zazwyczaj się chowała za poduszkami, ale już wychodzi, więc od razu chwyciłam za aparat.
 zazwyczaj się chowała za poduszkami, ale już wychodzi, więc od razu chwyciłam za aparat. Najpierw Luna:

Mała:

Moderator: Junior Moderator

zazwyczaj się chowała za poduszkami, ale już wychodzi, więc od razu chwyciłam za aparat.

jest fantastyczna! muszę pomyśleć o nagraniu filmiku z Luną w roli głównej
 jest fantastyczna! muszę pomyśleć o nagraniu filmiku z Luną w roli głównej  Mała na drugim planie jak lata za Luną
 Mała na drugim planie jak lata za Luną 

.
 . .
 .  )  i czochranko – „ile wlezie” dla obu
 )  i czochranko – „ile wlezie” dla obu 

jeszcze oddycha ciężko, ale wrócił jej apetyt i biega, narazie bez Luny, ale mam nadzieję, że po czwartkowej wizycie u weta się to zmieni
 jeszcze oddycha ciężko, ale wrócił jej apetyt i biega, narazie bez Luny, ale mam nadzieję, że po czwartkowej wizycie u weta się to zmieni  trzymajcie dalej kciuki za zdrówko Małej!
 trzymajcie dalej kciuki za zdrówko Małej! 
 i niech jej szybko przychodzi toż to nie wypada tej chorobie dręczyć takiego maleństwa. Wycałuj oddemnie te słodkie pyszczki
 i niech jej szybko przychodzi toż to nie wypada tej chorobie dręczyć takiego maleństwa. Wycałuj oddemnie te słodkie pyszczki  Moi panowie też będą trzymać za nie kciuki bo się chyba zakochali od monitora mi odejść nie chcą
 Moi panowie też będą trzymać za nie kciuki bo się chyba zakochali od monitora mi odejść nie chcą 
 jeszcze katarek ma leciutki, dalej podaję jej po 2 ml wody z antybiotykiem, ale jest OK i wróciła do wspólnego mieszkanka z Luną
 jeszcze katarek ma leciutki, dalej podaję jej po 2 ml wody z antybiotykiem, ale jest OK i wróciła do wspólnego mieszkanka z Luną  ale się dziecko cieszyło! a Luna ucieka tylko ;P
 ale się dziecko cieszyło! a Luna ucieka tylko ;P