Nina pisze: Oczywiście był foch, że nie chce sie opłatkiem dzielić... I bulwers, że chciałam założyć dżinsy![]()
ja zawsze jestem w dżinsach =D
zobaczymy jak to u mnie będzie z tym opłatkiem, to mój pierwszy raz =P
Moderator: Junior Moderator
Nina pisze: Oczywiście był foch, że nie chce sie opłatkiem dzielić... I bulwers, że chciałam założyć dżinsy![]()
nie chcę byc złosliwa ale nie byłabym z takim facetem..xMsMartax pisze:Zazdroszcze Ci![]()
Moj TŻ też sie nie postarał, woli grać sobie na komputerze zamiast np. ze mną porozmawiać w tym dniu... i sie nie widzieliśmy...podobno ma iść "pić wódke" ... cudnie
![]()
Zapomniałam dopisać, że dostałam od babci bluzkę (?) trzy rozmiary z małą...zalbi pisze:dostałam majtki sztuk trzy (ale chyba za małe)
Swojego czasu i moja tak zrzędziła na każdym kroku. Jak kiedyś matula zrobiła rybę po grecku (była pyszna) to babcia tylko nosem kręciła i w ostateczności prawie nic nie zjadła, ale po całej tej szopce mamuśka wzięła ją na bok i opier(piiip)ła ją z góry na dół za "to" zachowanie. Babcia od tamtej pory to wigilijny kombajnzalbi pisze:babcia za to strasznie niezadowolona z prezentów, stwierdziła, że umrze przeze mnie i że jestem innej wiary itd itd dlatego, że nie chcialam dzielic się ołpatkiem. nie smakowała jej też ryba i pierogi, bo były z kapustą i grzybami, a ona z kapustą nie lubi. obraziła się.
Też jestem na siebie zła, że ciągle z nim jestemzalbi pisze:nie chcę byc złosliwa ale nie byłabym z takim facetem..xMsMartax pisze:Zazdroszcze Ci![]()
Moj TŻ też sie nie postarał, woli grać sobie na komputerze zamiast np. ze mną porozmawiać w tym dniu... i sie nie widzieliśmy...podobno ma iść "pić wódke" ... cudnie
![]()
Najłatwiej i najskuteczniej zmienić facetaxMsMartax pisze: Też jestem na siebie zła, że ciągle z nim jestem... ciągle mam nadzieję, że cos sie zmieni...