~~Moje Rekiny Puszyste

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste

Post autor: unipaks »

czyli kciukamy nadal i to mocno!
Oby lek zadziałał , niech Runinka wyzdrowieje :)
Buziaczki dla Rekinów :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

... powiekszony wezel jest nadal , moze minimalnie mniejszy... powoli tracę nadzieję, ze to jednak bylo ugryzienie
Sprawdzilam na karcie, steryd, ktory dostała Runka nazywa sie Depedin...

Mam nadzieje, ze ten wezel to jednak nie TO najgorsze...
Moze sie pomylili, moze to jednak nie to...

Nienawidzę tego czekania. Tego obmacywania co 6 sekund, tego zawieszenia pomiedzy nadzieją a rozpaczą. Bałam sie, ze to ropien, a teraz duzo bym dala zeby jednak byl to ropien :( :'(

Czy ktoś z forum miał moze szczuraska z chłoniakiem? Ciekawa jestem, jak to wszystko wygląda, rokowania wiadomo jakie są, ale ogólnie chciałabym wiedzieć ile czasu nam zostało. Czy da się to jakoś spowolnic...

Dziekuje Wszystkim za wsparcie :*::*
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Mam szczerą nadzieję, że mimo wszystko ta historia skończy się dobrze...
Trzymaj się, Deliś, i przekaż Runince głaski ode mnie i ciepłe iskanko od mojego stadka.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Ja również mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze...Całym sercem wam tego życzę!! :-*
Zdrówka dla szczurci oraz dużo siły i wiary dla Ciebie!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
odmienna

Post autor: odmienna »

życzę oczywiście, żeby to był jakiś "pikuś", ale cokolwiek to jest, nie poddawaj się czarnym wizjom.
Awatar użytkownika
*Delilah*

Trzymaj się, Deliś, i przekaż Runince głaski ode mnie i ciepłe iskanko od mojego stadka.
Dziekuje Nue :* Wyiskane i wyglaskane :D
Ja również mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze...Całym sercem wam tego życzę!! :-*
Zdrówka dla szczurci oraz dużo siły i wiary dla Ciebie!
Dziekujemy straszliwie i rekiniascie:*
życzę oczywiście, żeby to był jakiś "pikuś", ale cokolwiek to jest, nie poddawaj się czarnym wizjom.
Postaram się, ale jakos tak mi trudno...

Przekazuje wiesci z frontu - Runka nadal ma jeden węzeł wysadzony...
Drugi zniknął... (bo wetka zdiagnozowala dwa powiekszone , z tej samej strony, dalo sie wyczuc dwie ogromne gule).
Na pikusia mi to nie wyglada...
Oprócz tego nie chudnie, zachowuje sie całkowicie normalnie, porfiryny brak, apetycik jest, aktywnosc tez.
??? ??? ??? ??? NIE wiem co o tym myśleć...
W piatek na kotnrolę.
Oczywiście wetka "diagnozująca" ( z przychodni na Zapolskiej) wyjechała na urlop, wiec idę do drugiej ( Z Kordiana), która właśnie przyjechała z urlopu.
Uwielbiam te zawirowania, wolałabym stokrotnie, żeby oglądnęła Runkę pani nr 1, w końcu ma porównanie i wie jak to wyglądało. No cóż, ale na urlop za nią nie pojadę ;)

Dodatkowo, nie mogę znalezc tej cholernej ładowarki do aparatu. Widzę, ze jednak czasem zdarza mi sie skutecznie posprzątać.
Efekty zadziwiły nawet mnie... ;)

Obrażam się na cały niesprawiedliwy świat!!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
odmienna

Post autor: odmienna »

Drugi zniknął...
to na pewno dobra wiadomość. druga dobra, ze dr. Ala juz wróciła ;) to ją skłonimy do dalszego myślenia o stefciowych łapinkach.
....
że też jesteś skłonna sprzątać w tym upale...
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Deli , miejmy nadzieję , że i ten węzeł zacznie się zmniejszać.Dobrze , że Runie apetyt dopisuje i nie widać , żeby ją coś bolało itp.Oby poszło ku lepszemu! :) Głaski dla Puszystych, bądź dobrej myśli :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Post autor: arrisum »

oh <przytul> <wymiziaj> najgorsze są właśnie takie wieści :( ale trzeba myśleć pozytywnie, wszystko się jakoś ułoży!
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

no i jak Runinka?
Jakby co, to kciukamy i nie puszczamy.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Wielkie i porządne głaskanie z czochraniem dla Runki. Mam nadzieję że już jest lepiej...
Awatar użytkownika
*Delilah*

Dziekuje Wszystkim za kciukasy i miłe słowa.
Po krotkiej nieobecności, przynoszę raczej dobre wieści:)
Wczoraj Runa odwiedzila "moją wetką", ktora wróciła wreszcie z urlopu (i w końcu udało sie na nią trafić).
Obmacala Runke i stwierdziła, ze to nie jest węzeł chłonny, tylko powiększona ślinianka (najprawdopodobniej zapalenie ropne)
Wykluczyla raczej chłoniaka, przy braku jakichkolwiek innych objawow, na niego wskazujących
(aha Runa w weekend, podczas kiedy siedzialam u rodziców, malowniczo przytyła, dotuczana przez mojego TZ).Dodatkowo stwierdzila, ze chloniaki przewaznie wystepują symetrycznie.
Nie dostalysmy zadnego antybiotyku (co mnie trochę zdziwiło), zeby nie "faszerowac niepotrzebnie" i mam czekać do sierpnia, jesli by się cos dzialo, to oczywiscie do weta, a jesli nie, to na razie odpuszczamy .
W każdym razie powiedziała, ze nic sie nie dzieje strasznego. ( czego sie nie spodziewałam, bo już zbyt dobrze znam jej czarnowidzkie skłonności).
UFFFFFFFF, zresztą zachowanie Runy nie wskazuje na żadne boleści, czy też osłabienie..
Uszko tez juz lepiej (ale ta bakteria "g..wniana ",( dosłownie i w przenośni) lubi nawroty, wiec obserwujemy)

Dla odmiany Lilituszny guz ,jakgdyby ruszyl (wielkosc malutki orzech wloski) ://////////////////
Coraz powazniej zastanawiam sie nad operacją. Jeszcze nie przeszkadza, ale lada chwila może zacząć ( hm... ktos tu cos pisal o czarnowidztwie ;)...

Przepraszam za chaotyczną notkę, niedlugo postaram sie nadrobic forumowe zaleglosci a dodatkowo znalazlam ładowarkę do aparatu :):))))))

Wiec pewnie jakowes zdjęca sie pojawią.
Buziaki i raz jeszcze DZIEKUJEMY PIEKNIE za kciuki i pozytywne myśli :D

Notabene, jestem aktualnie zła i obrażona na paskudy.
Naoglądałam się ostatnio wspaniałych, kształcących programów dotyczacych zbawiennych właściwości kaszy i postanowiłam
przywrócić zachwianą równowagę (po TZ-towskich wybrykach typu kaszki, makaroniki ) w jadłospisie rekinów.
Zadowolona ugotowałam kaszę z warzywkami (sama od ust sobie odjęłam ;))))i z dumą, ze taka dbająca o ich zdrówko, mamusia jestem :), podałam na talerzyku. (może powinnam jeszcze na złotej tacy?)
A te rozbestwione księżniczki, nawet nie tknęły posiłku :////
! Skandal.
;) Pfff, foch.
merch

Post autor: merch »

Bylo wrzucic do gotowania troche miesa jecze i byloby calkiem innaczej

Moje uwielbiaja peczak i gryczana innych nie daje, bo zalezy mi na tych pelnych z blonnikem i witaminami.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Post autor: arrisum »

niewdzięczne paskudy :D taki już nas los, biednych szalonych osób z obsesją maniakalną na punkcie szczurów :D
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Bylo wrzucic do gotowania troche miesa jecze i byloby calkiem innaczej
Hmm, znajac ich charakterki, to wygrzebaly by mieso i po sprawie :)
Ale na przyszly raz spróbuje :)
Na razie kaszę pożarłam ja ;);)
niewdzięczne paskudy :D taki już nas los, biednych szalonych osób z obsesją maniakalną na punkcie szczurów :D
Otoz to, a niezaszczurzeni znajomi patrzą i pukają sie w głowę ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”