A propos Indali - to ta diablica ostatnio jakimś cudem wbiła się za boazerie i wyszła w ... mojej szafie z ubraniami!!

Moderator: Junior Moderator
Powiedź coś o maluchu?!?? Wiem, że na pewno dumoszki z wpadki jadą do Krakowa-może to do Ciebie??Akka pisze:...ale nikt jeszcze nie wie o pewnej młodej damie, która przyjedzie do nas z warszawyot tak będziemy mieli odmłodzone i pomieszane towarzystwo
Normalnie jak opowieści z NarniAkka pisze:A propos Indali - to ta diablica ostatnio jakimś cudem wbiła się za boazerie i wyszła w ... mojej szafie z ubraniami!!
Oszukać przeznaczenie 4Akka pisze:Teraz rozmyślam jak by jej utrudnić kolejną wycieczkę do mojego jedynego, jak by się zdawało, bezpiecznego miejsca w pokoju
Nie jestem pewna , ale wydaje mi sie , ze ja uprzedzalam , ze hoduje inteligentne szczurkiA propos Indali - to ta diablica ostatnio jakimś cudem wbiła się za boazerie i wyszła w ... mojej szafie z ubraniami
No tak nie długo zacznie przebierać się w fatałaszkino cóż , panna sama musiała zatroszczyć się o garderobę ,skoro inni o tym nie pomyśleli![]()
Denewa, w rzeczy samejPowiedź coś o maluchu?!?? Wiem, że na pewno dumoszki z wpadki jadą do Krakowa-może to do Ciebie??![]()
Oj inteligencji jej nie brakujeNie jestem pewna , ale wydaje mi sie , ze ja uprzedzalam , ze hoduje inteligentne szczurki
Akka... tak bardziej zgadywałam... a tu widzę... i czytamAkka pisze:Denewa, w rzeczy samejPowiedź coś o maluchu?!?? Wiem, że na pewno dumoszki z wpadki jadą do Krakowa-może to do Ciebie??![]()
Cóż o niej... Będzie czarnulką, i niezłą rozrabiaką
już zaliczyła jedną ucieczkę z klatki, więc wpasuje się idealnie w moje stadko.
Kamufluje się nieźle... żebyś Ty ją znała osobiście...Akka pisze:Przemiła osoba!