Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Babli , wciąż nie mogę w to uwierzyć - przykro mi bardzo , że musisz oddawać szczuraski...
Trzymam kciuki , żeby się zaaklimatyzowały w nowym miejscu i pokochały swoich opiekunów
Trzymaj się
do mnie to jeszcze nie dociera.. cały czas nie mogę uwierzyć, że musisz je oddać..
a najgorsze, że bardzo chciałabym je wziąć, żebyś nas odwiedzała.. ale nie mogę.. więc cieszę się, że udało Ci się znaleźć domy.. dasz nam potem znać kto trafił do kogo?
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Babliś, ja jednak nadal bardzo Ci zazdroszczę Mimo iż oddajesz szczury [jestem w niemal takiej samej sytuacji] to jednak nie wszystkie. Ja muszę oddać mojego ostatniego ogonka... . Tobie życie osłodzą jeszcze inne, te co zostaną. Mi nie pozostanie już nić...kompletnie nic. Gdyby tego było mało osoba, która na poważnie zainteresowała się adopcją Gryzi [jako jedyna zresztą]...nagle zniknęła, urwała ze mną kontakt. Twoje ogonki trafią do najlepszych domków, z najlepszymi opiekunami. Powinnaś się cieszyć, że będziesz jeszcze miała resztę stadka, a ta druga połowa będzie miała dobry dom.
Mam nadzieję, że wszystkie ogonki [razem z Panem Myszem ] znajdą dobry dom.
Powodzenia!
Wiem jak się czujesz...uwierz mi. Dlatego...
Trzymaj się
U... Nawiedzam temat Szanownej Moderatorki i takie wiesci dobijajace:(
Ale skoro tak musi byc, to nie pozostaje nic innego jak szukac w tej sytuacji jasnych stron.
Szczuraski zapewne trafia do osob odpowiedzialnych i zforumowanych, tak ze bedziemy mogli śledzić ich dalsze losy na bieżąco.
Trzymaj sie Bablis.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
U nas spokojnie. Ale czuję, że zawiodłam siebie i ją. Bo w końcu miałam być za nią odpowiedzialna, zapewnić spokojne i dobre życie, bez przeprowadzek. Miałam nadzieję, że będziemy razem, do końca. Ale widocznie życie sobie inaczej wymarzyło. Dziwne troszkę.. Będę musiała jeszcze parę ogonków 'zawieść'... Niedługo będą zdjęcia.
Trudno o pocieszenie w takiej sytuacji, pewnie żadne słowa nie ukoją tego uczucia "dziwności".
Nie jest tak jak sobie umyśliłaś, ale nie zawiodłaś jej znajdując nowy, kochający dom. Niech jej się tam żyje długo i szczęśliwie. Wiedza, że tak jest sprawi, że i Tobie będzie lżej, ale czy mniej dziwnie ?
Trzymaj się dzielnie.
Nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli. Czasami nie wystarczą najszersze i najmocniejsze chęci...
Znajdujesz im najlepsze domy z możliwych i to sie teraz liczy najbardziej
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ehh...wiem jak się czujesz.
Niestety życie to nie bajka. Nic nie trwa wiecznie, dlatego trzeba się tym cieszyć póki to mamy...
Jestem pewna, że trafią do najlepszych domków i do kochających właścicieli. Na bieżąco będziesz wiedziała co się z nimi dzieje. Nic więcej nie możesz dla nich zrobić.