Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
A! ZOOTECHNIKA! Mój luby mówi, że tam biola tylko
A zajęcia ze zwierzętami są, badanie ich, żywienie, opieka...

Na weterynarie sie nie nadaje. Ogólnie wierze w siebie, ale to już za ciężka sprawa. Wiem po prostu jak bardzo leniwa jestem i jak nienawidze sie uczyć. Dlatego myślałam o jakimś techniku najpierw, albo właśnie biologii. Zobaczyłabym tak mniej więcej jak mi idzie nauka i kto wie, może po techniku/biologii poszłabym na weterynarie.
A chemii po prostu bardzo nie lubie. No nic, pozostaje mi sie przemóc i kupić kolejne vademecum maturzysty - chemie tym razem
A chemii po prostu bardzo nie lubie. No nic, pozostaje mi sie przemóc i kupić kolejne vademecum maturzysty - chemie tym razem

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
To może spróbuj z zootechniką? Część przedmiotów być może by się dało wtedy w razie czego przepisać (paru znajomych zootechników poszło na weta po studiach), a np we Wrocławiu genetykę i hodowlę zwierząt młodzi weci robią właśnie na katedrze zootechniki
Z tym lenistwem co do uczenia się to doskonale Cię rozumiem... Ile razy przeklinałam siebie za wybór takich studiów xD

Z tym lenistwem co do uczenia się to doskonale Cię rozumiem... Ile razy przeklinałam siebie za wybór takich studiów xD
- susurrement
nie tylkoCyklotymia pisze:A! ZOOTECHNIKA! Mój luby mówi, że tam biola tylkoA zajęcia ze zwierzętami są, badanie ich, żywienie, opieka...

chemia też. ale na wszystkich przyrodniczych będzie.
biologia bez chemii to tak jak wos bez historii

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
-
Chodziło mi o to, że bez matury z chemii przyjmują, sama biologia. Bo wiadomo, że jakieś zajęcia z chemii muszą być.susurrement pisze:nie tylkoCyklotymia pisze:A! ZOOTECHNIKA! Mój luby mówi, że tam biola tylkoA zajęcia ze zwierzętami są, badanie ich, żywienie, opieka...
chemia też. ale na wszystkich przyrodniczych będzie.
biologia bez chemii to tak jak wos bez historiinie da rady.
Na zootechnike też trzeba rozszerzoną chemie zdawać?
Bo o ile biologie moge wykuć na ten rozszerzony o tyle chemii nie widze. Na podstawe jeszcze jako tako, ale rozszerzona to taki troche kosmos
EDIT
Ooo, dostałam odpowiedź
We Wro też bez matury z chemii przyjmują? ;>
Bo o ile biologie moge wykuć na ten rozszerzony o tyle chemii nie widze. Na podstawe jeszcze jako tako, ale rozszerzona to taki troche kosmos

EDIT
Ooo, dostałam odpowiedź

We Wro też bez matury z chemii przyjmują? ;>
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
Nie mam pojęcia, sprawdź na stronie uczelni - jedyne co wiem o tamtejszej zootechnice, to właśnie to, że tam również i weci mają część kursów (mój były tam studiuje).
W razie czego zapraszamy do Kraka
W razie czego zapraszamy do Kraka

Właśnie na stronie niewiele znalazłam. Po jej przebudowie nie moge sie połapać
Do Kraka za daleko
Lan, no to pasuje, ja jestem dziwna ^^

Do Kraka za daleko

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
E tam za daleko, ja też z Opolszczyzny jestem i żyję jakoś (o ile to TEN Brzeg w opolskim - mam tam babcięNina pisze:Właśnie na stronie niewiele znalazłam. Po jej przebudowie nie moge sie połapać![]()
Do Kraka za daleko

Za daleko zdecydowanie
Jednak lubie swoją rodzinke. O lubym, nawet nie wspominając 
Poza tym ja Wrocław uwielbiam...
Tak, jestem z tego Brzegu
Kurde. Mam owies pod backspace'm. Nie daje sie wydmuchać a jedną ręką nie posniose laptopa żeby go wytrzepać
Lan, jak ja kocham uogólnienia
To tak jakby mówić, że informatyke studiują dziwni ludzie, dziwni w niefajny sposób. Mogłabym tak powiedzieć, bo znam wielu życiowych nieudaczników studiujących informatyke. Ale jednoczesnie znam też kilka rewelacyjnych, piekielnie inteligentnych i zaradnych osób, choć są w mniejszości.

Poza tym ja Wrocław uwielbiam...
Tak, jestem z tego Brzegu

Kurde. Mam owies pod backspace'm. Nie daje sie wydmuchać a jedną ręką nie posniose laptopa żeby go wytrzepać

Lan, jak ja kocham uogólnienia

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
informatykę akurat studiują jeszcze dziwniejsi 
matematycy opowiadają fajne kawały o biologach
.
a tak a propos. dostałam prawie szóstkę ze sprawdzianu z bio. 7/8 lekcji przespałam, pojęcia nie mając nawet jaki dział jest omawiany

matematycy opowiadają fajne kawały o biologach

a tak a propos. dostałam prawie szóstkę ze sprawdzianu z bio. 7/8 lekcji przespałam, pojęcia nie mając nawet jaki dział jest omawiany

I TAK UMRZESZ.