Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Cyklotymia

Re: Smutnik :(

Post autor: Cyklotymia »

I potwierdziły się moje przypuszczenia o przerzutach. Już mu powiedzieli. Oczywiście bez większych konkretów :/ Jeszcze zrobią mu jedno badanie i w czwartek go otworzą, może uda się chociaż część guzów usunąć. Nie wszystko na badaniach da się wykazać, a badanie idealne do znalezienia lokalizacji guzów (PET) jest okropnie drogie i tylko w kilku miejscach w Polsce można je zrobić :(

Merch, rzeczywiście takie zajęcia mieliśmy, ale sami asystenci nie traktują ich poważnie... Nie chcieli nam "marnować cennego czasu" i zajęcia były niezwykle olewkowo prowadzone, a zaliczenie bezproblemowe i wymagające minimalnego wysiłku. Ale dowiedziałam się, że od czasu do czasu są organizowane dodatkowe szkolenia, właśnie o tej tematyce - rozmowy z pacjentami, czy warsztaty "Umierać po ludzku", poza tym pościągałam sobie ebooki o tej tematyce i zamierzam w najbliższym czasie się dokształcić.
merch

Post autor: merch »

no niesttety jak zawsze wszystko zalezy od ludzi - tu czytaj prowadzących.....
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Itka

Post autor: Itka »

Rozstałam się z chłopakiem. Zupełnie niespodziewanie, nie miałam pojęcia, nie zakładałam czegoś takiego w najbliższym czasie. I tak jakby sobie z tym nie radzę. :'(
W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..

Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

Wczoraj się pokłóciłam z lubym... Po raz pierwszy tak bardzo go zraniłam... Strasznie go zraniłam... Nie wiem, kiedy mi wybaczy...

Najgorsze było to, że nie mogę znaleźć dla samej siebie usprawiedliwienia... Nie mogę powiedzieć "wybacz, tak mi się wymsknęło". Nie wiem, co robić... Dziękuję rodzicom za to, że wyjeżdżamy na weekend. Wiem, że nie potrafiłabym spojrzeć mu w oczy, kiedy bym się z nim spotkała :(...

No dlaczego?!... Dlaczego czasem ranimy tych, na których tak bardzo nam zależy? :(...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Niech to szlag! Co za straszny niefart, czy cholera wie co!
Zycie jest niesprawiedliwe!! :'( :'(
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

Zapłaczę razem z Tobą, choć teraz nie tylko z mojego powodu :(...
:'( :'( :'(
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Naixinka

Post autor: Naixinka »

Z Lilcią jest bardzo źle, ja jak na złość nie mam auta i możliwości ruszenia się z domu. Nie wiem czy dożyje rana :'( Szukam jakiegoś weta czynnego w niedzielę, to z samego rana pojadę, ale nic nie mogę znaleźc.
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Naixinka pisze:Z Lilcią jest bardzo źle, ja jak na złość nie mam auta i możliwości ruszenia się z domu. Nie wiem czy dożyje rana :'( Szukam jakiegoś weta czynnego w niedzielę, to z samego rana pojadę, ale nic nie mogę znaleźc.
W jakim miescie szukasz?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Naixinka

Wrocek (Pl. Legionów), z Akemi szukamy czego się da, ale nigdzie nie mogę się dodzwonić.
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Naixinka pisze:Wrocek (Pl. Legionów), z Akemi szukamy czego się da, ale nigdzie nie mogę się dodzwonić.
Całodobowa przychodnia weterynaryjna
Kontakt53-135 Wrocław, Januszowicka 48
dolnośląskie
Tel.: 0713373636

Całodobowa lecznica weterynaryjna "Wila-Vet"
Adres:
Warszawa Wilanów, ul. Kosiarzy 37 lok 70
Tel.: (0-22) 642 77 55
Web: http://wila-vet.pl/

Całodobowa Klinika Weterynaryjna - Niedzielscy
Adres:
Energetyczna 14,
53-330 Wrocław
Tel. stacjonarny: 713605190

Dyżur weterynaryjny - codziennie od godz. 22 do 8

Poliklinika Weterynaryjna, pl. Grunwaldzki 47, 50-366 Wrocław, tel. 3205 373 lub 3205375
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Naixinka

Byłam u Niedzielskich na Energetycznej, udało mi się tam dodzwonić i niedaleko mnie. Więcej w moim temacie napisałam.
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Nasz sznaucerek jest chory. :( Ma ostre zapalenie rogówki. Wetka powiedziała, że stan oczka jest bardzo poważny. Jeszcze na dodatek jakaś paskudna narośl się w środku zrobiła. >:( Dostaje bardzo silny antybiotyk. Boli go, piska i trzepie główką. :'( Biedny kudłatek... :'(
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Izold

Post autor: Izold »

Boję się że jeszcze dzisiaj Bura wyląduje za tęczowym mostem. :(
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Jutro zegnam Pupe...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Umarła Ciutka - szczurka którą miałam na weekendowym przetrzymaniu. Maleńka albinoska, która wyglądała jak młodziutki szczurek. Taka chora i biedna...
Nie mój szczurek a tak mi strasznie smutno i źle...
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”