Ten czarny to siostrzyczka Twojego maluszka

Moderator: Junior Moderator

Miło mi to pisać, Feta została przyjęta do stada
 Miło mi to pisać, Feta została przyjęta do stada  Jadźka ją chyba już toleruje
 Jadźka ją chyba już toleruje  Tulą się nawet czasami.
 Tulą się nawet czasami.  . Po włożeniu go do klatki (spotkania na neutralu oczywiście się odbywały) został zaatakowany przez starszaki. Krew się nie lała, więc zostawiam, jednak co jakiś czas musiałam odciągać od niej Jadźkę w obawie , że zabije tą kruszynkę, w końcu jest taka maleńka. Niunia też ją czasem podgryza, ale nie ma tragedii.
 . Po włożeniu go do klatki (spotkania na neutralu oczywiście się odbywały) został zaatakowany przez starszaki. Krew się nie lała, więc zostawiam, jednak co jakiś czas musiałam odciągać od niej Jadźkę w obawie , że zabije tą kruszynkę, w końcu jest taka maleńka. Niunia też ją czasem podgryza, ale nie ma tragedii.  niewyraźne, bo z komórki
 niewyraźne, bo z komórki

z dumbo takie wyciąganie i wkładanie do starszaków się sprawdziło. Mikrobka nie tolerują, moim zdaniem jest chyba za malutki na łączenie. Dumbo siedzi ze starymi, jednak wkładam go do malucha na noc bo mi się smutno robi jak ten maluszek sam siedzi. Feta została całkowicie zaakceptowana, nawet po nocy spędzonej z mikrobkiem została przyjęta z otwartymi łapkami
 z dumbo takie wyciąganie i wkładanie do starszaków się sprawdziło. Mikrobka nie tolerują, moim zdaniem jest chyba za malutki na łączenie. Dumbo siedzi ze starymi, jednak wkładam go do malucha na noc bo mi się smutno robi jak ten maluszek sam siedzi. Feta została całkowicie zaakceptowana, nawet po nocy spędzonej z mikrobkiem została przyjęta z otwartymi łapkami   A z łączeniem maluszka musze jednak poczekać aż podrośnie.
 A z łączeniem maluszka musze jednak poczekać aż podrośnie. 
   ohh ahh myślałam , że klatkę rozniesię, tak po niej skakał i się cieszył
 ohh ahh myślałam , że klatkę rozniesię, tak po niej skakał i się cieszył   

Pierwszy mój szczur, który może choć przez chwilkę usiedzieć w miejscu, a jaki miziasty do tego
 Pierwszy mój szczur, który może choć przez chwilkę usiedzieć w miejscu, a jaki miziasty do tego   

nadal jest skoczny i miziasty , zdjęć mu nawet robic nie próbuję, ponieważ wiem , że nie usiedzi w jednym miejscu
 nadal jest skoczny i miziasty , zdjęć mu nawet robic nie próbuję, ponieważ wiem , że nie usiedzi w jednym miejscu 

ojj, to rodzinne - moja uwielbia berka i przepychankia z mikrobem pobaw sie w berka

Fotka w stylu "Patrzcie wszyscy jaka jestem piękna!"
  Fotka w stylu "Patrzcie wszyscy jaka jestem piękna!"   

)
)a u mnie było dwrotnie - mikrobek jako taki zaakceptowany a ze Szpilką tragediaz dumbo takie wyciąganie i wkładanie do starszaków się sprawdziło. Mikrobka nie tolerują, moim zdaniem jest chyba za malutki na łączenie.
 teraz mają osobną klatkę. A co do tych całusków to nie wiem co jest grane, ale Yersina tez je uwielbia, pcha się do buzi przy każdej nadarzającej się okazji
 teraz mają osobną klatkę. A co do tych całusków to nie wiem co jest grane, ale Yersina tez je uwielbia, pcha się do buzi przy każdej nadarzającej się okazji