Dzikusek u krwiopijki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Czerwonaona
Re: Apel o pomoc dla dzikuska!!! (Warszawa)
ogon spokojnie są rzeczy wazne i wazniejsze.
Zobaczymy co powie merch.
Zobaczymy co powie merch.
Napisałam sms'a do Merch i zobaczymy...
- ogon wisielca
- Kontakt:
Podpisz odpowiedź tu na forum.
[*]Kornel, Zefir, Dantuś, Labik, Eden[/color]
Feniks bardzo Ci dzieuje za pomoc, że napisałaś do Merch;)
z nicierpliwością czekam na odpowiedz
z nicierpliwością czekam na odpowiedz
Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
O.w."spokojnie" jak słusznie prawi Czerwonaona; nie musisz się deklarować w tej chwili i dezorganizować sobie totalnie życia
- jak ten/ ta kanałowiec jest Ci pisany, to nie unikniesz przeznaczenia teraz, czy nawet za dwa miesiące
. To małe-dzikie jest takie małe, że teraz się trzeba starać, żeby przetrwało
obawiam się, że merch jest całkiem poza zasięgiem, bo mi krzyczy telefon, że: "wzywany abonent..."

obawiam się, że merch jest całkiem poza zasięgiem, bo mi krzyczy telefon, że: "wzywany abonent..."
i brak edycji....
skoro tutaj się nikt z Warszawy chwilowo z pomocą nie wyrywa- rozglądał się ktoś może "po spsie"- może napisać np. do Zebry, żeby podpowiedziała, kto mógłby sensownej pomocy udzielić...
skoro tutaj się nikt z Warszawy chwilowo z pomocą nie wyrywa- rozglądał się ktoś może "po spsie"- może napisać np. do Zebry, żeby podpowiedziała, kto mógłby sensownej pomocy udzielić...
- susurrement
sporo na pewno zależy od płci tegoż malca.
ja niestety pomóc nie mogę, sama mam obecnie 'na głowie' jednego nadprogramowego szczurasa i mam nadzieję, że zaraz będę miała jeszcze jednego. w każdym razie na tym kończą się moje możliwości.
ale faktycznie.. dajcie znać na SPSie. sporo tam ludzi, których tu niestety nie ma, a które są bardzo pomocne.
ja niestety pomóc nie mogę, sama mam obecnie 'na głowie' jednego nadprogramowego szczurasa i mam nadzieję, że zaraz będę miała jeszcze jednego. w każdym razie na tym kończą się moje możliwości.
ale faktycznie.. dajcie znać na SPSie. sporo tam ludzi, których tu niestety nie ma, a które są bardzo pomocne.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Miszaro, dostałaś moje pw? Bo nie dostałam odpowiedzi.
Zrób jak najszybciej fotke podwozia malca, płeć jest najistotniejsza, bo przecież nie można skazać malucha na samotność.
Zrób jak najszybciej fotke podwozia malca, płeć jest najistotniejsza, bo przecież nie można skazać malucha na samotność.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Hmm…, to pozostaje mi tylko czekanie…ale nie tracę nadziei.
Zdjęcia „podwozia” postaram się wrzucić jak najszybciej, jutro lub we wtorek, wcześniej nie dam rady.
A co do małego to robi ogromne postępy, ma apetyt i jest bardzo ciekawski.
Czy ktoś wie może jaki jest koszt takich badań dla maluszka aby stwierdzić że wszystko jest w porządku??
była bym wdzięczna za informacje.
Zdjęcia „podwozia” postaram się wrzucić jak najszybciej, jutro lub we wtorek, wcześniej nie dam rady.
A co do małego to robi ogromne postępy, ma apetyt i jest bardzo ciekawski.
Czy ktoś wie może jaki jest koszt takich badań dla maluszka aby stwierdzić że wszystko jest w porządku??
była bym wdzięczna za informacje.
Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
Merch nie ma, więc nie może w tej chwili pomóc w żaden sposób.
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Dzikusek powinien przejść kuracje ivermektyną. Ale jest za mały na razie.
W sumie to nie droga sprawa, ale trzeba pójść do dobrego weta, znającego sie na rzeczy.
W sumie to nie droga sprawa, ale trzeba pójść do dobrego weta, znającego sie na rzeczy.
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- ogon wisielca
- Kontakt:
Kiedy wytłumaczysz, że to przybłęda, weterynarz zrobi to za darmo. Powiedz, że chcesz pomóc, ale nie masz pieniędzy.
Oni też mają sumienie i kochają zwierzęta.
Oni też mają sumienie i kochają zwierzęta.
[*]Kornel, Zefir, Dantuś, Labik, Eden[/color]
- StasiMalgosia
Nie martw sie na pewno znajdzie sie chętny, najważniejsze teraz to przejść do weterynarza. Polecam ci wizytę w hematowecie, to dobra klinika a biorą grosze. W jakim rejonie Warszawy mieszkasz, bo możemy wpaść z pomocą. Jeśli maleństwo okaże sie samiczką to myślę że mocno przemyślimy opcję powiększenia stadka. Czekamy więc na zdjęcia podwozia.
Jeśli to samczyk, to chętnie go przygarnę. Od jakiegoś czasu rozglądam się za agutkiem, a dzikus byłby wprost ideałem 
Z badaniami nie ma problemu. Mam niedaleko bardzo zorientowaną w szczurzych sprawach panią weterynarz. Zresztą pisałem o niej w dziale o wetach.
Na ile już jest samodzielny? Trzeba go jeszcze dokarmiać "butelką", czy już je i pije sam? Jaki ma charakter?

Z badaniami nie ma problemu. Mam niedaleko bardzo zorientowaną w szczurzych sprawach panią weterynarz. Zresztą pisałem o niej w dziale o wetach.
Na ile już jest samodzielny? Trzeba go jeszcze dokarmiać "butelką", czy już je i pije sam? Jaki ma charakter?

-
Miszaro wyslalam Ci wiadomość na priv
Pozdrawiam .