Casita 100.. super klaciocha

Moderator: Junior Moderator

). Tutaj Ron trochę ,,przymulony'' bo dopiero co się obudził. Później to była zabawa... Właściwie to w misce mało wody później zostało, wszystko wyladowało poza nią
 ). Tutaj Ron trochę ,,przymulony'' bo dopiero co się obudził. Później to była zabawa... Właściwie to w misce mało wody później zostało, wszystko wyladowało poza nią   .
 . . Martwi mnie tylko to, że chłopcy zaczynają nurkować. Narazie nurkowali tylko do oczu, ale boje się, że niedługo któryś z nich zanurzy uszy. I zastanawiam się czy może im się coś stać, bo we wszystkich wątkach kąpielowych wszyscy ostrzegają przed wodą w uszach, ale z drugiej strony kiedy kąpiemy szczura ze względów higienicznych nie jest on przygotowany na nurkowanie i nie moze sie ,,zabezpieczyć''. Bo zauważyłam, że na filmikach nurkujące szczury kładą uszy po sobie a na nich wytwarza się tak jakby bąbelek powietrza. http://www.youtube.com/watch?v=pVefHYKr ... re=channel  tu chyba najlepiej widać.
. Martwi mnie tylko to, że chłopcy zaczynają nurkować. Narazie nurkowali tylko do oczu, ale boje się, że niedługo któryś z nich zanurzy uszy. I zastanawiam się czy może im się coś stać, bo we wszystkich wątkach kąpielowych wszyscy ostrzegają przed wodą w uszach, ale z drugiej strony kiedy kąpiemy szczura ze względów higienicznych nie jest on przygotowany na nurkowanie i nie moze sie ,,zabezpieczyć''. Bo zauważyłam, że na filmikach nurkujące szczury kładą uszy po sobie a na nich wytwarza się tak jakby bąbelek powietrza. http://www.youtube.com/watch?v=pVefHYKr ... re=channel  tu chyba najlepiej widać. . Harry co prawda jest trochę zdezorientowany, ale w sumie mu się nie dziwie.
. Harry co prawda jest trochę zdezorientowany, ale w sumie mu się nie dziwie.

basenik
 basenik 
 Ładne wąsy mam, komu je dam? Takie ładne wąsy, takie ładne wąsy...
Ładne wąsy mam, komu je dam? Takie ładne wąsy, takie ładne wąsy...

języczek...
języczek...

mizianko
 mizianko 

Nogi do góry, głowa w dół. Krew spływa do mózgu. Będe inteligentny!
Nogi do góry, głowa w dół. Krew spływa do mózgu. Będe inteligentny!
 Na tarasie śpi się najlepiej...
Na tarasie śpi się najlepiej...

Mam nadzieje, że Wam się wszystkie załadowały. Przez pół dnia się z nimi męczyłam.

. Ty pół dnia pracowałaś, ja pewnie pół dnia oglądać będę… tyyyyle letniego czasu
 . Ty pół dnia pracowałaś, ja pewnie pół dnia oglądać będę… tyyyyle letniego czasu   .
 . 

;
 ; 

. Wczoraj nawet uciekł z klatki przeciskając się przez uchwyty do casity a wtedy napewno naciskał na guza, zresztą byłam naocznym świadkiem jak jego tłuszczyk dostosowuje się do krztałtu dziury.
 . Wczoraj nawet uciekł z klatki przeciskając się przez uchwyty do casity a wtedy napewno naciskał na guza, zresztą byłam naocznym świadkiem jak jego tłuszczyk dostosowuje się do krztałtu dziury. . Może na wiosne trochę schudnie
 . Może na wiosne trochę schudnie   .
 . Haryś dzielny stwór! A my wciąż kciukamy - profilaktycznie.
 Haryś dzielny stwór! A my wciąż kciukamy - profilaktycznie. Trzymam mocno kciuki za Harrego wraz ze szczurzą rodzinką
  Trzymam mocno kciuki za Harrego wraz ze szczurzą rodzinką