Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Szkodniczku :( [*] / Amaj wredota :/
Nin, a jakbyś sie przejechała do naszego doktora Krupy? mogłabys się u mnie zatrzymac jakby co. 30 pln za kastrację razem z kompletem antybiotyków, a jak jest "hurtowo" to taniej. a daleko nie masz. a z Waszymi wetami nasi się dobrze znają.
przeprowadzili się teraz w inne miejsce, lecznica bardzo fajna i duża, byłam dzisiaj to nie wiedziałam gdzie wejśc =P
a jak ich wykastrujesz to polączysz z babami?
kurcze, znam ten ból.. oby nic Ci sie z tym palcem nie stało.. ja nie mam czucia niestety w pewnym miejscu kciuka po ugryzieniu Emana..
przeprowadzili się teraz w inne miejsce, lecznica bardzo fajna i duża, byłam dzisiaj to nie wiedziałam gdzie wejśc =P
a jak ich wykastrujesz to polączysz z babami?
kurcze, znam ten ból.. oby nic Ci sie z tym palcem nie stało.. ja nie mam czucia niestety w pewnym miejscu kciuka po ugryzieniu Emana..
Pin, nie mam pojęcia jak one to robią
Kropek był wtedy wnerwiony, Flora zaniepokojona i przestraszona.
zalbi, u mnie ciężko o zaufanie do jakiegoś weta. Piasecki jest jedynym lekarzem, któremu ufam w 100% w kwestii szczurzego zdrowia. Nie jest bardzo drogi (jak widać na przykładzie stolycy) a w okolicy najlepszy i mam do niego względnie blisko (moge do niego szybciej dojechać z Brzegu niż ogon mieszkając we Wro
)
Jak stracą jajka to będe łączyć z babami. Nie wiem tylko jeszcze z którymi. Na pewno nie z najmłodszym stadem, bo tam są najdrobniejsze i najdelikatniejsze dziewczyny. Albo pójdą do towera, albo do klusek (fuzzice i kapturki - sztuk 4)

zalbi, u mnie ciężko o zaufanie do jakiegoś weta. Piasecki jest jedynym lekarzem, któremu ufam w 100% w kwestii szczurzego zdrowia. Nie jest bardzo drogi (jak widać na przykładzie stolycy) a w okolicy najlepszy i mam do niego względnie blisko (moge do niego szybciej dojechać z Brzegu niż ogon mieszkając we Wro

Jak stracą jajka to będe łączyć z babami. Nie wiem tylko jeszcze z którymi. Na pewno nie z najmłodszym stadem, bo tam są najdrobniejsze i najdelikatniejsze dziewczyny. Albo pójdą do towera, albo do klusek (fuzzice i kapturki - sztuk 4)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
u mnie też ciężko o zaufanie do weta.. ale z wszystkich lecznic ta jest najlepsza.
a może chłopcy zaakceptuja dziewczynki bez problemu?
a jak one straszyły?
a może chłopcy zaakceptuja dziewczynki bez problemu?
a jak one straszyły?
zalbi, na pewno zaakceptują baby. Nie widze możliwości, żeby kastraci nie chcieli mieszkać ze stadkiem samic
A jak straszyły już przecież opisywałam
Poprzenosiłam troche szczury. Zamieniałam je klatkami. Zoya, Baya, Missy i Femi mieszkają w wysokiej setce, w tej w której chłopcy mieszkali. A oni rozdzieleni do szynszylówek. I aż sie sama dziwie. Nie wyglądają absolutnie na samotnych
Abaj jest wręcz zadowolony. Ma swój hamak, może w spokoju jeść. Amaj też jest zadowolony. Tylko Kropek troszke nieswój, ale przynajmniej daje sie miziać... Widząc inne szczury wpadają w furie
Faceci jednak nie są normalni 

A jak straszyły już przecież opisywałam

Poprzenosiłam troche szczury. Zamieniałam je klatkami. Zoya, Baya, Missy i Femi mieszkają w wysokiej setce, w tej w której chłopcy mieszkali. A oni rozdzieleni do szynszylówek. I aż sie sama dziwie. Nie wyglądają absolutnie na samotnych

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ale Abajowi to chyba nie odbiło? Nie moglabym w to uwierzyc. Zawsze był jednym z najspokojniejszych szczurków nigdy, ale to nigdy nie puszył sie, nie fukał. Aniołeczek po prostu. Kropek szczerze mowiąć tez mnie dziwi. Tylko po Amaju sie spodziewalam wredoty, choc tez nie w takiej skali...
No i Amaj nigdy nie miał nic do swoich braci. Jak był zły to oni byli jedymymi, ktorzy mogli go iskac
No i Amaj nigdy nie miał nic do swoich braci. Jak był zły to oni byli jedymymi, ktorzy mogli go iskac

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Abaj jest kochany, choć wycofany w stosunku do mnie. Jak Kropek go bił to zajmował swój hamak i go bronił, ale to ze strachu.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
To Ci Chlopaki odstawiaj cuda wianki..
Wspolczuje najmocniej ugryzienia...nie lubie tego uczucia.. fe
Ucaluj reszte stadka
Wspolczuje najmocniej ugryzienia...nie lubie tego uczucia.. fe
Ucaluj reszte stadka
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Dziwne, ze wycofany. Był zawsze jednym z pierwszych, ktory podbiegał, kiedy podchodziłam do klatki. Lubił bawić sie z ręka, całkiem jak mały szczurek, skakał przy tym i podgryzał leciutko.Nina pisze:Abaj jest kochany, choć wycofany w stosunku do mnie. Jak Kropek go bił to zajmował swój hamak i go bronił, ale to ze strachu.

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - zero spokoju...
Jak w tytule...
Ahaya ma ropnia
Na pyszczku! Maleńka kuleczka, wielkości malutkiego groszka...
Będzie trzeba jechać do Piaseckiego... Tylko kurna kiedy
Jutro nie dam rady, może w czwartek sie uda... Ale wtedy moge pomarzyć o pilnowaniu z wyciąganiem szwów... W piątek szkoła.
Od razu wezme któreś baby na zabieg.
Gorszego czasu sobie wybrać nie mogła
Pewnie będe musiała jechać sama bo mama całe dnie spędza w pracy albo u taty w szpitalu...
Echh....
Ahaya ma ropnia

Będzie trzeba jechać do Piaseckiego... Tylko kurna kiedy

Od razu wezme któreś baby na zabieg.
Gorszego czasu sobie wybrać nie mogła

Echh....
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek
Moze sam sie oczysci do tego czasu?

i za taki rozwój wydarzeń trzymam kciuki.pin3ska pisze:Moze sam sie oczysci do tego czasu?
Może pęknąć, ale oczyścić do końca sie chyba nie oczyści 
Nie tylko szczury nam sie psują. Sucza od wczoraj ma 'kukiełke":

Coraz bardziej wnerwia mnie syf na polskich ulicach, trawnikach, itp
Głęboko w paluszku miała szkło, jakieś 5mm długości! Przykryte warstewką kamyczków i piachu 

Nie tylko szczury nam sie psują. Sucza od wczoraj ma 'kukiełke":

Coraz bardziej wnerwia mnie syf na polskich ulicach, trawnikach, itp

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
To chyba za.ezy od ropnia... Szefciu miał ropnia chyba ze 3-4 miechy temu i ani sladu nie ma, a sam sobie rozgryzł.Nina pisze:Może pęknąć, ale oczyścić do końca sie chyba nie oczyści![]()

Ropień dzisiaj pękł. Więc poszłyśmy do naszych wetów, zdarli strupka, oczyścili z ropy, dostała antybiotyk.
A na operacje pojedziemy chyba w przyszły piątek. Zbiore troche budżetu do tej pory i może wezme 3 dziewczyny na raz...
Szkoła mnie wykańcza...
Do tego dokłada sie stres, ojciec dopiero dzisiaj poczuł sie troche lepiej
A na operacje pojedziemy chyba w przyszły piątek. Zbiore troche budżetu do tej pory i może wezme 3 dziewczyny na raz...
Szkoła mnie wykańcza...
Do tego dokłada sie stres, ojciec dopiero dzisiaj poczuł sie troche lepiej

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp