5 kuplążków w natarciu
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: moja kupka szczęścia
dzisiaj się naprodukowałam i stworzyłam kolejny szczurzy malunek na koszulce. Tworzyłam w akompaniamencie moich maleńst i aż cud że żadne łapki nie zostały odbite
oddaje po waszą ocenę (no dobra dzieło to nie jest
) 
uoh
fajniasta
możesz otworzyć byznesa, gwarantuje, że tu będziesz miała dużo nabywców
(ja się już zgłaszam
)
apropo szczurzych łapek, to mogly by wyglądac ciekawie :>
apropo szczurzych łapek, to mogly by wyglądac ciekawie :>
Fajniaste, to mi przypomina że musze Cie kiedys zmolestować o tę czarną koszulkę z białymi albinosiami 
Tylko najpierw muszę takową znaleźć
Tylko najpierw muszę takową znaleźć
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Koszulka super!
Też sądzę , że można śmiało dopuścić szczurze łapeczki do twórczego działania , efekt byłby
niewątpliwie interesujący no i unikatowy
Szczurki niech zdrowieją szybciutko i nie dają pretekstu do zastrzyków
Też sądzę , że można śmiało dopuścić szczurze łapeczki do twórczego działania , efekt byłby
niewątpliwie interesujący no i unikatowy
Szczurki niech zdrowieją szybciutko i nie dają pretekstu do zastrzyków
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
Cyklotymia
Super!!!
Czym robisz takie koszulki?
Ale świetna
.!
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
to jest pierwsza próba z akrylami,zobaczę czy się spierają, normalnie używam farbek do tkanin ale mam ich niewiele bo to dość duży wydatek 
tez sie bawiłam tymi do tkanin, i właśnie nie dośc, że drogie, to też się spierają, i po kilku praniach są takie ble-wyblakłe ... czekam na wynikiTwoich akryli 
Akka! Jaka ty zdolna kobieta jesteś!
Mało, że zastrzykowi „poradzisz”, to jeszcze taką ładną koszulkę „trzaśniesz” . Tylko po co Ci na koszuli onej, ta (prawie) goła baba??? 
to miało być takie naturalistyczne i ona była całkiem goła... Ale stwierdziłam że dostane parasolką od starszej pani na ulicy i bielizne jej domalowałam 
mhmmm nago, z gromadko szczurów... jeszcze na jakiejś łące... mmm...
fajna sprawa 
hehehehto miało być takie naturalistyczne i ona była całkiem goła... Ale stwierdziłam że dostane parasolką od starszej pani na ulicy i bielizne jej domalowałam
W takim razie szczury też powinny dostać bielizne, no bo co -takie gołe będą latać
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Albo chociaż ochraniacze na ogonek, bo ludziom goły ogonek źle się kojarzy 
No a jak tam twoje szczęścia?
Mam nadzieję , że zostały szczęśliwie wyleczone i były zadowolone z reszty wakacji
Napisz co u was , no i fotki jakieś by się przydały...

Napisz co u was , no i fotki jakieś by się przydały...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
oj przez tą głupia prace zaniedbałam ostatnio mój temat
czytam tylko wasze opowieści... Na szczęście paskudztwo w końcu zostało zaleczone, dopiero po trzecim zastrzyku. Jak teraz patrzę na moje stadko to zrobiło się strasznie zgrane. Harpi i Karbo są niczym nierozłączne siostry
I Harpi taka lekko potulniejsza się zrobiła, aż nie poznaje jej
Dżuman po staremu ale jego chyba już nie zmienię. W październiku przenosimy się na nowe mieszkanie, będzie wygodne lokum dla naszych szczurzynek. Planuje też inaczej połączyć klatki, bo ta węższa, która jest dobudówką jest już nieco przeżarta przez szczurzy mocz
Najbardziej właśnie się bałam tego że nikt na mieszkanie z paskudami mnie nie przyjmie, ale na szczęście sprawa sama się rozwiązała. I mam nadzieje że do tego czasu dotrze do nas Merchowe maleństwo... Macie może jakieś pomysły na jej imię na literkę I ? Zdjęcia obiecuje już nie długo zrobić jak znajdę trochę czasu