Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ivcia

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Ivcia »

pin, widziałam ten filmik. Rozwaliły mnie rozmiary tego szczura :) Jak mały piesek.

Mnie trochę dziwi ta cała sytuacja... Wiem, że można dzwonić z zastrzeżonego, ale żeby pisać sms'y
Pierwsze słyszę :/ Poza tym, jak są to tak nieprzyjemne treści, to można iść z tym na policje. Oni wyciągną bilingi i dotrą do nadawcy, a wtedy ma... No jest w dupie.
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

nie wiem czy ktoś się tu interesuje kosmetykami samoróbkami ale może się spytam:

ma ktoś na zbyciu konserwant Rokonsal ND? potrzebuję pilnie

:P
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

Ivcia pisze: Oni wyciągną bilingi i dotrą do nadawcy, a wtedy ma... No jest w dupie.
i oby ;)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Wątpie - z powodów ktore juz opisalsm, a ktore zostały usunięte.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
pin3ska

alken pisze:nie wiem czy ktoś się tu interesuje kosmetykami samoróbkami ale może się spytam:

ma ktoś na zbyciu konserwant Rokonsal ND? potrzebuję pilnie

:P
na wizażu zapytaj, zdaje mi sie, ze tam był wątek o samoróbkach-kosmetykach..

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
alken

no pytałam ale nikt się nie odezwał, a wątku wymianowego mi się nie chce zakładać dla tej jednej rzeczy. a kupować i sprzedawać tam nie wolno. chyba że sobie wielkie ogłoszenie w podpisie walnę.

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

czy ten szczur kibelkowy to nie wielkoszczur? coś chiba tak..

czy szczurki mogą jeść suchy makaron z tych zupek chińskich torebkowych?
jeszcze nie zmieszany z tym okropnym instantem.(czy jak to się zwie)
bo moje dziewuchy się na to rzuciły i trzeba z nimi walczyć. ale na razie dostały po małym kawałku i nie wiem czy można od czasu do czasu pozwolić na małe szaleństwo..??
...czyż nie dobija się koni...?
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Po dzisiejszej religii jeszcze bardziej nienawidzę tej wiary.
Szczerze mówiąc, dziwne, jak bardzo można nienawidzić wiary i czegoś, czego nie ma, czy tam: w co się nie wierzy, heh. Ostatnio dowiedziałem się że jest coś takiego jak antyteizm, i właśnie to, a nie ateizm mnie określa ::)
A The Beatles i Pink Floyd to najwięksi zdeklarowani sataniści na świecie. I w ogóle wszyscy co grają i słuchają rocka to mordercy, gwałciciele, zboczeńcy itp. Czego ja się dowiaduję :P
W książce, którą nam zapodali, były nawet teksty 'satanistycznych' piosenek! Wyobraźcie sobie, że było tam "high hopes" i "comfortably numb" od Pink Floydów.. ::)
A większość klasy w to wierzy!
O boże.. ten świat naprawdę 'spada na psy'.
Żeby takich głupków jak autorzy tego "dzieła" dopuszczać do wydawania książek....
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
alken

sssouzie: zobacz na skład, jak w składzie nie ma żadnych świństw to czemu nie

sheera: wyrośniesz że szkoły, potem będzie już tylko lepiej, albo gorzej, w zależności od środowiska w ktorym bedziesz sie obracać ;)

Awatar użytkownika
pin3ska

alken, nasz pw :)

Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

sheera, a czytałeś w ogóle co ci pisałam? :D
wiesz, możesz na to spojrzeć tak: każdemu wolno wyznawać takiego Boga, jakiego chce wyznawać.
to tylko jego własna sprawa.
ale i tobie również, więc słuchaj grzecznie, co mówią, jeśli nie chesz się kłócić, ale nie czuj się do niczego zmuszany. w końcu, no cóż, nikt tak naprawdę nie może zmusić do wiary. ani namówić. bo zdaje się, że to jest coś, co na człowieka spływa albo nie, niezaleznie od ilości wysłuchanych słów.

chcą żyć w "czystości"? wolno im przecież. ty nie musisz. :) mama yss ci to mówi.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
alken

bo sheer jeszcze młody i się przejmuje, ja w tym wieku też się przejmowałam i się opluwałam, na wszelkie religie hipokryzje i tym podobne niesprawiedliwości na świecie oraz ciasnotę umysłową, no a teraz ma gdzieś, żyję po swojemu i tyle.

Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Dziękuję Alken... Chlip, chlip... cudne, po prostu cudne... ;)
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Nie mogę się powstrzymać jak czytam o pomyśle stworzenia ograniczeń na forum.Wrzucam tekst z neta:
Forum – prawie idealny sposób komunikacji międzyludzkiej. Prawie, bo, oprócz braku komunikantów, komunizmu i komiksów, na forach można spotkać różnej maści osoby nie pożądane (np. nooby, lamerzy czy dzieci). Forum jest zarządzane przez admina i moderatorów. Admin ma niepodzielną władzę i wszyscy się go boją, na środku forum stoi zawsze ołtarz ku czci admina. Moderatorzy pełnią funkcję kapłanów jedynego boga forum, jakim jest admin. Czcicielami admina nazywa się użytkowników. Dzielą sie oni na dwa odłamy: „eleeta” i reszta. Eleeta to wąska grupa osób, która cokolwiek napisze na forum, to zawsze jest to śmieszne. Eleeta zawsze się śmieje z dowcipów eleety. Zazwyczaj nie dopuszczają oni do siebie więcej osób, chociaż zdarzają się wyjątki. Naśmiewają się z reszty. Reszta natomiast uważa się za bardziej elitarnych niż eleeta. Często wyzywają eleetę, a nie raz też siebie nawzajem. Wśród reszty następują niewyjaśnione podziały, ponieważ wszyscy osobnicy reszty uważają się za eleetę i pogardzają resztą reszty. Dowcipy reszty nigdy nie śmieszą eleety, i czynią okazję do sprzeczek węwnątrz reszty.

Pierwsze forum zostało wymyślone przez Remusa i Romulusa i znajduje się w Rzymie. Fora są jednym z głównych internetowych importerów tworzywa mięsnego, zwanego popularnie spamem.

Off topic – świnia jest zwierzęciem dwunożnym, człekokształtnym, wysokości około jednego metra. Ma ona własności różnego rodzaju, jak na przykład: nazwa, kolor, smak, często używany w przemyśle spożywczym, tudzież tzw. świństwo właściwe, na które składa się np. zawieszanie komputera przez sieć lub podkładanie nóg w windzie.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

To było żartobliwie.A teraz serio.Wprawdzie jetem tu raczej nowa ale swoje zdanie też mam.
Forum to miejsce publiczne.Powstało po to,aby ludzie mogli się ze sobą komunikować,uczyć się od siebie,zdobywać informacje dzięki doświadczeniom innych osób.Proszę sobie wyobrazić,że jestem zupełnie zielona.Mam jednego szczura z zoologa,malutką klatkę.Wchodzę do działu Nasi Pupile i czytam o tym,że ludzie mają po 10 szczurków,że adoptują,jak wygląda ich codzienne życie,że nie trzymają szczurów w klatkach do pooglądania a traktują opiekę nad nimi niezwykle poważnie.Trochę jak z psem-trzeba go wyprowadzać,zapewniać ruch,uczucie,itd.
A teraz proszę sobie wyobrazić,że jako nowa,mogę podglądnąć tylko innych nowych,średnio doświadczonych.Czego się od nich nauczę?
alken pisze: tak ,tylko że zarejestrować na forum się może każdy, i logować, i gapić sie. np jakiś zbok na zdjęcia :P
Tak właśnie działa forum.Jest publiczne i ogólnie dostępne.Wrzucając swoje zdjęcie,czy tu czy na naszej-klasie,fotce i wielu innych,trzeba liczyć się z tym,że ktoś ściągnie moje zdjęcie i wrzuci na stronę "Samobójcy.pl","choroby-weneryczne.pl",itd (sorry,że tak obrazowo).Jeśli nie chcę aby jakiś zbok mnie oglądał-nie wrzucam albo wysyłam moje zdjęcia na PW,na prywatne maile.
Nie rozumiem dlaczego przypadek Nieji (której wątek ciągle śledzę) ma być przyczyną tak daleko idących zmian?W końcu brzydko postąpił nie obcy użytkownik forum a ktoś,kto ma jej numer telefonu.Domyślam się,że nie podawała go do publicznej wiadomości a raczej miał go ktoś z bliskiego otoczenia.To czemu generalizować sytuację na wszystkich nowych?

Wszędzie są osoby skrzywione,które próbują sobie coś udowodnić krzywdząc innych.Tutaj podano jeden przypadek chamstwa(mogę użyć tego słowa?),wiem,że było kilka podobnych (ktoś napisał o tym w wątku Nieji) ,na podstawie którego rozpoczęła się dyskusja.A zalogowanych jest ilu użytkowników?8 tysięcy?

Takie jest moje zdanie.Rozumiem,że mam do niego prawo tak samo, jak Wy macie prawo do swoich opinii.Wiem,że napisałam trochę o skrajnościach,ale chciałam zobrazować o co mi chodzi.

I jestem już zmęczona.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”