Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
zalbi

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Szkodniczku :( [*] / Amaj wredota :/

Post autor: zalbi »

Nin, a jakbyś sie przejechała do naszego doktora Krupy? mogłabys się u mnie zatrzymac jakby co. 30 pln za kastrację razem z kompletem antybiotyków, a jak jest "hurtowo" to taniej. a daleko nie masz. a z Waszymi wetami nasi się dobrze znają.

przeprowadzili się teraz w inne miejsce, lecznica bardzo fajna i duża, byłam dzisiaj to nie wiedziałam gdzie wejśc =P

a jak ich wykastrujesz to polączysz z babami?

kurcze, znam ten ból.. oby nic Ci sie z tym palcem nie stało.. ja nie mam czucia niestety w pewnym miejscu kciuka po ugryzieniu Emana..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Pin, nie mam pojęcia jak one to robią ;) Kropek był wtedy wnerwiony, Flora zaniepokojona i przestraszona.

zalbi, u mnie ciężko o zaufanie do jakiegoś weta. Piasecki jest jedynym lekarzem, któremu ufam w 100% w kwestii szczurzego zdrowia. Nie jest bardzo drogi (jak widać na przykładzie stolycy) a w okolicy najlepszy i mam do niego względnie blisko (moge do niego szybciej dojechać z Brzegu niż ogon mieszkając we Wro :P )

Jak stracą jajka to będe łączyć z babami. Nie wiem tylko jeszcze z którymi. Na pewno nie z najmłodszym stadem, bo tam są najdrobniejsze i najdelikatniejsze dziewczyny. Albo pójdą do towera, albo do klusek (fuzzice i kapturki - sztuk 4)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

u mnie też ciężko o zaufanie do weta.. ale z wszystkich lecznic ta jest najlepsza.

a może chłopcy zaakceptuja dziewczynki bez problemu?

a jak one straszyły?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

zalbi, na pewno zaakceptują baby. Nie widze możliwości, żeby kastraci nie chcieli mieszkać ze stadkiem samic :)
A jak straszyły już przecież opisywałam :P

Poprzenosiłam troche szczury. Zamieniałam je klatkami. Zoya, Baya, Missy i Femi mieszkają w wysokiej setce, w tej w której chłopcy mieszkali. A oni rozdzieleni do szynszylówek. I aż sie sama dziwie. Nie wyglądają absolutnie na samotnych ::) Abaj jest wręcz zadowolony. Ma swój hamak, może w spokoju jeść. Amaj też jest zadowolony. Tylko Kropek troszke nieswój, ale przynajmniej daje sie miziać... Widząc inne szczury wpadają w furie ::) Faceci jednak nie są normalni :-\
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Ale Abajowi to chyba nie odbiło? Nie moglabym w to uwierzyc. Zawsze był jednym z najspokojniejszych szczurków nigdy, ale to nigdy nie puszył sie, nie fukał. Aniołeczek po prostu. Kropek szczerze mowiąć tez mnie dziwi. Tylko po Amaju sie spodziewalam wredoty, choc tez nie w takiej skali...

No i Amaj nigdy nie miał nic do swoich braci. Jak był zły to oni byli jedymymi, ktorzy mogli go iskac :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nina
Kontakt:

Abaj jest kochany, choć wycofany w stosunku do mnie. Jak Kropek go bił to zajmował swój hamak i go bronił, ale to ze strachu.
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

To Ci Chlopaki odstawiaj cuda wianki..
Wspolczuje najmocniej ugryzienia...nie lubie tego uczucia.. fe
Ucaluj reszte stadka
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
pin3ska

Nina pisze:Abaj jest kochany, choć wycofany w stosunku do mnie. Jak Kropek go bił to zajmował swój hamak i go bronił, ale to ze strachu.
Dziwne, ze wycofany. Był zawsze jednym z pierwszych, ktory podbiegał, kiedy podchodziłam do klatki. Lubił bawić sie z ręka, całkiem jak mały szczurek, skakał przy tym i podgryzał leciutko.

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - zero spokoju...

Jak w tytule...

Ahaya ma ropnia :-\ Na pyszczku! Maleńka kuleczka, wielkości malutkiego groszka...
Będzie trzeba jechać do Piaseckiego... Tylko kurna kiedy ??? Jutro nie dam rady, może w czwartek sie uda... Ale wtedy moge pomarzyć o pilnowaniu z wyciąganiem szwów... W piątek szkoła.
Od razu wezme któreś baby na zabieg.
Gorszego czasu sobie wybrać nie mogła :( Pewnie będe musiała jechać sama bo mama całe dnie spędza w pracy albo u taty w szpitalu...
Echh....
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

O rany..Współczucia. :(
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
pin3ska

Moze sam sie oczysci do tego czasu?

odmienna

Post autor: odmienna »

pin3ska pisze:Moze sam sie oczysci do tego czasu?
i za taki rozwój wydarzeń trzymam kciuki.
Nina
Kontakt:

Może pęknąć, ale oczyścić do końca sie chyba nie oczyści :(

Nie tylko szczury nam sie psują. Sucza od wczoraj ma 'kukiełke":
Obrazek Obrazek

Coraz bardziej wnerwia mnie syf na polskich ulicach, trawnikach, itp :-\ Głęboko w paluszku miała szkło, jakieś 5mm długości! Przykryte warstewką kamyczków i piachu :-X
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Nina pisze:Może pęknąć, ale oczyścić do końca sie chyba nie oczyści :(
To chyba za.ezy od ropnia... Szefciu miał ropnia chyba ze 3-4 miechy temu i ani sladu nie ma, a sam sobie rozgryzł.

Nina
Kontakt:

Ropień dzisiaj pękł. Więc poszłyśmy do naszych wetów, zdarli strupka, oczyścili z ropy, dostała antybiotyk.
A na operacje pojedziemy chyba w przyszły piątek. Zbiore troche budżetu do tej pory i może wezme 3 dziewczyny na raz...

Szkoła mnie wykańcza...
Do tego dokłada sie stres, ojciec dopiero dzisiaj poczuł sie troche lepiej :-X
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”