:).
:).A babeczki sliczne sa
 :)
:)Moderator: Junior Moderator

:).
:). :)
:) :) <3
:) <3
 Mała natomiast była średnio zadowolona z tarmoszenia.
 Mała natomiast była średnio zadowolona z tarmoszenia. 

.
. :) <3
:) <3
 Czekamy aż dr Soszyńska wróci z urlopu (do końca września) i będziemy kroić Ebolcie znowu... Jeszcze jej nie przeszkadza, więc z czystym sumieniem mogę poczekać. Poza tym różnica w cenie między Hematowetem a Ogonkiem jest 3-krotna!
 Czekamy aż dr Soszyńska wróci z urlopu (do końca września) i będziemy kroić Ebolcie znowu... Jeszcze jej nie przeszkadza, więc z czystym sumieniem mogę poczekać. Poza tym różnica w cenie między Hematowetem a Ogonkiem jest 3-krotna! dlaczego odeszła?
 dlaczego odeszła?

przestała oddychać zaraz po tym jak wzięłam ja na ręce.
 przestała oddychać zaraz po tym jak wzięłam ja na ręce. biedulka..
 biedulka..
 Ebola jest chyba troszkę przerażona ilością energii jaką ma Furia... Biega jak z motorkiem w dupce, w górę i w dół
 Ebola jest chyba troszkę przerażona ilością energii jaką ma Furia... Biega jak z motorkiem w dupce, w górę i w dół 
 ociera się i próbuje iskać. Daremne jej próby, cały czas dziaby dostaje. Grubas zawsze taki waleczny był
 ociera się i próbuje iskać. Daremne jej próby, cały czas dziaby dostaje. Grubas zawsze taki waleczny był  za kilka dni jej przejdzie... Widać że Ebola też jest trochę tym podenerwowana.
 za kilka dni jej przejdzie... Widać że Ebola też jest trochę tym podenerwowana.