Ja mam codziennie po 6 lekcji, tylko w poniedziałek o ile dobrze pamiętam 7 lekcji. Bez religii będę mieć wolne dwie drugie lekcje - we wtorek i piątek.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
no to 6 lekcji dziennie.. nie tak źle
.
Ja mam codziennie po 6 lekcji, tylko w poniedziałek o ile dobrze pamiętam 7 lekcji. Bez religii będę mieć wolne dwie drugie lekcje - we wtorek i piątek.
Nina, a ja mam 33 godziny w tygodniu ogólnie.
I nie ma basenów, nosz kurde
I nie ma basenów, nosz kurde

Niedługo chyba kupujemy nowy oczyszczacz powietrza, dzis go znalazłam i wygląda obiecująco, tylko siano trzeba nazbierac. Jak juz to nie pomoze to juz nic.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
jak to miło się czyta jak się już nie musi do szkoły chodzić 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Tylko w teorii.ogonowa pisze:no to 6 lekcji dziennie.. nie tak źle.
jeden wf i jedną religie mam w środku lekcji. Kończe też kiepsko, bo 3 razy po 15. W środe mam 4 lekcje... Wolałabym mieć bardziej wyrównane. Najlepiej tak jak piszesz: po 6 lekcji dziennie a nie raz 4 a innym razem 8 :/
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Heh.. Może to i dziwne, ale ja, jako przyszła studentka, chciałabym jeszcze na rok wrócić do liceum... W ogóle dziwnie tak się czuję, pierwszy września, a ja trochę przed 14:00 wstałam...
Dziwnie to bedzie za pół rokuAsiulec pisze:Heh.. Może to i dziwne, ale ja, jako przyszła studentka, chciałabym jeszcze na rok wrócić do liceum... W ogóle dziwnie tak się czuję, pierwszy września, a ja trochę przed 14:00 wstałam...
No to do kitu... strasznie do kitu.
Mi najlepiej pasuje chodzenie na ósmą i wracanie wcześnie, po 6 lekcjach, a nie idę na 11 i wracam koło 17 :/. Tak jest straszliwie do kitu.
Mam pierożki z jagódkami
.
Asiulec, nie narzekaj
. Lepiej wstawać o 14 1 września i mieć poczucie, że coś nie tak, niż potem przez 10 miesięcy się męczyć
.
Mi najlepiej pasuje chodzenie na ósmą i wracanie wcześnie, po 6 lekcjach, a nie idę na 11 i wracam koło 17 :/. Tak jest straszliwie do kitu.
Mam pierożki z jagódkami
Asiulec, nie narzekaj
Oj będę zasuwać, będę, idę na płatne studia, na które w dodatku muszę zarobić sama, więc zawalenie roku byłoby tu największą głupotą...
a ja od wrzesnia chyba pojde na studium jeszcze
Jestem porąbana 
Nie od tego wrzesnia oczywiscie tylko od nastepnego 
a ja se cyce zmierzyłam i wpisałam do takiego specjalnego kalkulatora i mi zupełnie inny rozmiar stanika niż noszę wyszedł
znaczy spodziewałam się innego ale nie aż tak 
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Norma. Mi babki w sklepach uparcie wmawiały że noszę 85D (bo to był największy rozmiar jaki miały).Po przeliczeniu w kalkulatorze okazało się, że noszę owszem 85 ale duże F/ małe G.
to chociaż obwód Ci wyszedł taki sam
ja noszę 75B a wyszło 65F
zawsze chodziłam do takich sieciówek typu Oysho, Intimisimi i tam nigdy nie było nic na mnie, jak brałam mniejszy w obwodzie to był za ciasny a ten 75 był dobry ale po dwóch miesiącach już się rozciągał i był za duży i obkręcał mi się na wszystkie strony.
mierzyłam dziś staniki w odpowiednim rozmiarze (65 nie było ale 70D) i co prawda akurat nie podobały mi się wizualnie ale jak założyłam na taki stanik bluzkę to się okazało że cycki mam dwa razy większe i dwa razy wyżej niż zwykle
masakra.
ja noszę 75B a wyszło 65F
zawsze chodziłam do takich sieciówek typu Oysho, Intimisimi i tam nigdy nie było nic na mnie, jak brałam mniejszy w obwodzie to był za ciasny a ten 75 był dobry ale po dwóch miesiącach już się rozciągał i był za duży i obkręcał mi się na wszystkie strony.
mierzyłam dziś staniki w odpowiednim rozmiarze (65 nie było ale 70D) i co prawda akurat nie podobały mi się wizualnie ale jak założyłam na taki stanik bluzkę to się okazało że cycki mam dwa razy większe i dwa razy wyżej niż zwykle
Szkoła
w sumie to się cieszę
No i dzisiaj mieliśmy rozpoczęcie - mszę
Jutro mam tylko pięć lekcji
Od 8.55 do 13.25
I w ogóle mam jak na razie nawet fajny plan (ale pewnie się jeszcze zmieni
)
Ja tam najbardziej lubię biologię, fizykę, chemię i geografię
A chodzę do klasy właśnie z tymi przedmiotami rozszerzonymi
I lubię je, mimo iż jestem lepsza z humanistycznych
Akka, nie mogę znaleźć takiego przepisu, same drożdżowe
Ja tam najbardziej lubię biologię, fizykę, chemię i geografię
Akka, nie mogę znaleźć takiego przepisu, same drożdżowe
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)