Dzięki Dorotka za odp. Kiedyś dałam ogłoszenie na forum,na allegro i nic ...

A mam wiadomości z łączenia w wannie .

No więc zaczniemy od początku.Zaniosłam oby dwie panie do łazienki z mamą oczywiście,bo sama nie mogłam bo miałam wielkiee nerwy.

Najpierw wpuściłam Kiki ( mała ) a potem Dusię ( wiadomo,że duża ).Dziewczynki były na początku w osobnych kątach,potem tak podeszły do siebie.Oczywiście Kiki była najbardziej zainteresowana

Tak się wąchały,Kiki właziła pod Dusię ( pod ten brzuchool

) Nie wiem jak tam się zmieściła.

Pchała się do pyszczka,ale Dusia uciekała.Potem czasami Dusia ją wachała,gdy Kiki się myła itp. Nie wiem czemu.ale Kiki strasznie chciała wejśc na plecy Dusi . Dlaczego ? Ale Dusia se za bardzo nie pozwalała.

Raz po raz któraś piszczała,ale nie wiem która..Ja mówię,że Dusia a moja mama,że Kiki . Nie omijam tez faktu,że była tez akcja ' złapac Dusię w locie '

Dusia strasznie nie lubi łazienki,a tym bardziej w wanny bo już dwa razy musiałą byc kąpana no wiec jak najszybciej próbowała wyskoczyc.Muszę przyznac,że nieźle skacze.Czasami musiałam łapac ją w powietrzu

No niestety nie było oznak wielkiej przyjaźni,ale jak an pierwszy raz nie było źle. Mam takie pytanko jak dzisiaj jeszcze je wypuszczę i nie będzie miziania itp.I czasami jakaś będzie piszczec to mogę je włożyc razem do klatki.? I jeszcze jedno dlaczego ta jedna piszczała.? Dlaczego mała chciała wejśc na Dusię.? Wiem,ze dużo pytam,ale nic nie poradzę.Nigdy nie łączyłam zwierząt.Chyba,że psa i kota,ale to inna bajka

Aha i czy waszym zdaniem jest szansa na przyjaźń. ?