Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Telimenko, przykro mi... Pamiętaj jaki był cudowny, jakie niezapomniane chwile z nim przeżyłaś... Bo za to przecież kochamy te paskudy... Za to, że z nami były i co nam dały...
Trzymaj się, tylko tyle mogę powiedzieć.
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
ooooooooooooo! Eliot! to nie tak miało być; miałeś z nami Nowy Rok witać!
[*]
Teliś, nie tylko Tobie będzie go brakowało, no wiem, że ten co kocha szczury, musi być dzielny, ale.... (coraz większa ta kałuża, bo tyle ostatnio smutku na forum...)
Zdjęcia Chrupek bardzo prosze . I powiedzcie mi co mam zrobic z Fizykiem który skretyniał na starość i jak leże to mnie podgryza. Nie jest to w ogóle przyjemne.. W dodatku mam wrazenie ze stara sie mnie pokonac, nie traktuje mnie jak kompana do zabawy tylko chodzi, obłazi i czai sie na mnie. Strasznie mnie to irytuje w dodatku to jego podgryzanie... fe
No nie wiem właśnie . Ta jego miłość wywołuje we mnie lęk, zresztą nie tylko we mnie Flos się go panicznie boi. Dziś wyląduje u nas 8 kawalerów to mam nadzieje ze się Fizyk trochę utemperuje. Bo dzieciaka sterroryzował, Ekler jest kastratem i mi się wydaje ze się rozpanoszył po prostu..
a co ma sie uspokoic ? Niekiore szczurki podgryzaja - torodzaj iskania , calkiem duzo delikatnie podgryza , Kochany Brysiek podgryzal, Pelka podgryza, Elka podgryza , szczerze mowiac jakos nie widze wtym nic szczegolnego czy strasznego, ja tam je tez podgryzam . Nie lubie podgryzania w palce u nog dlatego chodze w krytych kapciach
Ja nie lubię w ogóle podgryzania . Mam wrażenie ze mnie zaraz upierniczy tak ze mi mięso wyjdzie na zewnątrz. W sumie to się trochę boje takich czułości. A jak widzę ranki na ich ciałkach od iskania to ja jednak podziękuje za takie czułości.