Chyba chcieli nas namówić na UwB
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
widziałam wczoraj niesamowitą rzecz. Po centrum handlowym chodzili studenci. Nie dość, że mieli jedzenie. Nie dość, że były to cukierki. Oni je ROZDAWALI
.

I TAK UMRZESZ.
Mogę spróbować się podjąćpin3ska pisze:a w ogole to mi sie teraz przypomniało: czy ktos na forum umie czytac cyrylice?chodzi mi w zasadzie o jeden wyraz albo dwa
Wymyśliliśmy boski prezent na 18-stke kumpeli i w jeden dzień zmobilizowałam wszystkich do zrzutkiIvcia pisze:Hmm...?Nina pisze: Haha, jak ja lubie takie akcjepełna mobilizacja w jeden dzień
Musze wstać o 5 rano... O 7 jade do Łodzi na koncert
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
No to ładnie, gratuluję sukcesu. Wśród moich znajomych takie coś przeszłoby do historii
A na jaki koncert?
Chce ktoś szczurka samcolka...? Zostało 4 panów!
A na jaki koncert?
Chce ktoś szczurka samcolka...? Zostało 4 panów!
- UprzejmaCegła
Ivciu, ja bym chętnie wzięła, ale nie mam jak dojechać do Wa-wy
i tu jest ból
a poza tym, matka coś się burzy na moje ślicznoty
może menopauza...
może menopauza...
Zawsze znajdzie się jakiś transportUprzejmaCegła pisze:Ivciu, ja bym chętnie wzięła, ale nie mam jak dojechać do Wa-wyi tu jest ból
a poza tym, matka coś się burzy na moje ślicznoty
![]()
może menopauza...
ja miałam ruski przez trzy lata - mogę przez chwile byc tłumaczem =P
spałam z myszą na szyi.. jestem tak padnięta jak nigdy.. dobrze, że jutro sobota..
spałam z myszą na szyi.. jestem tak padnięta jak nigdy.. dobrze, że jutro sobota..
- UprzejmaCegła
Ale jestem zmęczona... w końcu idę spać... Skończyłam robić głupi oraz beznadziejny plakat dla znajomej.
Sama sobie życzę miłych i spokojnych snów o moim przecudownym Szymonku, który wróci do mnie jak ten przysłowiowy, zły szeląg... już nie mogę się doczekać jego powrotu
Dobranoc
Sama sobie życzę miłych i spokojnych snów o moim przecudownym Szymonku, który wróci do mnie jak ten przysłowiowy, zły szeląg... już nie mogę się doczekać jego powrotu
Dobranoc
Jade sobie
Nie piszcie za dużo bo będe musiała nadrabiać
xD
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Natural Dread Killaz....
Nina zazdraszczam! 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Co do cyrylicy to się ofiaruję. Ukończona filologia słowiańska o profilu rosyjskim, plus semestr w Moskwie, plus roczna specjalizacja tłumaczeniowa. Może się nadam 
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nina weź mnie w bagażu! xD
Zniesienie z szafy ok 10 kilogramowej klatki prawie przypłaciłam życiem.
Zniesienie z szafy ok 10 kilogramowej klatki prawie przypłaciłam życiem.
Ninek, na Afromental to i ja bym pojechała

ALE CI ZAZDROSZCZĘ! Ja składałam papiery na kulturoznawstwo europy środkowo wschodniej, ale niestety się nie dostałamNue pisze:Co do cyrylicy to się ofiaruję. Ukończona filologia słowiańska o profilu rosyjskim, plus semestr w Moskwie, plus roczna specjalizacja tłumaczeniowa. Może się nadam
To wobec tego jak wygrzebie to co mi potrzeba ze sterty papierów to zrobie fotke tytułu i sie zgłoszeNue pisze:Co do cyrylicy to się ofiaruję. Ukończona filologia słowiańska o profilu rosyjskim, plus semestr w Moskwie, plus roczna specjalizacja tłumaczeniowa. Może się nadam
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)