Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
widziałam wczoraj niesamowitą rzecz. Po centrum handlowym chodzili studenci. Nie dość, że mieli jedzenie. Nie dość, że były to cukierki. Oni je ROZDAWALI .
Chyba chcieli nas namówić na UwB
Nina pisze:
Haha, jak ja lubie takie akcje pełna mobilizacja w jeden dzień
Hmm...?
Wymyśliliśmy boski prezent na 18-stke kumpeli i w jeden dzień zmobilizowałam wszystkich do zrzutki
Musze wstać o 5 rano... O 7 jade do Łodzi na koncert Haha, szczegół, że wróce dopiero w niedziele ok. 13. Zero snu przez ponad dobe
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
UprzejmaCegła pisze:Ivciu, ja bym chętnie wzięła, ale nie mam jak dojechać do Wa-wy i tu jest ból a poza tym, matka coś się burzy na moje ślicznoty może menopauza...
Zawsze znajdzie się jakiś transport Gorzej z matką...
<:3 )~ Bahama Mama za TMRubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']
Ale jestem zmęczona... w końcu idę spać... Skończyłam robić głupi oraz beznadziejny plakat dla znajomej.
Sama sobie życzę miłych i spokojnych snów o moim przecudownym Szymonku, który wróci do mnie jak ten przysłowiowy, zły szeląg... już nie mogę się doczekać jego powrotu
Jade sobie Nie piszcie za dużo bo będe musiała nadrabiać xD
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Co do cyrylicy to się ofiaruję. Ukończona filologia słowiańska o profilu rosyjskim, plus semestr w Moskwie, plus roczna specjalizacja tłumaczeniowa. Może się nadam
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nue pisze:Co do cyrylicy to się ofiaruję. Ukończona filologia słowiańska o profilu rosyjskim, plus semestr w Moskwie, plus roczna specjalizacja tłumaczeniowa. Może się nadam
ALE CI ZAZDROSZCZĘ! Ja składałam papiery na kulturoznawstwo europy środkowo wschodniej, ale niestety się nie dostałam
<:3 )~ Bahama Mama za TMRubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']
Nue pisze:Co do cyrylicy to się ofiaruję. Ukończona filologia słowiańska o profilu rosyjskim, plus semestr w Moskwie, plus roczna specjalizacja tłumaczeniowa. Może się nadam
To wobec tego jak wygrzebie to co mi potrzeba ze sterty papierów to zrobie fotke tytułu i sie zgłosze