Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
szczerosc w naszym klubie to norma 

merch, w twoich ustach nabiera to szczególnego znaczenia....................... 

ten się nie myli, kto nic nie robi
Wlasnie mialam mowic yss
hehe
trzymac kciuki za prawko! ide spac!

trzymac kciuki za prawko! ide spac!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Parampampam...
Wszystkim, którzy coś obchodzili- gratuluję
Ja wreszcie porządnie zabezpieczyłam pokój przed szczurami i przestały włazić do szafy. Alleluja!
Wszystkim, którzy coś obchodzili- gratuluję

Ja wreszcie porządnie zabezpieczyłam pokój przed szczurami i przestały włazić do szafy. Alleluja!
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
a ja muszę zabezpieczyć kanapę, bo lilka zrobiła sobie w niej melinę i ostatnio zaprosiła ziutę i balują tam. w melinie znalazłam stos osikanego papieru, który ukradła mi gdy sprzątałam w klatce, pestkę z czereśni, laminowaną ściągę z niemieckiego, łupy po orzechach ziemnych, długopis i połówkę crocka.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
CHROŃ ŚCIĄGĘ! ODBIERZ IM!
Zawiodłam się na Tobie... Jak mogłaś nie dopilnować ściągi?!...
To "Alleluja" było zbyt wczesne xD... Naka niczym opancerzony najeźdźca wdarła się pod moją ochronę i za nic nie chce wyjść spod regału
...
Zawiodłam się na Tobie... Jak mogłaś nie dopilnować ściągi?!...

To "Alleluja" było zbyt wczesne xD... Naka niczym opancerzony najeźdźca wdarła się pod moją ochronę i za nic nie chce wyjść spod regału

Ściąga już niepotrzebna, to już chyba konieć mojej styczności z nauką niemieckiego
(ooby)
Właśnie sobie pisałam, walnął piorun i się komputer wyłączył.

Właśnie sobie pisałam, walnął piorun i się komputer wyłączył.
A mam takie pytanko ^^ Z tego, co się zorientowałam- wszystkie mężatki na forum nazywają swoich lubych "TŻ"- skąd ten skrót?!... No za cholerę nie mogę się domyślić 

TŻ = towarzysz życiaAsmena pisze:A mam takie pytanko ^^ Z tego, co się zorientowałam- wszystkie mężatki na forum nazywają swoich lubych "TŻ"- skąd ten skrót?!... No za cholerę nie mogę się domyślić

Nie tylko mężatki, te w długotrwałych, niezalegalizowanych (ale nie lubie tego słowa) związkach też

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Toważysz Życia
I niekoniecznie od razu mąż. 
edit//
Nina była pierwsza.

edit//
Nina była pierwsza.

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
I wszystko jasne ^^ Dziękuję, Nina :* Wreszcie będę mogła zasnąć spokojnie
Przepiękny widok- dwie szczurki mojego znajomego śpiulkają sobie na najwyższej półeczce, pyszczki przytulone, a na nich, wygodnie wymoszczona, moja Naka
... Ta to potrafi się ustawić w życiu
...

Przepiękny widok- dwie szczurki mojego znajomego śpiulkają sobie na najwyższej półeczce, pyszczki przytulone, a na nich, wygodnie wymoszczona, moja Naka

Jakoś nigdy mi się nie podobał skrót TŻ... tak czysto wizualnie mi "nie pasi".
a dla mnie jest wygodny, "mój chłopak" to brzmi jakby pierwsze zauroczenie 13latki, no i nie podoba mi się określanie własności, a "partner" to jakoś formalnie za bardzo...a TŻ to tak skrótowo i zgrabnie 

Ja zazwyczaj mówię mój chłop 
Moja mama mówiąc o ojcu długi czas mówiła "mój pan" ale potem jak zaczęłyśmy się śmiać że pana może mieć pies to się oduczyła

Moja mama mówiąc o ojcu długi czas mówiła "mój pan" ale potem jak zaczęłyśmy się śmiać że pana może mieć pies to się oduczyła

a ja najczesciej "moj facet" tylko ze to tez jakos tak nieladnie, "moj chlopak" rzeczywiscie brzmi troche jak u podlotkow... a, mowie tez "moj maz" ale to tak z przekasem 

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]