce
[*] Maniek
Naprawdę, pięknego wieku dożył.
Wiem co czujesz (jak wiesz, też straciłam zwierzaczka).
Trzeba się pocieszać tylko tym, że Mańkowi teraz jest dobrze tam, gdzie jest, je tyle dropsów ile zechce
[*] Maniek
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Dla Mańka <'>
Niech dobrze się bawi za TM.
Btw. wspaniałego wieku dożył...
Niech dobrze się bawi za TM.
Btw. wspaniałego wieku dożył...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Pięknego wieku dożył,powinnaś być dumna że szczurek żył tak długo u Ciebie.
<'>
<'>
Ehh
teraz będzie mógł biegać na zdrowych łapkach z długim ogonkiem 
Dla Mania {'}
Dla Mania {'}
były ze mną: Snickers, Twix, Ick, Iman, Lenek, Niebieska Świruska
jest ze mną: Benga
jest ze mną: Benga
- Mucha321
- Kontakt:
[*][*][*]
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA