Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Telimenka

Re: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: Telimenka »

Nue dokładnie tak jak mówisz. Zostałam ze skromną 5. No i czekam na E malca od Nakashy...
Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze. A 23.08 Ember i Ekler koncza roczek ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Tel tak mi przykro...
Co za straszne fatum zawisło nad forum gdzie nie wchodzę aby oderwać się od choróbska w naszym stadku, tam trafiam na smutne wieści
Trzymaj się i życzę duuużo zdrowia dla solenizantów
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Telimenko , bardzo ci współczuję...
[*] :(
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Post autor: arrisum »

weszłam w temat z ciekawości, a tu takie smutne wieści... i to mój faworyt Chemik :( dla niego i Ylah (*)
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

To zeby az tak smutno nie bylo, zamieszczam swiezutkie zdjecia Embera :). Pomyslalam dzis o babci merch ze pewnie ciekawa jest swoich wnusiow. Ekler niestety nie chcial ruszyc dupy ;) Gwoli scislosci Ember to ten niekastrowany bo Babcia merch ma z tym problemy ;).

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

ojejej jaki jestem piękny szczur :D

Obrazek
merch

Post autor: merch »

Dzieki Teli i to jest ten berkshire prawda?

Przykro mi z powodu odejscia samiczek :(.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Tak tj berk :). Dokladnie tak Babciu nasza kochana.

Mi tez przykro ale czas jest nieubłagany.. ale odeszly spokojnie, dozyly dobrego wieku i to sie liczy.

Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

chłopcy powinni być odzieleni 30- 31 sierpnia więc już teoretycznie wtedy możesz :)
ja mogę dopiero 9 września bo wyjeżdżam (a chyba bardziej się cieszę na szczura niż na wakacje :P)
a widziałaś jak się moja panienka do Toporka przytula? ^-^ w ogóle to nazywaj sobie jak chcesz ale ja jak będę odwiedzać Twój temat to będzie zawsze dla mnie Toporkiem :D ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17a ... 7ad0e.html
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Telimenka

Moze byc i Toporkiem dla Ciebie :). Oooo jak slodko :).
A myslicie ze jak 29.08 bym go odebrala to bedzie za wczesnie? Jeden dzien chyba nie robi roznicy malemu nie? :)

Swoja droga zauwazylam ostatnio ze Ember nie kwapi sie zeby ruszyc dupsko do jedzenia. Przychodzi jak juz chlopaki sie najedza. A tam juz wtedy prawie nic nie zostanie. Jak nasypuje nowe to sie odsuwa i znowu mu wyjedza. Wiec wzielam go na ostre dokarmianie bo w sumie troche mu sie schudlo chyba, na czas karmienia idzie do innej klatki i tam apetyt mu dopisuje ;)

Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

moim to sie tak w tylkach poprzewracało, że karmy to one nie tykają ::) tylko to co 'szczurza mamusia' im wpakuje wprost do łapek...eh :D szaleństwo :D

czupurki dla Twych panów :-*

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Przyszlo do nas 15kg Timy W KONCU ! szczury zaczna jesc suche. Bo prestige to one nie cierpia i w sumie im sie nie dziwie jakos wizualnie nie podoba mi sie ta karma same jakies takie dziwne chrupki i zero jakiegos urozmaicenia :D.

Beda juz Time jadly tylko. Mama sama mowi ze przeceiz ta karme to polowe wywalilam z tych 20kg i calkiem mozliwe.

A co u moich smrodkow.. wszystko w porzadku. Sa grube i tyle ;D . Capriemu siersc nie chce odrastac. Zajadaja sie sliwkami i gruszkami z naszego ogrodu. Eliocik jest juz slabiutki, lysiutki i kruchutki. Az zal mi patrzec na to ciałeczko...

Ale ogolnie trzyma sie dobrze jak na dziadzia. Pozdrawiaja was wszyscy serdecznie ;D

merch

Post autor: merch »

My tez pozdrawiamy :)
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Dziekujemy za pozdrowienia :).
Zapomnialam dodac.. jutro dobieram we Wrocławiu Flosika :)

Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

a ile dziadzio obecnie ma?
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”