A swoją drogą ja też muszę moim trochę te smakołyki ograniczać, bo aktualnie wyrosły mi w stadku dwa bałwany
My little girls
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: My little girls
Ojoj, biedne dziewczynki i wyrodna pańcia 

A swoją drogą ja też muszę moim trochę te smakołyki ograniczać, bo aktualnie wyrosły mi w stadku dwa bałwany
 Zbudowane przepisowo: mała kulka - głowa, średnia tułów,a największa (niestety!) - brzuch...

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
A na jaką karmę je nawracasz 
?
Moi po 5 dniach zaczęli jeść kuleczki. I to jeszcze tak je skubali, zostawiali, i znowu, skubali, zostawiali, masakra.

Moi po 5 dniach zaczęli jeść kuleczki. I to jeszcze tak je skubali, zostawiali, i znowu, skubali, zostawiali, masakra.
nawracam je na najlepszejsze jakie znalazłam 

Tima Rattima
JR Farm Wellnes
i Selektive Science
podtrzymują się na nich przy życiu ale żeby mocniej i więcej to nie za bardzo, jak na razie karma je gryzie w podniebienia ale pańcia nieugięta jest
( no i cartman vel Agusia zrzucić miała sadełko..tylko ze ten grubas żuje wszystko nawet przez sen, siedzi przy misce non stop, czasami nawet śpi pod miska
 )

Tima Rattima
JR Farm Wellnes
i Selektive Science
podtrzymują się na nich przy życiu ale żeby mocniej i więcej to nie za bardzo, jak na razie karma je gryzie w podniebienia ale pańcia nieugięta jest
( no i cartman vel Agusia zrzucić miała sadełko..tylko ze ten grubas żuje wszystko nawet przez sen, siedzi przy misce non stop, czasami nawet śpi pod miska
Nawet Timy nią chcą szamać? No normalnie jestem oburzona 
! Naklepać im w dupki, mają grzecznie zjadać chociaż Timę 
!

Co jak co ale moje mecza Prestige... zazwyczaj pudelko na narzedzia Timy schodzi w pol miesiaca a Prestige idzie juz miesiac i nie moga tego zmeczyc. Zwlaszcza jak wyczuly ze w kacie stoi Tima. Tima jest u nas rozchwytywana. Zaluje ze przeszlam na Prestige.. pieniadze w bloto!  

Ucaluj Pannice i powiedz zeby ladnie jadly.. Tima jest przeciez PYCHA!

Ucaluj Pannice i powiedz zeby ladnie jadly.. Tima jest przeciez PYCHA!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki 
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Rhenata pisze: bałam się mowie wam jak w jednym miejscu przy drzwiczkach zobaczyłam ten głód na dropsa...
Umarłam, bo sobie to wyobraziłam... i zaraz potem zobaczyłam w myślach swojego psa. Tłuścioch śpi przy misce, a nawet je na leżącoRhenata pisze: ( no i cartman vel Agusia zrzucić miała sadełko..tylko ze ten grubas żuje wszystko nawet przez sen, siedzi przy misce non stop, czasami nawet śpi pod miska)
nie mam pojęcia która z moich paskud jest samica alfa, ktoś się tam czasami tłucze i sprzecza ale nie zauważam żeby któraś robiła ważne miny 
 czy to możliwe żeby mnie traktowały jako alfę? w końcu codziennie wyciągam za bebechy i wycałowuje brzuszki

- 
				Nakasha
 - Numer GG: 4379189
 - Kontakt:

Hehe, czasem ciężko jest wyczaić alfę, ale jeśli już, to zazwyczaj człowieka traktują jako "nadrzędnego alfę" 
 a szczurzy alfa i tak jest 
Oho, nie chcą jeść takiej dobrej karmy, niedobre paskudy

Oho, nie chcą jeść takiej dobrej karmy, niedobre paskudy
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

dzięki Nakasha, 
kiedyś myślałam ze Agusia vel cartman jest alfa ale okazała się jedynie mocna w jedzeniu
 i o to tez walczy zawzięcie, ucieka z żarciem w pysku i piszczy kiedy się jej chce zabrać coś pysznego...
dwie brudne noski te starsze zwane mamuśkami w kręgach gangsterskich, raczej odpadają, są ciche , rzadko się nie kłócą i maja dystans lekki
mała Suzi jest energiczna, skoczna i nie daje sobie w kasze dmuchać
Najmniejsza Yami ostatnio często sparuje z Freyja dwa razy od niej większą i o dziwo nie chce przegrywac tych sprzeczek
widziano tez jedna z mamusiek dostająca wciry od Freyji
wiec to chyba F. jest alfa, największa, nie spasiona, jest taka stateczna i niezbyt miziasta, nie podoba się jej całowanie

muszę je bardziej poobserwować

kiedyś myślałam ze Agusia vel cartman jest alfa ale okazała się jedynie mocna w jedzeniu
dwie brudne noski te starsze zwane mamuśkami w kręgach gangsterskich, raczej odpadają, są ciche , rzadko się nie kłócą i maja dystans lekki
mała Suzi jest energiczna, skoczna i nie daje sobie w kasze dmuchać
Najmniejsza Yami ostatnio często sparuje z Freyja dwa razy od niej większą i o dziwo nie chce przegrywac tych sprzeczek
widziano tez jedna z mamusiek dostająca wciry od Freyji
wiec to chyba F. jest alfa, największa, nie spasiona, jest taka stateczna i niezbyt miziasta, nie podoba się jej całowanie
muszę je bardziej poobserwować
- 
				Nakasha
 - Numer GG: 4379189
 - Kontakt:

Może też być tak, że alfa jeszcze się kształtuje 
 ale jak masz zgrane stado, to rola alfy może być słabo widoczna 
 albo alfa jest taka cichociemna 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

większa sesja

nawracanie na karmę działa
  z głodu wtrzasaja time aż się ogony trzęsą
dwa dni temu dostały 100g karmy, wczoraj dopełniłam do 100 g a dzisiaj zostały same łupinki,śmieci i pszenica, czyli 35 g badziewia, wiec dzisiaj dostana 135 g karmy na dobę

gdzieś tam wyczytałam ze 15 g na łebka powinno być wiec ja im daje trochę więcej plus nadwyżka 35 g tego co i tak zostawia
czy ja dobrze rozumuje?
oczywiście dostają warzywa do tego i po kawałku dropsa raz dziennie i....
  nic więcej... na prawdę

nawracanie na karmę działa
dwa dni temu dostały 100g karmy, wczoraj dopełniłam do 100 g a dzisiaj zostały same łupinki,śmieci i pszenica, czyli 35 g badziewia, wiec dzisiaj dostana 135 g karmy na dobę
gdzieś tam wyczytałam ze 15 g na łebka powinno być wiec ja im daje trochę więcej plus nadwyżka 35 g tego co i tak zostawia
czy ja dobrze rozumuje?
oczywiście dostają warzywa do tego i po kawałku dropsa raz dziennie i....
sliczniaste sa te Twoje panny i tyle !

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_0231.jpg
szczur je brokuła!
moje gardzą wszystkim co ma zielony kolor

a to ta delikwentka co to ciągle coś mieli?

szczur je brokuła!
moje gardzą wszystkim co ma zielony kolor
a to ta delikwentka co to ciągle coś mieli?
ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?