Some of our rats :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rodentia
Kontakt:

Re: Some of our rats :)

Post autor: Rodentia »

Jeśli piszę w języku polskim, więc nie rozumie? Albo są tam zbyt wiele błędów gramatycznych? Czy do czytania czy też jest to niezrozumiałe?

Myślałem, że może przyłączyć się do dyskusji w języku polskim, czy innymi słowy zrozumieć, co piszę. Nie mogę nawet sprawdzić, czy jest to złe, bo nie rozumieją polskiego.

Ale może jest Ci łatwiej i użytkowników forum? Możesz sprawdzić, czy to, co napisałem jest poprawne? :D
Greetings Rodentia / Mikkel Frederiksen
Visit my website: Click the picture
Obrazek
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Błędów trochę robisz, ale nie należy się dziwić, bo język polski wbrew pozorom jest trudny.
A mi i tak łatwiej zrozumieć Twój kulawy polski niż świetny angielski. A to dlatego, że sama jestem noga z angielskiego :P
Po rosyjsku bym się prędzej dogadała, ale cóż... Mój błąd, że nie umiem angola.
Jeśli jest Ci łatwiej z angielskim, to nie przejmuj się mną, bo jak widać inni forumowicze całkiem nieźle opanowali angielski ;)
Pozdrawiam :)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Rodentia
Kontakt:

Ok Myślę, że tak napisał po angielsku:) Jeśli ja zrozumiałem to tak, język polski jest trudny! I łatwiej mi w języku angielskim, więc trzymam go tylko angielski - Dziękuję za odpowiedź.

When i translate my Polish tekst back to english i can see alot of mistakes :-[ So i keep it English :)
Obrazek
merch

Post autor: merch »

Nie jest poprawne, ale naogol daje sie zrozumiec :)
Is not correct, but usually understandable :)
Jeśli piszę w języku polskim, więc nie rozumie? Albo są tam zbyt wiele błędów gramatycznych? Czy do czytania czy też jest to niezrozumiałe?

Myślałem, że może przyłączyć się do dyskusji w języku polskim, czy innymi słowy zrozumieć, co piszę. Nie mogę nawet sprawdzić, czy jest to złe, bo nie rozumieją polskiego.

Ale może jest Ci łatwiej i użytkowników forum? Możesz sprawdzić, czy to, co napisałem jest poprawne?
Tłumaczę na poprawny polski.
I translate now for correct polish.
Czy jeśli będę pisał w jezyku polskim, będzie to zrozumiałe ? Czy też będzie tam zbyt wiele blędów gramatycznych? Czy też czytając nie da się tego zrozumieć?

Myslałem , że że przyłączę się do dyskusji w języku polskim, ale nie wiem , czy to co napisze, bedzie zrozumiałe. Nie mogę sprawdzić , czy jest to poprawne , bo nie znam polskiego.

Ale może tak będzie łatwiej tobie i innym użytkownikom forum.
last sentence is correct:)
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
merch

Post autor: merch »

w tlumaczeniu dwa razy powtorzylam że, moze ktoś poprawic, skoro ma to być poprawny polski ;P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Rodentia
Kontakt:

8) I will write in English, that i so much more easy for me :-[
Obrazek
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

It's beautyfull rats :) They have a shining fur and eyes :)
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”