Jakiś jelcz coś cały czas o jakimś konradzie wspomina. Straszny cham z niego.
[quote="pomarańczowy jelcz"]A ja chce w brodzie, o taki:
http://www.normalbobsmith.com/superchic ... nghair.jpg http://www.normalbobsmith.com/superchic/rancid/red.jpg
I co Konradkowi sie w tym nie podoba? -_-[/quote]
Nie no... Laska fajna całkiem.
[quote="Eruntale"]moze konrad ma jakis spaczony gust?

wychowaj go! od czego sa pastuchy elektryczne

:lol:[/quote]
Wypraszam sobie!
[quote="pomarańczowy jelcz"]
Pewnie,ze ma spaczony ;/ Nie chcial,zebym miala dredy...a zebym sie przefarbowala na czarno to sie zgadza ;/ i tatuazu tez nie chce...jeeeeju,po co ja z nim jestem?

[/quote]
Bo jestem super męski.
To może ja sobie zapuszczę włosy i będę wyglądał jak jakiś metal. No ciekawe czy to by ci się spodobało.
[quote="Eruntale"]jelcz: (..) rób co chcesz-farbuj sie, scinaj, kolczykuj: chyba nie o to chodzi i nie to sie liczy w tej zabawie? ^_~[/quote]
Weź jej nie podpuszczaj! Jeszcze skłonna posłuchać.
[quote="pomarańczowy jelcz"]Facet z kolczykiem w brwi mi sie marzy...
Krwiopij mi narobila smaka tymi dredami i w ogole ^^[/quote]
-_-`
[quote="pomarańczowy jelcz"]Heh,kolezanka, obecala mi zrobic dzirke w brodzie,ale nie wiem czy to takie do konca bezpieczne 0_o
No i czy Konradek mnie nie zabije ;][/quote]
No ja też nie wiem...
[quote="pomarańczowy jelcz"]Heh, moj kolega,zawziety sXe ,chce sobie wytatuowal xXx na wewnetrznej stronie wargi... ;/
Fu
Na kolczyka w brodzie jestem juz zdecydowana na 98% (konradek jest jedyna przeszkoda 0_o)
I sama nie wiem,czy robic kolejne w uszach (na razie mam 6),bo od jakiegos czasu nie chce mi sie nawet tam wlozyc kolczyka 0_o[/quote]
Zawsze uważałem, że masz dziwnych kolegów.
Dobrze, że konradek jest dużą przeszkodą.
Biorąc pod uwagę to, że nie chce ci się włozyć tam kolczyka to po co robić następne? 0_o
[quote="pomarańczowy jelcz"]
Hehe,jak bylam jeszcze...buahahahahaha..."metalowa",taaak...wielce satanistyczna wegetarianka 0_o , to nosilam kolczyki z pentagramem i jaszczurka ;][/quote]
Stare dobre czasy... ;P
[quote="pomarańczowy jelcz"]Jest "mam juz",za to nie ma "planuje,ale moj wredny facet mi nie pozwala" (a ze mna i LuLu bylyby juz dwa glosy ;/ )[/quote]
Widać, że faceci ogólnie się znają na tym co dobre.