Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nue dokładnie tak jak mówisz. Zostałam ze skromną 5. No i czekam na E malca od Nakashy...
Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze. A 23.08 Ember i Ekler koncza roczek
Tel tak mi przykro...
Co za straszne fatum zawisło nad forum gdzie nie wchodzę aby oderwać się od choróbska w naszym stadku, tam trafiam na smutne wieści
Trzymaj się i życzę duuużo zdrowia dla solenizantów
To zeby az tak smutno nie bylo, zamieszczam swiezutkie zdjecia Embera . Pomyslalam dzis o babci merch ze pewnie ciekawa jest swoich wnusiow. Ekler niestety nie chcial ruszyc dupy Gwoli scislosci Ember to ten niekastrowany bo Babcia merch ma z tym problemy .
chłopcy powinni być odzieleni 30- 31 sierpnia więc już teoretycznie wtedy możesz
ja mogę dopiero 9 września bo wyjeżdżam (a chyba bardziej się cieszę na szczura niż na wakacje )
a widziałaś jak się moja panienka do Toporka przytula? w ogóle to nazywaj sobie jak chcesz ale ja jak będę odwiedzać Twój temat to będzie zawsze dla mnie Toporkiem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17a ... 7ad0e.html
Moze byc i Toporkiem dla Ciebie . Oooo jak slodko .
A myslicie ze jak 29.08 bym go odebrala to bedzie za wczesnie? Jeden dzien chyba nie robi roznicy malemu nie?
Swoja droga zauwazylam ostatnio ze Ember nie kwapi sie zeby ruszyc dupsko do jedzenia. Przychodzi jak juz chlopaki sie najedza. A tam juz wtedy prawie nic nie zostanie. Jak nasypuje nowe to sie odsuwa i znowu mu wyjedza. Wiec wzielam go na ostre dokarmianie bo w sumie troche mu sie schudlo chyba, na czas karmienia idzie do innej klatki i tam apetyt mu dopisuje
Przyszlo do nas 15kg Timy W KONCU ! szczury zaczna jesc suche. Bo prestige to one nie cierpia i w sumie im sie nie dziwie jakos wizualnie nie podoba mi sie ta karma same jakies takie dziwne chrupki i zero jakiegos urozmaicenia .
Beda juz Time jadly tylko. Mama sama mowi ze przeceiz ta karme to polowe wywalilam z tych 20kg i calkiem mozliwe.
A co u moich smrodkow.. wszystko w porzadku. Sa grube i tyle . Capriemu siersc nie chce odrastac. Zajadaja sie sliwkami i gruszkami z naszego ogrodu. Eliocik jest juz slabiutki, lysiutki i kruchutki. Az zal mi patrzec na to ciałeczko...
Ale ogolnie trzyma sie dobrze jak na dziadzia. Pozdrawiaja was wszyscy serdecznie