Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kciuki bardzo się przydały, dziękujemy
Zima ma oczko! Piękne czarne oczęcie już bez opuchlizny i reszty paskud
A Szyszunia dzielnie zniosła operację, miała okropnego, ogromnego (nieco większego od opuszka kciuka) guza ;/ który bardzo szybko urósł (zaledwie w kilka dni). Bardzo dziękujemy Cioci Susu za wymacanie tego potwora ;*
Szyś lata teraz w kołnierzu (dumbo w kołnierzu to jest to ) i znosi ją na wszystkie strony po narkozie. Ale gerberka je dzielnie wkładając ten żyrandol do miseczki
Szyszek potwór zdjął w nocy kołnierz ;P
Założyłam go jej ponownie ale i tak za każdym razem został ściągnięty
Więc teraz Szyszu lata bez kołnierza pod moim czujnym okiem ale szwy jakoś jej nie interesują na szczęście i pozostają całe
Szyszuń integruje się z moją Mamą i z okazji rekonwalescencji daje się nawet miziać i zgrzyta ząbkami i pulsuje oczkami i w ogóle jak nie Szyszka taki przylep się z niej zrobił, że szok, nadstawia się nawet do głaskania jak zasypia
A reszta dziewczynek biega sobie po okolicy i demolują mi pokój ;P
3h zajęło mi gruntowne szorowanie całego towera (łącznie z rozłożeniem wszystkich jego elementów na czynniki pierwsze)
Lalki miały niezła imprezę sylwestrową, wstaję rano a w klatce:
-pogryziony hamak od Ogoniastej wisi na dwóch sznureczkach ;/
-zeżarta guma z poidła ferplastowego w związku z czym cała jego zawartość pływała po klatce
-przyciągnięta tablica korkowa do klatki (nie wiem jak to zrobiły) i skradziony z niej kolczyk (który został doszczętnie zniszczony)
-wygryziona dziura w jednym z podwieszanych koszyków
-patyk po kolbie postawiony pionowo w takim otworze, które są w podestach/pięterkach ferplasta (luby się śmiał, że chciały którąś nadziać na pal)
Ogólnie niezła rozpierducha (nie wspominałam o ściereczkach z których zrobiły konfetti, które latało po całej klatce i okolicy ;P)
Ale! Połączyłam dzisiaj oba stada i ... Kizia śpi wtulona w Kokę i Rubi, Zimowit przytulał się z Psiutą, Fecia jak to Fecia wszystkiego się boi i udaje nieżywą (pada na plecki, zaciska piąstki i zamyka oczka) a Hera jest głupia i wszystkich budzi kiedy śpią spadając im na głowy ;P ogólnie żadnych spięć nie było więc dziewuszki mają teraz większą klatkę (bo nie są już rozdzielone)
Nowy Rok, siedzę przy laptopie zdołowana po bardzo nieudanym sylwestrze.
Przeglądam różne szczurze fora i wątki adopcyjne.. Nagle moim oczom ukazuje się mix Amisi i Kiruni, samiczka, z Warszawy ...
W tym momencie do kuchni, w której siedziałam wpada mama i widząc zdjęcie widniejące na monitorze krzyczy:
Mama: Amisia!
Ja: Nie mamo, to nie jest Amisia
Mama: A kto to?
Ja: Taka szczurka do adopcji
Mama robiąc wielkie oczy, jak dziecko, które właśnie zobaczyło cukierka (błagalnym tonem): Weźźźmyyy jąąąą!!!
I tym oto sposobem po dyskusji z domownikami nasza gromadka powiększyła się
Dzisiaj byłyśmy u naszej Pani doktor i wszystko jest z małą ok, poza wagą ... 610g
W związku z powyższym się odchudzamy (chociaż gdyby nie zdrówko to ja bym nie miała nic przeciwko temu żeby pozostała taką uroczą kluchą )
Klusencja zwisa mi właśnie z ramienia (bo trudno powiedzieć, że na nim siedzi ), jest cudowną pieszczochą i przytulaką
Jestem obecnie na etapie wymyślania jej imienia, jak na razie wpadłam na Neytiri, co o tym myślicie?
Susu wymyśliła dzisiaj bardzo fajne imię w lecznicy ale jako, że mam świetną pamięć ale krótką to byłabym Kochana wdzięczna gdybyś zechciała mi je przypomnieć, pamiętam, że była to nazwa wina na L
Jak tylko zrobię małej jakieś fotki to wrzucę (postaram się zrobić to dzisiaj)
szczurka jest superowa dobrze, ze jest u Ciebie bedzie mialy dobry domek
jest wielgasna tluszczyk jej sie tak slodziutko przelewa przeurocza tylko wlasnie zdrowko tak jak juz Ci mowilam musisz zainwestowac w jakis sprzet do cwiczen i czekamy na fotki