Zero ropienia
 Zero ropienia 
Moderator: Junior Moderator

Zero ropienia
 Zero ropienia 
 wychowaj go! od czego sa pastuchy elektryczne
 wychowaj go! od czego sa pastuchy elektryczne  :lol:[/quote]
  :lol:[/quote] . Ja mysle, ze moze prezencik pod choinke tzn od Konrada Świętego
 . Ja mysle, ze moze prezencik pod choinke tzn od Konrada Świętego   . Ja mysle, ze moze prezencik pod choinke tzn od Konrada Świętego
 . Ja mysle, ze moze prezencik pod choinke tzn od Konrada Świętego  

mam juz 76 zl na mojego kolczyka... ale teraz powaznie zaczelam sie zastanawiac czy mi to pasuje... czy mnie bardzo zmieni i czy moj jezyk taki aldniutki sie zepsuje :d hehe nie ma jak to walka mysli... raz czlowiek idzie ulica i mysli "zrobie to na 100%" a pozniej jednak nachodza mysli... nie boje sie bolu... lecz jesli ten kolczyk do mnie nie pasuje?? a z jednje strony... a moze pasuje... moja przyjaciolka mowi ze mi by pasowal... a co jesli nie... eeeh ciekie to zycie... ale sobie przebije :lol:  a moze jakis malutki tatuazyk sobie zrobie za stowke  :roll:  hmmm
 mam juz 76 zl na mojego kolczyka... ale teraz powaznie zaczelam sie zastanawiac czy mi to pasuje... czy mnie bardzo zmieni i czy moj jezyk taki aldniutki sie zepsuje :d hehe nie ma jak to walka mysli... raz czlowiek idzie ulica i mysli "zrobie to na 100%" a pozniej jednak nachodza mysli... nie boje sie bolu... lecz jesli ten kolczyk do mnie nie pasuje?? a z jednje strony... a moze pasuje... moja przyjaciolka mowi ze mi by pasowal... a co jesli nie... eeeh ciekie to zycie... ale sobie przebije :lol:  a moze jakis malutki tatuazyk sobie zrobie za stowke  :roll:  hmmm (caly czas mecze starszych o kolczyk w brwi...mniam, mlask)
 (caly czas mecze starszych o kolczyk w brwi...mniam, mlask) ...moja mama nie ma nic przeciwko tatuazom ale kolczukow nie znosi...jak zobaczyla moj w pepku to malo zawalu nie dostala...a przeciez w uszach mam ich 11...ale nosze tylko 1...ta reszta to takie male wybryki mlodosci :lol:
...moja mama nie ma nic przeciwko tatuazom ale kolczukow nie znosi...jak zobaczyla moj w pepku to malo zawalu nie dostala...a przeciez w uszach mam ich 11...ale nosze tylko 1...ta reszta to takie male wybryki mlodosci :lol:
 Pzdr cya
 Pzdr cya