Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Uszaty dziwoląg doprowadza mnie ostatnio do palpitacji serca!! Urządza sobie skoki w dal ze wszystkiego na co wlezie i na wszystko co jej pasuje!! Nie ważne czy są to meble, grzejnik, biurko, Pampuszek...moje plecy, nogi i głowa!
Łobuziary wygryzły dziurę w torebce no i na dywan wysypała się karma...schlam się i zbieram bałagan, nagle PLASK!..i już mam czarnego ucholca na plecach! Na dodatek w takim miejscu, że ręką nie dało się sięgnąć. Zaraza uczepiła się koszulki pazurkami i za żadne skarby nie chciała zleźć. Dopiero jak położyłam się plackiem na łóżku raczyła przemieścić się na moją głowę a potem w okolice ukochanego przez nią nosa.
Wieczorem siedzę sobie przy biurku i "studiuje" forum. Obok biurka stoi klatka, więc królewny wchodzą po niej na biurko a następnie tą samą drogą z niego schodzą. Ucholinka oczywiście nie schodzi normalnie tylko zeskakuje na pręty. Wczoraj niestety TŻ wypuszczał je przez górne drzwiczki i zostawił je otwarte... Vilemo zaliczyła susa prosto w dziurę...(wystraszając mnie przy tym niemiłosiernie !!)...zwinnie złapała się prętów ogonkiem unikając upadku po czym jakby nigdy nic wspięła się ponownie na biurko. Pokręciła się chwile i przymierzyła do ponownego skoku. Tym razem na zamkniętą i bezpieczną już klatkę. Głuptasek mój kochany!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Hehe uszoloty widze rozbestwiaja sie w jednym czasie, jak na rodzenstwo przystalo:)
W koncu co dumbo, to dumbo, latac sie uczą
Moja jeszcze nie skacze, ale za to sie wspina :/ Teraz mam kolejną delikwentke do zdejmowania z szafy. Ah, ze tez zle nawyki sa łatwiej przyswajalne niz te dobre
Mizianstwa dla towarzycha!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Hahaha! A to się ubawiłam!
Ucholinka nieźle ci daje popalić, nie ma co!
Zawsze miałam słabość to dumbolków, ale jakoś nie było okazji do stania się mamą takiego cudeńka...
Ucałować proszę uszatą pchłę!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Jejciu...jak gorąco!!!! Królewny plackiem leżą na kafelkach...a Andrzej w łazience, tam najchłodniej..biedne te nasze zwierzaczki teraz. Już wolę żeby było chłodno i deszczowo...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
No, starsznie... Pomyślmy jak się czują starsze, słabsze szczurki.
Chyba sobie zamątuję jakiś wiertalot z chłodnym powietrzem.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ogoniasta pisze:Jejciu...jak gorąco!!!! Królewny plackiem leżą na kafelkach...a Andrzej w łazience, tam najchłodniej..biedne te nasze zwierzaczki teraz. Już wolę żeby było chłodno i deszczowo...
Przyslij dziewczyny do mnie na wakacje, zapewniam Cie ze nie bedzie im tu goraco:D, leje i wieje juz prawie miesiac, i podobno tak ma byc jeszcze przez najblizsze dwa tygodnie:/ istny koszmar...
Nasza szczurza rodzinka znowu się powiększyła. Od wczoraj jest u nas tymczasowiczka Poli. Śliczna, drobniutka i płochliwa kapturka.
Dzisiaj biegała razem z moimi królewnami. Ciocia Fibi przyjęła maluszka oczywiści bardzo ciepło. Wyiskała, wylizała...a potem ukradła jej coś z miski i zwiała do spiżarni pod łóżkiem.
Pampuszek również okazał się bardzo gościnny i przyjaźnie nastawiony. Poli szybko wybrała ją na swoją najlepszą przyjaciółkę i chodziła za nią jak cień.
Najmniej przyjacielska okazała się Vilemo...czarna terrorystka bardzo natarczywie dominowała maleńką. ehhh...jak będę chciała kiedyś powiększyć stadko, to z nią będą największe problemy przy łączeniu. Szczególnie jak trafi na kogoś mniej uległego.
Dziwoląg ma ambicje na alfę. Jak Fibasek mój ukochany "osłabnie", to pewnie ona będzie rządzić w stadzie. Na razie wywraca Fibi na plecki tylko w zabawie...Uchaty stwór pewnie sobie "grunt" szykuje.
Wszystko wskazuje na to, że Andrzej pojedzie w czwartek do nowego domku. W Rybniku czeka na niego samotny szczurek - również husky. Z jednej strony cieszę się ogromnie, że będzie miał towarzystwo i kochający dom...ale z drugiej, troszkę mi smutno...Młody jest u mnie zaledwie kilka dni, ale zdążył już podbić moje serce. Jest kochanym szczurkiem, mimo tego, że nie przytulaskiem. A dzisiaj znowu pulsował oczkami!! Wyciągnął się na półeczce i plumkał... Robi to naprawdę często.
Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze...podróż, łączenie...Trzymajcie kciuki za Andrzejka!!
Dasz jakieś fotki małej? Jestem ciekawa jak wygląda...
Super, że szczurzaki specjalnie się nie kłócą, masz spokój. Vilemo wydawała mi się miziastą kluską, a tu się uszasta alfa szykuje!
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Dorotka96 pisze:Dasz jakieś fotki małej? Jestem ciekawa jak wygląda...
Fotki wrzucę koło 23:00 dopiero, jak wrócę do domku.
Najmniej przyjacielska okazała się Vilemo...czarna terrorystka bardzo natarczywie dominowała maleńką. ehhh...jak będę chciała kiedyś powiększyć stadko, to z nią będą największe problemy przy łączeniu. Szczególnie jak trafi na kogoś mniej uległego.
Dziwoląg ma ambicje na alfę. Jak Fibasek mój ukochany "osłabnie", to pewnie ona będzie rządzić w stadzie. Na razie wywraca Fibi na plecki tylko w zabawie...Uchaty stwór pewnie sobie "grunt" szykuje.
Haha, a takie niewiniątko zgrywa no Eh te nasze dziwolągi, co im w duszy gra ?
Kokarda też jest nieprzenikniona:D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
e, Ucholinka młoda, rozpuszczona- to i w łebku przewrócone ma . miejmy nadzieję, że zanim zdetronizuje Fibaska, przejmie od niej nieco wiedzy na temat właściwego rządzenia
Mocno trzymam, by Andrzejek znalazł w nowym domku swoje miejsce na ziemi.
Andrzejek już się pakuje do wyprawy. Jutro o godzinie 9:00 wyrusza. Jestem strasznie przez to zestresowana.
Martwię się wszystkim...podróżą, nowym domem, nowym towarzystwem, łączeniem. Młody nie jest "łatwym" szczurem.
ehhh...mam nadzieje, że to tylko przywiązanie i troska o tego stwora każe mi się martwić na zapas.
Wszystko będzie dobrze! Musi być.....