Witam. Pisałam wcześniej o dziwnym futerku moje Dżonego. Miałam wrzucić kilka fotek więc wrzucam takie jakie udało mi się zrobić. Nie są świetnej jakości bo brat zapodział aparat i robione są telefonem, ale kiedy tylko odzyskam aparat to postaram się zrobić lepsze.
Mam tylko kilka zdjęć z jego "maleńkości", m.in to które już wrzuciłam, na którym w prawdzie nie widać brzuszka, ale jak już pisałam wcześniej, zapewniam że był cały szary.

To jest jeszcze jedno zdjęcie sprzed miesiąca, gdzie widać jego plecka i tyłek.

to jest zdjęcie z niedzieli (5.12). (zaznaczone obszary innego koloru). 4 dni przed zrobieniem tego zdjęcia biała była tylko cienka pręga przez środek brzuszka, a tydzień wcześniej nie było u szczurka nic białego.

to są zdjęcia z dzisiaj. Może dużo na nich nie widać, ale jest widoczna różnica koloru między tyłkiem a resztą pleców, no i białe też jest futerko na jajeczkach i na wszystkich czterech łapkach i także na bokach, chociaż na bokach nie jest całkiem śnieżnobiałe jak na brzuszku ale jaśniejsze zdecydowanie od właściwego koloru.

Tu jeszcze raz to samo zdjęcie z góry, jakby ktoś się czepiał że przez czarną kreskę tył tylko sprawia wrażenie jasnego.