Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Re: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: Nakasha »

Ja również życzę dużo sił dla najstarszych szczurków :)

a może by jakąś nową sesję foto im zrobić ;)?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Nieja

Post autor: Nieja »

Telimenko, przykro mi... Pamiętaj jaki był cudowny, jakie niezapomniane chwile z nim przeżyłaś... Bo za to przecież kochamy te paskudy... Za to, że z nami były i co nam dały...

Trzymaj się, tylko tyle mogę powiedzieć.
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
odmienna

Post autor: odmienna »

ooooooooooooo! Eliot! to nie tak miało być; miałeś z nami Nowy Rok witać!
[*]

Teliś, nie tylko Tobie będzie go brakowało, no wiem, że ten co kocha szczury, musi być dzielny, ale....
Obrazek (coraz większa ta kałuża, bo tyle ostatnio smutku na forum...)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Bardzo mi przykro... :'(

Teliś, tulę...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Zdjęcia Chrupek bardzo prosze :). I powiedzcie mi co mam zrobic z Fizykiem który skretyniał na starość i jak leże to mnie podgryza. Nie jest to w ogóle przyjemne.. W dodatku mam wrazenie ze stara sie mnie pokonac, nie traktuje mnie jak kompana do zabawy tylko chodzi, obłazi i czai sie na mnie. Strasznie mnie to irytuje w dodatku to jego podgryzanie... fe

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
merch

Post autor: merch »

Bo on ciebie kocha niby jak ma ci to pokazac :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

No nie wiem właśnie :P. Ta jego miłość wywołuje we mnie lęk, zresztą nie tylko we mnie Flos się go panicznie boi. Dziś wyląduje u nas 8 kawalerów to mam nadzieje ze się Fizyk trochę utemperuje. Bo dzieciaka sterroryzował, Ekler jest kastratem i mi się wydaje ze się rozpanoszył po prostu..

merch

Teli , raczej go to nie uspokoi....

Natomiast tak czy siak pamietaj o kwarantannie !!!!!

Jesli zas bierzesz szczurki na DT t w ogole je izoluj od swojego stadka nie ma sensu , wymieniac je drobnoustrojami na bo tak.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Pamietam pamietam :).
Ehh to ja nie wiem juz co go uspokoi, w sumie on ma teraz 10 miesięcy to możliwe ze to hormony?

merch

a co ma sie uspokoic ? Niekiore szczurki podgryzaja - torodzaj iskania , calkiem duzo delikatnie podgryza , Kochany Brysiek podgryzal, Pelka podgryza, Elka podgryza , szczerze mowiac jakos nie widze wtym nic szczegolnego czy strasznego, ja tam je tez podgryzam :P. Nie lubie podgryzania w palce u nog dlatego chodze w krytych kapciach :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Ja nie lubię w ogóle podgryzania ;) . Mam wrażenie ze mnie zaraz upierniczy tak ze mi mięso wyjdzie na zewnątrz. W sumie to się trochę boje takich czułości. A jak widzę ranki na ich ciałkach od iskania to ja jednak podziękuje za takie czułości.

2iza

Post autor: 2iza »

Moje tez mnie podgryzają np. jak gadam przez telefon , albo się uczę itd. To robią na mnie zasadzkę i koniec muszę się z nimi bawić takie wredoty małe ;D
Obrazek
odmienna

Post autor: odmienna »

Telimenka! bo Ty pewnie zbyt apetyczna jesteś ;D ;D ;D
Fizyk mi właśnie wygląda na takiego, który wszystko robi "bardziej" - więc czuły też jest konkretnie. ;)
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

Czekam na zdjęcia tymczasowiczów ;)

Ech... Elliot... mój ulubieniec z Twojego stadka :(... Ale bardzo dobrze, że masz tę całą resztę :)
Całuski dla wszystkich podgryzaczy i piskaczy! ;) :-*

Aaa, właśnie... Jak tam Flosik? Urósł coś niecoś?
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”