Jak dojdą ich ulubione rury to już w ogóle będzie euforia

Mam identyczny koszyk jak te Twoje duże, bardzo dobrze do prętów przylegają bo mają takie wyżłobienie od góry.
Moderator: Junior Moderator
Ogoniasta tak czytam wątek i widzę, że dziś miały być foty...Ogoniasta pisze:Fotki będą jutro.![]()
Fajnie zabrzmiało... jakby i TŻ zaciągała pod łóżko i tam spokojnie konsumowała jego palec...Ogoniasta pisze:skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp.![]()
![]()
Co tylko da radę zaciąga pod kanapę i tam konsumuje.
Identycznie jest u mnie i też z niebieskim diabłem... może to kwestia koloru...Ogoniasta pisze:Z tym niebieskim czortem jest to trochę utrudnione bo muszę leżeć z twarzą osłoniętą dłońmiNatręciuch pcha się z jęzorem, zębami i pazurkami do oczu, ust, policzków.
hehedenewa pisze:Fajnie zabrzmiało... jakby i TŻ zaciągała pod łóżko i tam spokojnie konsumowała jego palec...Ogoniasta pisze:skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp.![]()
![]()
Co tylko da radę zaciąga pod kanapę i tam konsumuje.![]()
No przeciez kazde rozumne stworzenie wie, ze Tz- towie po to własnie sądenewa napisał(a):
Ogoniasta napisał(a):skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp.![]()
Co tylko da radę zaciąga pod kanapę i tam konsumuje.
Fajnie zabrzmiało... jakby i TŻ zaciągała pod łóżko i tam spokojnie konsumowała jego palec...![]()
heheDlatego napisałam "co tylko da radę"
Gdyby mogła, to pewnie całego TŻ-ta wciągnęłaby pod kanapę i poobgryzała.
![]()
![]()
Właściwie, to nie jest już tak tragicznie...ale myślę, że Dziwolągiem to ona już na zawsze pozostanie*Delilah* pisze:No i Villemo dalej bije rekordy dziwacznosci ?