Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
zalbi

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: zalbi »

Nina pisze: Oczywiście był foch, że nie chce sie opłatkiem dzielić... I bulwers, że chciałam założyć dżinsy ::)

ja zawsze jestem w dżinsach =D

zobaczymy jak to u mnie będzie z tym opłatkiem, to mój pierwszy raz =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Rhenata

Post autor: Rhenata »

no ja lubię jedzenie świąteczne ,prezenty i pogańską choinkę ;D nie dziele się opłatkiem nie śpiewam kolęd i nie obchodzę świat jako takich ale żarcie gotuje, prezenty wręczam i mowie wesołych bo już tak się przyzwyczaiłam i mi z tym dobrze..czemu nie...bo kiedy indziej zjadłabym uszka? no kiedy?!
bawcie sie dobrze, zalejcie sie w trupa,pogadajcie sobie z karpiem..ja zagryzę krupnik ( dla niewtaj. wódka miodowa) uszkami i bede sie byczyc przez nastepne 5 dni!
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Uwielbiam trafione prezenty :-\ Co roku dostawałam od ciotki kase, chociaż nie była mi jakoś szczególnie potrzebna. W tym roku dostałam 'Zmierzch', którego nawet nie będe miała kiedy przeczytać, a kasa jest mi baaaardzo potrzebna.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

mi tez trafili w gust. dostalam rozowa bluzke. jest taka slit, ze w zyciu jej nie zaloze.

taka mila atmosfera byla, ze w moja strone padly takie slowa 'chyba trzeba isc do psychologa'. bo zamiast skladac babci zyczenia, schylilam sie do psa, zeby podac mu oplatek ktory uprzednio wypadl mu w pyska. przepraszam, ze zyje. ::)

albo powiedzialam, jak dziadek otworzyl swoja torbe z prezentem 'o, dziadek dostal trzy symbole swiat'. dziadek wyciagnal pomarancze i z mama sie smiali. a wujek od razu 'no jakbys nie wiedziala to symbole swiat to choinka i prezenty'... dzizas. powiedzialam to w zarcie, w zaden sposob nie zlosliwie.
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Łuhuhu. Ja jak zwykle dostałam kase i dobrze jest :)
Życzenia złożyłam, tak jak wcześniej napisałam :]
'Wesołego karpia!' taaa... jestem przekonana, że owa rybka, świeżo po zabiciu i usmażeniu ma wiele powodów do radości :] .
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
xMsMartax

Post autor: xMsMartax »

A ja nic nie dostałam. Jak zawsze zresztą. Opłatkiem jak co roku się nie dzieliłam i jak co roku wielkie pretensje o to, mimo tego , że wiedzą jaka jestem.
Obrazek
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

"Nie klnij dnia przed zachodem słońca" - zapluła sobie w brodę Ceglana Cegła.
U mnie były bardzo szczere święta (zero sztuczności) aczkolwiek bez żadnych niepotrzebnych docinek tudzież nieprzyjemności :) było miło, mama bardzo ucieszyła się z kolczyków i teraz w nich gania :) Sz. narobił wstydu ojcu i ów "element" wziął się do roboty (gotował, sprzątał, pilnował by w piecu nie wygasło) :) podczas wigilii podzieliliśmy się opłatkiem a papa się rozpłakał i przepraszał wszystkich za swoje błędy :)
Dostałam od teściowej i szwagra perfumy, o których mogłam jedynie pomarzyć ::)
Najadłam się jak bąk i teraz takie puszczam (oo zaśmierdziało) ;D
Zaraz chłopcom choinkę zamontuje i trochę ich porozpieszczam, a może o północy uraczą mnie jakąś miłą dyskusją :P

Cegła mogła jedynie marzyć o takich świętach do dnia dzisiejszego. Am soł hapi tudeeej :D
xMsMartax

Zazdroszcze Ci :)
Moj TŻ też sie nie postarał, woli grać sobie na komputerze zamiast np. ze mną porozmawiać w tym dniu... i sie nie widzieliśmy... ::) podobno ma iść "pić wódke" ... cudnie ::)

Też jestem najedzona . Nie wiem kiedy ostatnio tyle zjadłam i miałam tak ogromny brzuch. Mam wrażenie , że zaraz pęknie ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Marta, pewnie teraz wyglądamy podobnie :D hehe :D jak się patrzę na mój brzuch to na myśl przychodzi mi zgarbiona, upojona komarzyca ;D
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

xMsMartax pisze:Zazdroszcze Ci :)
Moj TŻ też sie nie postarał, woli grać sobie na komputerze zamiast np. ze mną porozmawiać w tym dniu... i sie nie widzieliśmy... ::) podobno ma iść "pić wódke" ... cudnie ::)
nie chcę byc złosliwa ale nie byłabym z takim facetem..

ja i TŻ oczywiscie się pokłócilismy.. ciekawa jestem jak się teraz wytłumaczy ::)

dostałam majtki sztuk trzy (ale chyba za małe) i rajstopy. od mamy.

babcia za to strasznie niezadowolona z prezentów, stwierdziła, że umrze przeze mnie i że jestem innej wiary itd itd dlatego, że nie chcialam dzielic się ołpatkiem. nie smakowała jej też ryba i pierogi, bo były z kapustą i grzybami, a ona z kapustą nie lubi. obraziła się.

swięta mają taki plus, że mogę się wyspać wreszcie...
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

spoko, u mnie były dyskusje o tibii :-X
jedzenie niedobre, tylko pierożków się nażarłam. i prezenty ujowe. same słodycze i rajstopy.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

zalbi pisze:dostałam majtki sztuk trzy (ale chyba za małe)
Zapomniałam dopisać, że dostałam od babci bluzkę (?) trzy rozmiary z małą... :)

zalbi pisze:babcia za to strasznie niezadowolona z prezentów, stwierdziła, że umrze przeze mnie i że jestem innej wiary itd itd dlatego, że nie chcialam dzielic się ołpatkiem. nie smakowała jej też ryba i pierogi, bo były z kapustą i grzybami, a ona z kapustą nie lubi. obraziła się.
Swojego czasu i moja tak zrzędziła na każdym kroku. Jak kiedyś matula zrobiła rybę po grecku (była pyszna) to babcia tylko nosem kręciła i w ostateczności prawie nic nie zjadła, ale po całej tej szopce mamuśka wzięła ją na bok i opier(piiip)ła ją z góry na dół za "to" zachowanie. Babcia od tamtej pory to wigilijny kombajn :P dzisiaj spróbowała każdej potrawy, a rybką się delektowała ;D
xMsMartax

zalbi pisze:
xMsMartax pisze:Zazdroszcze Ci :)
nie chcę byc złosliwa ale nie byłabym z takim facetem..

Też jestem na siebie zła, że ciągle z nim jestem ::) ... ciągle mam nadzieję, że cos sie zmieni... ::)
Obrazek
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

xMsMartax pisze: Też jestem na siebie zła, że ciągle z nim jestem ::) ... ciągle mam nadzieję, że cos sie zmieni... ::)
Najłatwiej i najskuteczniej zmienić faceta ;)
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

u nas przyjemnie miło i wesołowo jak zawsze.
pierwszy raz kogoś brakło na święta- tata musi pracować, jutro dotrze do nas.
a i tak siedzieliśmy wszyscy razem popijaliśmy likierkiem, i w ogóle fajowo było.

dzielenie się opłatkiem ja zawsze najchętniej bym ominęła. i za każdym razem jednak się cieszę, że nie ominęliśmy tego,
bo w sumie miłe to słowa, i wcale nie "hurtowe", śmiechu było co niemiara, bo oczywiście wszystko trafne, i dowciapnie powiedziane ;D
wszyscy się baliśmy spróbować mamy premiery śledziowej (jakaś wersja extra) i za każdym razem jak ktoś wyciągał po coś rękę, to podstawialiśmy te właśnie śledzie :D a okazały się wcale nie takie złe ;)
moja babcia czasem nie kontaktuje i czasem wrzuci jakiś komentarz ni z gruszki ni z pietruszki, a potem sama się z siebie obśmiewa. prezentów nie było tak dużo jak zawsze. ale jak zawsze miło było je otwierać, bo nie było obciachów, niepasujących czy niepotrzebnych. (ale to dzięki naszym "listom do Mikołaja" każdy pisze co chce i się wymieniamy listami.)
a poza tym to pękam to wina tych pysznych krokietów, jadłyśmy z młodszą siostrą na wyścigi (zmieściłam tylko 3.. ::) )
a potem nikt nie miał siły się ruszyć i siedzieliśmy w świetle choinki...
w ogóle w święta doceniam, że jesteśmy rodziną wielodzietną- każdy pomaga, każdy coś od siebie daje, i każdy jest potrzebny-
święta są wyjątkowe, wtedy czuję, jak wszyscy jesteśmy dla siebie ważni, pomimo tego, że nie zawsze się to czuje ::)
...czyż nie dobija się koni...?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”