(u mnie w pokoju się dmuchawą dogrzewam, żeby szczurasów nie pozaziębiać)
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ha! a u nas mamy takie temperatury w domu, że choinka sobie do marca stać może
...czyż nie dobija się koni...?
U mnie kiedyś została rozebrana na wielkanoc xD a w ogóle sie nie sypała i puszczała nawet młode pędy! Stwierdziliśmy po prostu, że to już przesada, żeby choinka stała ponad 3 miesiące xDsssouzie pisze:ha! a u nas mamy takie temperatury w domu, że choinka sobie do marca stać może![]()
![]()
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ja [znaczy tata] zostawiłam choinkę na wielkanoc z rok temu i po prostu na święta powiesiliśmy jajka na choince. 
-
klimejszyn
- Kontakt:
wlasnie mi kolega powiedzial, jak mama mu opowiadala, ze gdy byla mala to lizala sciany bo jej mama powiedziala ze ma niedobor wapnia.. smieje sie jakbym miala ze soba problemy hahahaha 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Moja ciotka wygryzała dziury w ścianach jako dzieckoklimejszyn pisze:wlasnie mi kolega powiedzial, jak mama mu opowiadala, ze gdy byla mala to lizala sciany bo jej mama powiedziala ze ma niedobor wapnia.. smieje sie jakbym miala ze soba problemy hahahaha
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
a moja kumpela podkradala krede i zjadala, bo tez miala niedobor wapnia:)Nina pisze:Moja ciotka wygryzała dziury w ścianach jako dzieckoklimejszyn pisze:wlasnie mi kolega powiedzial, jak mama mu opowiadala, ze gdy byla mala to lizala sciany bo jej mama powiedziala ze ma niedobor wapnia.. smieje sie jakbym miala ze soba problemy hahahahaMiała właśnie niedobór wapnia o czym dowiedzieli sie przez owe dziurawe ściany

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
-
klimejszyn
- Kontakt:
hahahhahahaha, jestem ciekawa czy ktoś gryzł klamki i inne metalowe przedmioty, bo miał niedobór żelazaglucjan pisze:a moja kumpela podkradala krede i zjadala, bo tez miala niedobor wapnia:)Nina pisze:Moja ciotka wygryzała dziury w ścianach jako dzieckoMiała właśnie niedobór wapnia o czym dowiedzieli sie przez owe dziurawe ściany
bez szczurków...
ja zawsze dostawałam klamkami w nos jak byłam mała- nie wiem, czy to też się zaliczaklimejszyn pisze:jestem ciekawa czy ktoś gryzł klamki i inne metalowe przedmioty, bo miał niedobór żelaza
ja jadlam szminki i pomadki, ale to z nudy. 
a ja zjadałam mamby wraz z papierkami, nie wiem, czy byłam zbyt leniwa, czy szkoda było wyrzucać na zmarnowanie
a poza tym do dziś lubię jeść np.trawę
a poza tym do dziś lubię jeść np.trawę
Moj kolega pil atrament z piora, wszyscy z niego lali, bo wiecznie chodzil z fioletowymi ustami, i mowil, ze smakuje... cieplo haha istny...Czesio:D

-
klimejszyn
- Kontakt:
co do dostawania metalowymi przedmiotami w twarz :
pamietam jak bylismy z bratem mali i brat wymyslil fajna zabawe. poslzismy do kuchni i wzielismy spaghetti. brat podrzucil kluche do gory i zlapal w usta. powiedzial zebym sprobowala. ja oczywiscie zadowolona wzielam kluche, rzucam do gory i.. no wlasnie.. chcac ja zlapac zarylam głową w zlew. pamietam ze chodzilam z wielkim siniorem na czole i az oczy mi sie na boki rozeszly
pamietam jak bylismy z bratem mali i brat wymyslil fajna zabawe. poslzismy do kuchni i wzielismy spaghetti. brat podrzucil kluche do gory i zlapal w usta. powiedzial zebym sprobowala. ja oczywiscie zadowolona wzielam kluche, rzucam do gory i.. no wlasnie.. chcac ja zlapac zarylam głową w zlew. pamietam ze chodzilam z wielkim siniorem na czole i az oczy mi sie na boki rozeszly
bez szczurków...
a ja wyrylam na rowerze ,zahaczylam w kierownice, i jak moj kumpel ktory pil atrament, mialam fioletowego siniaka na dolnej wardze, no i oczywiscie pol twarzy zaryta chodnikiem, a wiec zaliczylam i metal i beton:D

Jestem wściekła...na siebie!!
Zamówiłam rodzicom kubeczki z fotkami (moją i sióstr)...miałam dzisiaj odebrać...tylko taki zapierdziel w pracy był, że wyleciało mi z głowy
Przypomniałam sobie po 21:00...Jutro zamknięte!
Cholera... 
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ale d.... dasz Im zatem kubeczki jako prezent....noworoczny:)Ogoniasta pisze:Jestem wściekła...na siebie!!![]()
Zamówiłam rodzicom kubeczki z fotkami (moją i sióstr)...miałam dzisiaj odebrać...tylko taki zapierdziel w pracy był, że wyleciało mi z głowy
Przypomniałam sobie po 21:00...Jutro zamknięte!
Cholera...