Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Och jaki zalotny Lolek. Pan Podrywacz- a pomyśleć, że jajek nie ma
Wymiziać dokładnie . Batman ładnie wygląda jak na taką biedulinkę chorą. Dużo zdrowia życzę !
Nienawidzę zapalenia mózgu.
Nie cierpię patrzeć, jak zwierzak jest taki bezradny i skołowaciały.
Fionka od 2 dni jest w kiepskim stanie - obawiam się, że historia się powtórzy i będzie tak samo jak z Tuptunią .
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys
Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Nie rozumiem, jakoś strasznie szybko to wszystko się stało - jeszcze wczoraj miała tylko kłopoty z łapkami, ale chodziła i jadła normalnie. A teraz tylko leży .
Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Moje maleństwo chyba umiera. Nakryłam ją polarkiem, żeby jej nie było zimno, trzymam ją na kolankach i głaszczę - mój dzikus choć raz spokojnie znosi bliskość człowieka.