Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: pin3ska »

chyba nie ma :) ja zawsze daje co mi najładniej wygląda :P
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

Post autor: Isiaczek »

Dziękuję za uratowanie smoczątka :D

A propo valenth'ów jeszcze to wydaje mi się, że jak tymi źle wyglądającymi się nakarmi to spadają o level, a tymi srednimi to nic się nie dzieje :) Więc najlepiej karmić je tymi przyjaźnie wyglądającymi :D Ale na 100% pewna nie jestem, bo w valenth'ach zdecydowanie rzadziej siedzę ;)
pusto... :(
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao

"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

a ja myślałam, że to jakoś określa cechy tego czegoś co z tego wykluje się czy cuś ;) na zasadzie- łagodny smok, złośliwy smok, agresywny. zresztą, ja nie wiem, co z tego ma wychodzić, będę się starała więc ci ich nie potruć ;D
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

:D :D :D Mam głupawkę xD.
Nie byłam na 3 lekcjach, z powodu dni tischnerowskich. kim tischner dokładnie był, nie pytajcie albowiem jest to wiedza tajemna ;)
uwielbiam poczucie humoru ludzi z mojej szkoły. podczas filmu o wyzej wymienionym panu pewnien ludź roz***ł system na auli. dosłownie. jakoś tak nagle zaczęły zasuwać się zasłony na oknach, znikał dźwięk, a na kilkumetrowym ekranie zamiast wspomnień jakiegoś dziadka wyskoczyło.... mario z pegazusa :D . muszę się tego nauczyć Obrazek
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Lan, do jakiej Ty szkoły chodzisz? ;D
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
Landrynka

siódmej w kraju pod wzgledem laureatów ;) , potocznie zwanej ilo.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
Landrynka

nie poszłam sobie na 3 pierwsze lekcje. właśnie zadzwoniła koleżanka, z pytaniem czy żyję, bo pani prof. się o mnie martwi :D
ech, idę. nie przegapię american pie na auli :)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Uciekinierka jedna :P

Teraz jest taki szum wokół labisiowych pociech, że i mi serce zaczyna drgać w ich stronę... jak widzę zdjęcie takiego cudaka ta aż mam ochotę owego przytulić... cholera.... ja jestem chora na ogonki ::)
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Omg, dostałem odkurzacz na urodziny od kuzynki ;D Co prawda, wydrukowany, ale zawsze! ;D Wszyscy wiedzą, że lubię odkurzać i odkuczarze...xD
A poza tym, koszulkę z napisem "zapałki - 10gr, benzyna - 20zł, widok palącej się szkoły - bezcenne" i zapałki, 1 tom Bleacha, książkę "jeźdźcy smoków", czekoladę, bluzę kangurkę, kolczyki gwiazdki (mwahaha, teraz tylko czekają na przebicie uszu i założenie 8) muszę kupić igłę xD), dwa miśki pluszowe (kolejna rzecz o której wszyscy wiedzą - kocham pluszaki! xD), batonika (którego szczury rozpakowały i się o niego pobiły..zabrałem xD), rafaello (KOCHAM!) i pieniądze ;)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

A ja się dowiedziałam, że dostanę od mojego mężczyzny na mikołajki ... szczotkę z szufelką na długich rączkach bo nie może patrzeć jak codziennie ganiam po pokoju na kolanach ze zmiotką (miotłę połamałam ;P) i sprzątam to co dziewuchy powywalają z klatki. Jakiż on uroczy ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

A ja się dowiedziałam, że dostanę od mojego mężczyzny na mikołajki ... szczotkę z szufelką na długich rączkach bo nie może patrzeć jak codziennie ganiam po pokoju na kolanach ze zmiotką (miotłę połamałam ;P) i sprzątam to co dziewuchy powywalają z klatki. Jakiż on uroczy ;P
A nie lepiej odkurzacz? ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

A wiesz, że to dobry pomysł ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Jakby byl uroczy to by sie wyreczyl :P :P
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
LaCoka

Telimenka pisze:Jakby byl uroczy to by sie wyreczyl :P :P
No właśnie w tym tkwi jego "urok" ;P
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Cie wyreczyl mialam na mysli ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”