Dzikusek u krwiopijki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Dzikusek u krwiopijki

Post autor: Nina »

Krwio, opisuj jak najczęściej te Wasze perypetie! Będzie ciekawie :)
Jest piękny, niesamowicie urodziwy!
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

oj będzie się działo, będzie :D już czekam niecierpliwie na kolejne opowieści... :)
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

Wy lepiej mocno trzymajcie kciuki i Wasze szczury też to tego zapędźcie (no, one ze względów technicznych mogą inne paluszki trzymać ;)). Ten mały szatanek jest zabójczo uroczy, ale coś mi mówi, że łatwo to z nim nie będzie. Nawet teraz siedzi na półeczce i patrzy na mnie z wyrzutem. Niby tak blisko siedzę, a podła nie chcę go wypuścić...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

Cudny jest i taki mądry wyraz pycholka ma:)
Opowieści super -przeczytałam jednym tchem i oczywiście prosim więcej.
Ja na pewno będe obserwowała jego wzrost i dalsze poczynania.Życze wielkiej ludzko-dziko-szczurzej przyjazni bez problemów i niespodzianek:)
Wymiziaj maluszka od forumowej cioci,która cały czas w skupieniu obserwowała gdzie tez maluszek trafi a wiadomość o domku u Ciebie powitała z prawdziwą radością ;D
Pięknistyyyy :P :P <ślinotok>
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Piekny maluszek:).
Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle z waszymi relacjami i sie dogadacie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

cudowny jest, a już po pysiu widać, że to małe diablątko, szczególnie na pierwszym zdjęciu:) a na przedostatnim ma takie długie stópki jakby sobie narty założył:P też śledzę losy maluszka od początku i super,że trafił do dobrego domku:)powodzenia w okiełznywaniu, a bardziej w towarzyszeniu dzikości:)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
odmienna

Post autor: odmienna »

http://img193.imageshack.us/img193/7117/zadzior05.jpg - nie napatrzę się, czy jak??? stópki, uszka... ale faktycznie djabliki w ślepkach aż strach się bać! ;D
Ten mały szatanek jest zabójczo uroczy, ale coś mi mówi, że łatwo to z nim nie będzie. Nawet teraz siedzi na półeczce i patrzy na mnie z wyrzutem. Niby tak blisko siedzę, a podła nie chcę go wypuścić...

mama Miszaro rozpaskudziła...
Miszaro

Post autor: Miszaro »

To nie szatanek ale cwaniak, on teraz próbuję rządzić…
U nas tez tak było ja mu ograniczałam te wybryki i wiedział że mną porządzić się nie da,
ale jak był na rekach u mojego chłopaka to tak samo robił wszystkie manewry aby uciec dalej :)
Jak był u mnie to jak się czegoś przestraszył to biegł na ręce jak oszalały….
Teraz tez musi to poczuć że jego nowa pani chce dla niego dobrze ale musi być posłuszny :)
Na pewno tak będzie, obiecał mi to;) a to w końcu dziki szczurek a nie maskotka która będzie siedzieć w jednym miejscu;)
buziaki od mamusi ;)
Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

o wkońcu się doczekałam zdjęć małego dzikuska
cudo i do tego z charakterkiem
Obrazek
ol.

Post autor: ol. »

Przepiękny niziołek http://img24.imageshack.us/i/zadzior04.jpg/. A że charakterny to się będzie działo :D
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Przepiękny Wild-uś :D .
A jakie imponujące ma paluszki i łapek :) . No i te tylne "rakiety" ;D
Życzę zdrowej wspaniałej przyjaźni :). Wygłaskać ode mnie , póki jeszcze można do woli ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

Wyjaśniam wszystkim, żeby cienia wątpliwości nie było - mały jest boski, a ja jestem nim zachwycona! :D Dzisiaj biedny aż 7 godzin w ciągu dnia był sam. Zaczęłam praktyki w zoo (spacer ze skunksem, szaleństwa na trawie z lemurem, dzika zabawa z małpkiem kapucynkiem, pogaduszki z młodą arą i inne przygody - rewelacja) i musiałam tam przesiedzieć swoje. Zastanawiam się, czy nie brać go ze sobą - muszę to przemyśleć i przedyskutować z pracownikami. Dzisiaj w każdym razie siedział w domu sam (rano bawiliśmy się chwilę) i wydaje mi się, że głównie przespał ten okres. Dopiero sama obudziłam go, kiedy wróciłam do domu. Znów chwila zabawy, potem koncert Kronos Quartet (kto nie zna, niech żałuje, kto zna - niech płacze, że nie był dzisiaj w Filharmonii Łódzkiej) i kolejna godzina szaleństw. Spryciarz kolejny raz zlazł na podłogę (na sekundę spojrzałam na Minkę, która dzielnie wynosiła z mojej torby saszetki z zielem dziurawca - to mu wystarczyło), ale szybciutko pozwolił się złapać. Kilka razy Minka wyraziła ochotę odwiedzenia go na biurku, a ja uznałam, że to dobry pomysł. Kochana z niej szczura. Zaciekawiona jest małym i zupełnie się na niego nie złości. Przygniotła go tylko na moment do ziemi, kiedy za bardzo natarczywy się zrobił. Bo on oczywiście jest zachwycony nową szczurzą koleżanką i łazi za nią krok w krok. Szczęśliwie jeszcze jest za mały, żeby dostrzec w niej kobietę, więc będą mogli się spotykać. Juni wczoraj strasznie na niego fukała, więc z jej odwiedzinami się wstrzymamy.

Teraz już spać idę - słowo daję, że na pysk padam, a znów bladym świtem zerwać się muszę (specjalnie wcześniej, żeby jeszcze z nim spędzić kilka chwil przed wyjściem). Mały biedny chce jeszcze brykać. Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni przekonam go do różnych smakołyków i po zamknięciu w klatce będzie się skupiał na napełnianiu brzuszka, a nie gryzieniu kratek.
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Veerena

Post autor: Veerena »

Maluszek jest uroczy:) Trzymam mocnooo kciuki :) Będzie dobrze ;)
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
solo

Post autor: solo »

Ładny ten dzikusek :)
Krwiopijka - powodzenia i wielu wspólnych radości :)
:)
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Omg, on wyglada jak zwykły, hodowlany agut, a nie jak dzikusek ;)

Reakcja mojej mamy:
Ja: Mamo, chodź zobacz jaki piękny szczur!
Mama: Ano, ładny, zupełnie jak nasz Japek!
Ja: A wiesz, że to dzikus?
Mama: FUJ!
:-X
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”