Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
chyba nie ma
ja zawsze daje co mi najładniej wygląda 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dziękuję za uratowanie smoczątka
A propo valenth'ów jeszcze to wydaje mi się, że jak tymi źle wyglądającymi się nakarmi to spadają o level, a tymi srednimi to nic się nie dzieje
Więc najlepiej karmić je tymi przyjaźnie wyglądającymi
Ale na 100% pewna nie jestem, bo w valenth'ach zdecydowanie rzadziej siedzę 
A propo valenth'ów jeszcze to wydaje mi się, że jak tymi źle wyglądającymi się nakarmi to spadają o level, a tymi srednimi to nic się nie dzieje
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
a ja myślałam, że to jakoś określa cechy tego czegoś co z tego wykluje się czy cuś
na zasadzie- łagodny smok, złośliwy smok, agresywny. zresztą, ja nie wiem, co z tego ma wychodzić, będę się starała więc ci ich nie potruć 
...czyż nie dobija się koni...?
Nie byłam na 3 lekcjach, z powodu dni tischnerowskich. kim tischner dokładnie był, nie pytajcie albowiem jest to wiedza tajemna
uwielbiam poczucie humoru ludzi z mojej szkoły. podczas filmu o wyzej wymienionym panu pewnien ludź roz***ł system na auli. dosłownie. jakoś tak nagle zaczęły zasuwać się zasłony na oknach, znikał dźwięk, a na kilkumetrowym ekranie zamiast wspomnień jakiegoś dziadka wyskoczyło.... mario z pegazusa

I TAK UMRZESZ.
Lan, do jakiej Ty szkoły chodzisz? 
siódmej w kraju pod wzgledem laureatów
, potocznie zwanej ilo.

I TAK UMRZESZ.
nie poszłam sobie na 3 pierwsze lekcje. właśnie zadzwoniła koleżanka, z pytaniem czy żyję, bo pani prof. się o mnie martwi
ech, idę. nie przegapię american pie na auli
ech, idę. nie przegapię american pie na auli

I TAK UMRZESZ.
- UprzejmaCegła
Uciekinierka jedna 
Teraz jest taki szum wokół labisiowych pociech, że i mi serce zaczyna drgać w ich stronę... jak widzę zdjęcie takiego cudaka ta aż mam ochotę owego przytulić... cholera.... ja jestem chora na ogonki
Teraz jest taki szum wokół labisiowych pociech, że i mi serce zaczyna drgać w ich stronę... jak widzę zdjęcie takiego cudaka ta aż mam ochotę owego przytulić... cholera.... ja jestem chora na ogonki
Omg, dostałem odkurzacz na urodziny od kuzynki
Co prawda, wydrukowany, ale zawsze!
Wszyscy wiedzą, że lubię odkurzać i odkuczarze...xD
A poza tym, koszulkę z napisem "zapałki - 10gr, benzyna - 20zł, widok palącej się szkoły - bezcenne" i zapałki, 1 tom Bleacha, książkę "jeźdźcy smoków", czekoladę, bluzę kangurkę, kolczyki gwiazdki (mwahaha, teraz tylko czekają na przebicie uszu i założenie
muszę kupić igłę xD), dwa miśki pluszowe (kolejna rzecz o której wszyscy wiedzą - kocham pluszaki! xD), batonika (którego szczury rozpakowały i się o niego pobiły..zabrałem xD), rafaello (KOCHAM!) i pieniądze 
A poza tym, koszulkę z napisem "zapałki - 10gr, benzyna - 20zł, widok palącej się szkoły - bezcenne" i zapałki, 1 tom Bleacha, książkę "jeźdźcy smoków", czekoladę, bluzę kangurkę, kolczyki gwiazdki (mwahaha, teraz tylko czekają na przebicie uszu i założenie
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
A ja się dowiedziałam, że dostanę od mojego mężczyzny na mikołajki ... szczotkę z szufelką na długich rączkach bo nie może patrzeć jak codziennie ganiam po pokoju na kolanach ze zmiotką (miotłę połamałam ;P) i sprzątam to co dziewuchy powywalają z klatki. Jakiż on uroczy ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
A nie lepiej odkurzacz?A ja się dowiedziałam, że dostanę od mojego mężczyzny na mikołajki ... szczotkę z szufelką na długich rączkach bo nie może patrzeć jak codziennie ganiam po pokoju na kolanach ze zmiotką (miotłę połamałam ;P) i sprzątam to co dziewuchy powywalają z klatki. Jakiż on uroczy ;P
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
A wiesz, że to dobry pomysł 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Jakby byl uroczy to by sie wyreczyl

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
No właśnie w tym tkwi jego "urok" ;PTelimenka pisze:Jakby byl uroczy to by sie wyreczyl![]()
Cie wyreczyl mialam na mysli 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3