(u mnie w pokoju się dmuchawą dogrzewam, żeby szczurasów nie pozaziębiać)
Moderator: Junior Moderator
U mnie kiedyś została rozebrana na wielkanoc xD a w ogóle sie nie sypała i puszczała nawet młode pędy! Stwierdziliśmy po prostu, że to już przesada, żeby choinka stała ponad 3 miesiące xDsssouzie pisze:ha! a u nas mamy takie temperatury w domu, że choinka sobie do marca stać może![]()
![]()
Moja ciotka wygryzała dziury w ścianach jako dzieckoklimejszyn pisze:wlasnie mi kolega powiedzial, jak mama mu opowiadala, ze gdy byla mala to lizala sciany bo jej mama powiedziala ze ma niedobor wapnia.. smieje sie jakbym miala ze soba problemy hahahaha
a moja kumpela podkradala krede i zjadala, bo tez miala niedobor wapnia:)Nina pisze:Moja ciotka wygryzała dziury w ścianach jako dzieckoklimejszyn pisze:wlasnie mi kolega powiedzial, jak mama mu opowiadala, ze gdy byla mala to lizala sciany bo jej mama powiedziala ze ma niedobor wapnia.. smieje sie jakbym miala ze soba problemy hahahahaMiała właśnie niedobór wapnia o czym dowiedzieli sie przez owe dziurawe ściany
hahahhahahaha, jestem ciekawa czy ktoś gryzł klamki i inne metalowe przedmioty, bo miał niedobór żelazaglucjan pisze:a moja kumpela podkradala krede i zjadala, bo tez miala niedobor wapnia:)Nina pisze:Moja ciotka wygryzała dziury w ścianach jako dzieckoMiała właśnie niedobór wapnia o czym dowiedzieli sie przez owe dziurawe ściany
ja zawsze dostawałam klamkami w nos jak byłam mała- nie wiem, czy to też się zaliczaklimejszyn pisze:jestem ciekawa czy ktoś gryzł klamki i inne metalowe przedmioty, bo miał niedobór żelaza
ale d.... dasz Im zatem kubeczki jako prezent....noworoczny:)Ogoniasta pisze:Jestem wściekła...na siebie!!![]()
Zamówiłam rodzicom kubeczki z fotkami (moją i sióstr)...miałam dzisiaj odebrać...tylko taki zapierdziel w pracy był, że wyleciało mi z głowy
Przypomniałam sobie po 21:00...Jutro zamknięte!
Cholera...