Maluchy Izuchy ( Whisky i Cola )
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- ogon wisielca
- Kontakt:
Re: Maluchy Izuchy ( Whisky i Cola )
http://img198.imageshack.us/i/p1200023.jpg/ -moje ulubine.
Swoją drogą (rodzeństwo rodzeństwem), ale one zogromniały!
Za to moi nie sikają.
Swoją drogą (rodzeństwo rodzeństwem), ale one zogromniały!
Za to moi nie sikają.
[*]Kornel, Zefir, Dantuś, Labik, Eden[/color]
- ogon wisielca
- Kontakt:
Chociaż nie, idą w parze z moimi.
Nie dostrzegłem na codzień, że to już takie byki.
Nie dostrzegłem na codzień, że to już takie byki.
-
No wreszcie znalazłam Twój temat
Fajnie mają Maluchy:) Powiem Ci, że ich zachowania bardzo,ale to bardzo przypominają zachowanie ich mamusi, szczególnie wykopywanie ziemi z kwiatków
Na prawdę, bardzo się cieszę, że szczurki trafiły do takich kochających domków
Jeśli chodzi o siusianie, to właściwie dosyć dobrze znaczy, zaakceptowały Cię jako członka stada. Mój starszy Szczur też tak robił ale kiedy wszyscy na wzajem zaczęliśmy pachnieć podobnie (on trochę nami a my...no cóż, trochę jego siuśkami
) to obsikiwanie ustało.

Jeśli chodzi o siusianie, to właściwie dosyć dobrze znaczy, zaakceptowały Cię jako członka stada. Mój starszy Szczur też tak robił ale kiedy wszyscy na wzajem zaczęliśmy pachnieć podobnie (on trochę nami a my...no cóż, trochę jego siuśkami

gg : 5763772
Ja już się nie daje i chyba im przechodzi
Kochane są dziś dostały kaszę manna na wodzie ,były wprost zachwycone i wciągnęły wszystko w mgnieniu oka . Wiem już ,że nie lubią marchewki i pietruszki za to kochają mięsko we wszelkiej postaci i suchy chlebek. Dziś muszę im wymyć półeczki bo bajzel mają straszny .
A z nowości to wiecie jakie te moje obsiurańce robią , normalnie w szoku jestem .
A mianowicie wstawiłam im pudełko (po lodach)ze żwirkiem do siusiania . Niestety nie siusiają tylko tam ,ale kupi znajdują się tylko i wyłącznie w pudełeczku ,aż czarno w nim hehe .
Moje mądrale kochane postaram się dziś zdjęcie zrobić i Wam pokazać( wiem trochę to niesmaczne ) 

A z nowości to wiecie jakie te moje obsiurańce robią , normalnie w szoku jestem .
A mianowicie wstawiłam im pudełko (po lodach)ze żwirkiem do siusiania . Niestety nie siusiają tylko tam ,ale kupi znajdują się tylko i wyłącznie w pudełeczku ,aż czarno w nim hehe .

Oglądam te zdjęcia piątkowe i dochodzę do wniosku, że ta urocza biała łateczka na colowym brzusiu została chyba stworzona do całowania! W każdym razie ode mnie dziewczyna by się nie odpędziła 

Hehe ode mnie też nie może tym bardziej ,że toleruje tylko mnie i jak jest na wybiegu to zamiast wariować siedzi mi na ramieniu i grzebie we włosach
Śliczne ma te brzusio ,aż sama w szoku jestem jak to można się zakochać w takiej białej łateczce z czarną kropusią na środku
A tak poza tym moje dziewuchy zaczęły zmieniać sierść , ma wszędzie pełno kłaczków ,ale za to ich sierść wygląda teraz jakby była z jedwabiu z daleka się błyszczą
(pięknoty moje)
Wczoraj też było ważenie ,a więc tak ;
Cola - 165g
Whisky - 137g
28.10.2009r.
Mam nadzieję ,że z ich wagą jest wszystko ok. moim zdaniem wyglądają dobrze

A tak poza tym moje dziewuchy zaczęły zmieniać sierść , ma wszędzie pełno kłaczków ,ale za to ich sierść wygląda teraz jakby była z jedwabiu z daleka się błyszczą

Wczoraj też było ważenie ,a więc tak ;
Cola - 165g
Whisky - 137g
28.10.2009r.
Mam nadzieję ,że z ich wagą jest wszystko ok. moim zdaniem wyglądają dobrze

- ogon wisielca
- Kontakt:
Podaj trochę zdjęć, Iza
Z tymi zdjęciami to taki problem ,że nie potrafię wstawiać miniaturek ,ale postaram się dodać coś ciekawego po południu jak młode wybieg będą miały to popstrykam coś nowego 

jaaaakie słodziaczki!
I imiona też mają fajne
Niech zdrowo rosną

Niech zdrowo rosną

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Hyhy, chrupkowa sesja
Zdjęcia ładne, ciury na nich ładne, ano i ludź na pierwszym zdjęciu również ładny 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Jak kawałek dobry, to i całość nie najgorsza zapewne
Błyszczą dziewczyny jak węgielki, widać, że zdrowie i humory dopisują 

Ta ludz ladny szczuraski ladne ikanapa ladna , ja tylko od razu pomyslalam czy one jej aby nie pozra, moja jest pozarta , zla jestem na nie za to ale przynajmniej nie byla skorzana , wlasnie sie zastanawiam , a moze taka twarda skorzana trudniej pozrec, ale niektore szczury sa wrecz zawziete na skore ....
Wyglaskaj malenstwa !
Wyglaskaj malenstwa !